Pilot Flight Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kísérleti Repülési Akadémia van-Európa legmodernebb repülés iskola, képzés a hallgatók a leggyakoribb modern repülőgépek és szimulátorok.

A több mint 2500 négyzetméteres iskolai helyiségek, valamint 120 hallgató házon belül, akkor oktassák a holnap légitársaság pilótája. Az iskola található Torp Airport Sandefjord, Norvégia déli részén. A teljes kísérleti oktatás Pilot Flight Akadémia Norvégiában végzett és egyedülálló tudást és tapasztalatot, az ellenőrzött légtér.

Van modern tantermek, teljesen felszerelt központ számítógép alapú képzés és új repülőgép-szimulátor. Mi is van egy edzőterem, menza és kollégiumi szobákat az Airport / iskola területén.

KARRIER

Az emberek többet utaznak, mint valaha, és egyre nagyobb a kereslet a pilóták. Elvégezte a kísérleti Flight Academy akkor minden tanúsítványokat kell alkalmazni, amely az első tiszt légitársaságok.

A kereslet a pilóták várhatóan növekedni fog a következő években. Mind az üzleti és a magán légi utazás növekszik. A légitársaság a forgalom növekszik minden hónapban, és a nagy légitársaságok, folyamatosan indít új útvonalakat. Ez, valamint a várható nyugdíjazások miatt az öregségi pilóták körében, létrehoz egy nagy a kereslet az új pilóták, az elkövetkezendő években, különösen Skandináviában. Prognózis, a Boeing és az Airbus kimondják, hogy a világ nagy a kereslet az új pilóták fogja haladni a 500 000 belüli évben 2033, és már indult, hogy egy pilóta hiány az USA-ban és Ázsiában. Szóval, most van itt az ideje, hogy indítsa el a kísérleti oktatás!

Mint újonnan képzett pilóta elkezdi a karrierjét, mint az első tiszt. Ennek során a karrierjét repülhet több légijármű-típusok, az egész világ, mint a munkahelyi környezet. Ahogy több tapasztalat, akkor természetes, hogy haladást, hogy a kapitány ülés, amelynek feladata, hogy vezesse a személyzet és megtervezni és végrehajtani járatok biztonságosan és kényelmesen mindenkinek a fedélzeten.

Az integrált kísérleti oktatás Pilot Flight Akadémia által ajánlott légitársaságok, mint a SAS és norvég, és mi volt diákok dolgoznak ezek a cégek, valamint sok más légitársaságok Skandináviában, Európában és világszerte. A kompetencia-alapú és célzott kísérleti oktatás Kísérleti Repülési Akadémia biztosítja a lehető legjobb felkészülés a diákok alkalmazása során a légitársaságok.

Hogy pilóta

Hogy pilóta igényes és izgalmas, és sok döntést kell hozni előtt és a repülés során. Pilóták kell tehát jól képzett és felkészült a feladatok várják őket.

Utas repülőgépek mindig repült két pilóta: A kapitány és az első tiszt. Együttműködnek feladatok elvégzése a pilótafülkében repülés közben.

Pilóták rendszerint megkezdi munkáját egy órával a járat indulása előtt a tervek szerint indulnak. Azt tervezik, a megteendő útvonal, értékelje az időjárás, kiszámítja az üzemanyag követelmények, és nem egy súly és egyensúly számítási. Együtt a legénység többi tagja ők is teljes sok más előkészítő feladatokat a járat indulása előtt kezdődik.

Repülés közben a kapitány és az első tiszt részesedése feladatokat. Amellett, hogy a repülőgép vezérlésére kell navigálni, olvasni ellenőrző listák, megkapja távolságok a légiforgalmi irányítási, és tájékoztatja az utasokat a járat. Leszállás előtt, a megközelítési és leszállási a célállomáson kell tervezni, és a pilóták kell tennie repülőgép súlya, más közlekedési és időjárási venni. Azt, hogy a végső döntést, és számítások alapján a kapott információk alapján közeledik a repülőtéren. Egy nap a munkahelyen állhat több járatot, és a pilóták között ingadozik repülés és nem repülési feladataitól.

TANULMÁNYOK

A nemzetközi kísérleti oktatás Pilot Flight Akadémia egy 2 éves nappali tagozatos oktatás párhuzamos elméleti tanulmányok és a repülő.

A teljes program zajlik a modern iskolában Torp Repülőtér Sandefjord. A diploma megszerzése után, akkor lesz jogosult a munkát, mint a pilóta a légitársaságokkal. Az elmélet tanulságait zajlanak a modern tantermek új SmartBoards. A repülőgépek új és rendkívül modern, fejlett műszerekkel. Van state-of-the-art repülés szimulátorok, amelyek közül az egyik egy Boeing 737NG szimulátort. Az iskola nyitott diákjainknak 24/7, és a diákok használják az iskola mind hétköznap és hétvégén. Van egy élénk és aktív hallgatói környezetet. A tárgyalóban egy találkozóhely a diákok és oktatók, és egyben a "központja" a tervezés a hazai és külföldi járatokat és a tapasztalatok és a tudás.

PÁLYA TERV

-On Kísérleti Repülési Akadémia, A képzés két részre: Váltakozó héttel az elmélet és a repülő. Az elmélet hétig áll hat óra oktatás, és hetekben a repüléstől, a diákok repülni az iskola repülőgépek. Repülés képzés a diákok kezdődik a program elején, és a diákok már megszerzett általában elég tudása, hogy képes repülni solo már a vége felé az első félévben! Egy nemzetközi repülési képzési program kísérleti Flight School áll 915 órányi kiváló minőségű tantermi oktatást az ATPL (A) szintet, a legfejlettebb bizonyítványt pilóták. Mellett az elmélet oktatás, a diákok megtanulják az alapvető vizuális és műszeres repülés első, majd később a haladóknak eszköz repül az iskola kétmotoros repülőgépet is. A vége felé a tanfolyam hallgatói megy keresztül szimulátoros képzés, ahol megtanulják a nehéz feladatra, a legénység együttműködés során a stresszes helyzeteket.

Tavaszi félév kezdődik az első egész héten kezdődik és folytatódik egész júniusban. Őszi félévben kezdődik az első egész héten az augusztus és továbbra is kb. December 20. Van húsvéti ünnepek, négy héten nyári szünet, és két héttel a karácsonyi ünnep a tanév során.

TANÍTÁS ÉS TANULÁS

Pilot Flight Akadémia szorgalmazzuk, hogy végezzen az oktatás, mint közelről a valósághoz a pilóta szakma, mint lehetséges. A program magában foglalja az összes fajta kísérleti munka, hogy készítse el a hallgatókat a szakma a lehető legjobb számít. 150.112 presentasjon karrier-vizsgálatok

Szimulátoros képzés

Az iskola modern szimulátorok, hogy a diákok használják részeként a képzés. Az egyik szimulátorok egy Cessna 172, hasonlít az alap képzési repülőgépek iskola használ. A vége felé a képzési program, a diákok repülni a Boeing 737NG szimulátort, használt multi-legénység és a jet orientációs tréning.

Helyszínek

Sandefjord

Pilot Flyskole AS

Address
Hangarveien 13
3241 Sandefjord, Vestfold, Norvégia