Scandinavian Technology Institute (previously Euro Business School)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Skandináv Technológiai Intézetet ( STI ) egyértelmű üzleti küldetéssel 1988-ban hozták létre Euro Business School néven; hogy a vállalkozások a meglévő erőforrások felhasználásával teljes potenciáljukat kiaknázhassák. Azóta számos vezető norvég és nemzetközi vállalatnak segítettünk megtalálni, megnyerni és megtartani az ügyfeleket. Mi képeztük a legjobban. És tanultunk a legjobbaktól. Tapasztalatokat, ismereteket építettünk és betekintést nyertünk, amelyek hozzájárulhatnak versenyképességének növeléséhez.

A Skandináv Technológiai Intézetben tényekre és meglátásokra alapozzuk üzleti fejlődésünket, amikor segítünk a vállalatoknak megtalálni, megnyerni és megtartani az ügyfeleket az ügyfelek teljes útja során - a stratégia kiválasztásától a megvalósításig és a végrehajtásig.

Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozásokat teljes potenciáljuk kiaknázásában, nem változott. De a megszerzett tapasztalatok és betekintés, valamint az általunk használt eszközök és módszerek egészen más lehetőségeket kínálnak a vállalat versenyképességének növelésére.

Helyszínek

Oslo

Address
Schweigaards gate,16
0191 Oslo, Oslo, Norvégia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: