OSM Aviation Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ELŐTT VILÁG-OSZTÁLY PILOT


Az OSM Aviation Academy látjuk diákjainkat jövőbeli kollégáinknak - A légitársaságok kész pilóta koncepcióján keresztül feltételes állásajánlatot kapunk, mint az OSM Aviation első osztályú vezetője, abban a pillanatban, amikor az OSM Aviation Academy tanulójaként fogadják el.


Mindössze annyit kell tennie, hogy tartsa fenn a végét az alku - Teljes elkötelezettség és a középpontban, hogy a legtöbbet hozza ki az oktatás, és válás képzett és biztonsági gondolkodású pilóta.


Együtt alakítjuk a repülés jövőjét.


AIRLINE READY PILOT

Az OSM Aviation Academy látjuk a diákjainkat jövőbeli kollégáikkal. Integrált képzési programjaink keveset vagy nem tapasztalatot nyújtanak Önnek a Airline Ready Pilot számára 2 év alatt. Már a repülési képzés megkezdésekor feltételes állásajánlatot kap az OSM Aviation-tól. Ez lehetővé teszi, hogy fókuszba helyezze, ahol legyen, amikor a legjobb pilóta lettél. Tudván, hogy már akkor, amikor először állsz fel a kifutópályán, gyorsan haladsz a pilótapálya felé.

Az OSM Aviation 18 országban 5300 pilótát és légiutaskísérőt foglalkoztat, és az elkövetkező években tovább fog bővülni. A norvég légitársaságok, a Finnair, a Turkish Airlines és a Thomas Cook egyike azon légitársaságoknak, amelyek az OSM Aviation teljes személyzeti menedzsment koncepcióját alkalmazzák. Az OSM Aviation Academy magas színvonalú és légitársaság-orientált képzési programjainak elvégzésével Ön az OSM Aviation egyik legfontosabb alkalmazottai lesz.


Mint professzionális pilóta, akkor várhatóan alaposan hozzá fog járulni a napi teljesítményhez, a vállalat normál üzemeltetési eljárásainak (SOP) betartásához, valamint a mindennapi műveletek biztonságosságához és rugalmasságához. Ez egy kihívásokkal teli és igényes szakma lenyűgöző irodai nézettel, és mindez kezdetével kezdődik.
Az OSM Aviation Academy látjuk a diákjainkat jövőbeli kollégáikkal. Ez azt jelenti, hogy Önnek felelőssége lesz, és elvárható, hogy kezdeményezzen a képzés során. A légitársaság készen álló pilóta koncepciója feltételes állásajánlatot biztosít - az Ön feladata, hogy képzettségét és végzettségét szakképzett és biztonsági gondolkodású pilótaként alkalmazza.

A mi világunkban a megfelelő hozzáállás mindent jelent. A megfelelő gondolkodásmód és a tartós megtartás rendkívül fontos ahhoz, hogy sikeres legyen. A képzés során segítünk Önnek a megfelelő ismeretek megszerzésében és a szükséges készségek elsajátításában. A többi rajtad múlik...

Helyszínek

Oslo

Address
Lysaker
1366 Oslo, Oslo, Norvégia