Hivatalos Leírás

ELŐTT VILÁG-OSZTÁLY PILOT


Az OSM Aviation Academy látjuk diákjainkat jövőbeli kollégáinknak - A légitársaságok kész pilóta koncepcióján keresztül feltételes állásajánlatot kapunk, mint az OSM Aviation első osztályú vezetője, abban a pillanatban, amikor az OSM Aviation Academy tanulójaként fogadják el.


Mindössze annyit kell tennie, hogy tartsa fenn a végét az alku - Teljes elkötelezettség és a középpontban, hogy a legtöbbet hozza ki az oktatás, és válás képzett és biztonsági gondolkodású pilóta.


Együtt alakítjuk a repülés jövőjét.


AIRLINE READY PILOT

Az OSM Aviation Academy látjuk a diákjainkat jövőbeli kollégáikkal. Integrált képzési programjaink keveset vagy nem tapasztalatot nyújtanak Önnek a Airline Ready Pilot számára 2 év alatt. Már a repülési képzés megkezdésekor feltételes állásajánlatot kap az OSM Aviation-tól. Ez lehetővé teszi, hogy fókuszba helyezze, ahol legyen, amikor a legjobb pilóta lettél. Tudván, hogy már akkor, amikor először állsz fel a kifutópályán, gyorsan haladsz a pilótapálya felé.

Az OSM Aviation 18 országban 5300 pilótát és légiutaskísérőt foglalkoztat, és az elkövetkező években tovább fog bővülni. A norvég légitársaságok, a Finnair, a Turkish Airlines és a Thomas Cook egyike azon légitársaságoknak, amelyek az OSM Aviation teljes személyzeti menedzsment koncepcióját alkalmazzák. Az OSM Aviation Academy magas színvonalú és légitársaság-orientált képzési programjainak elvégzésével Ön az OSM Aviation egyik legfontosabb alkalmazottai lesz.


Mint professzionális pilóta, akkor várhatóan alaposan hozzá fog járulni a napi teljesítményhez, a vállalat normál üzemeltetési eljárásainak (SOP) betartásához, valamint a mindennapi műveletek biztonságosságához és rugalmasságához. Ez egy kihívásokkal teli és igényes szakma lenyűgöző irodai nézettel, és mindez kezdetével kezdődik.
Az OSM Aviation Academy látjuk a diákjainkat jövőbeli kollégáikkal. Ez azt jelenti, hogy Önnek felelőssége lesz, és elvárható, hogy kezdeményezzen a képzés során. A légitársaság készen álló pilóta koncepciója feltételes állásajánlatot biztosít - az Ön feladata, hogy képzettségét és végzettségét szakképzett és biztonsági gondolkodású pilótaként alkalmazza.

A mi világunkban a megfelelő hozzáállás mindent jelent. A megfelelő gondolkodásmód és a tartós megtartás rendkívül fontos ahhoz, hogy sikeres legyen. A képzés során segítünk Önnek a megfelelő ismeretek megszerzésében és a szükséges készségek elsajátításában. A többi rajtad múlik...
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

OSM Aviation Academy

Az első tisztviselő program (FOP) egy átfogó integrált repülésképzési program, ahol az elméleti és repülési órák keverednek, így izgalmas egyensúlyt biztosítanak az egyet ... [+]

AZ ELSŐ HIVATALOS PROGRAM ZERO-tól HERO-ig

Az első tisztviselő program kevés vagy semmilyen repülési élményt nyújt Önnek ahhoz, hogy minden engedélyt és értékelést 20 hónapon belül az európai légitársaságok első tisztségviselőjeként dolgozzon ki.

TRÉNING PROGRAM

Az első tisztviselő program (FOP) egy átfogó integrált repülésképzési program, ahol az elméleti és repülési órák keverednek, így izgalmas egyensúlyt biztosítanak az egyetemi tanulmányok és a gyakorlati repülési tapasztalatok között.

A repülési képzés első szakaszaiban az Ön összes járatát vizuális meteorológiai körülmények között (VMC) végzi, külső hivatkozással és térkép segítségével. A korai stádiumban a fő hangsúly a repülő négy alapja (felfelé, lejtő, lefordulás, megfordulás és repülő egyenes és magas szintű) elsajátítása. Ahogy haladsz, elkezdesz megtanulni, hogyan leszállhatsz a repülőgépen, és eléggé képessé válj az első önálló repülésedre.... [-]

Norvégia Oslo
Március 2020
Angol
Nappali
20 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Dreaming about becoming a pilot?