Abbey School - Ciao Italy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Abbey Iskola - Ciao Italy született a multikulturális tapasztalata és szakértelme a személyzet Abbey Iskola, amely képviseli a kiváló center területén a nyelvoktatás Torinóban 1996 óta.

Az iskola, amely specializálódott a tanítás az olasz nyelv és kultúra külföldieknek, garantálja a diákok a lehető legmagasabb szintű nyelvtanulás. Az intézmény tagja a ASILS, az AIL és Eduitalia, és azt is elismerte CSN Lund-Svédország. Sőt, az iskola is központja nyújtására irányuló Bildungsurlaub tanfolyamok, és 2012 óta ez már fut a Mester Oktató olasz mint idegen nyelv és mint második nyelv.

Az iskola azon döntését, hogy a munka csak kis csoportokban biztosítja, hogy minden résztvevőnek lehetősége van arra, hogy fejlesszék és javítsák a / saját nyelvtudásukat. Hozzáférést minden kurzus tehát megköveteli felvételi vizsgát, hogy formában osztályok megfelelő szinten minden résztvevő számára.

Az órák bízott képzett és dinamikus anyanyelvi tanárok számára, akik a közvetlen módszer, és a használata a legkülönbözőbb oktatási anyagok (könyvek, újságok, CD-k, filmfelvételek, zene, stb), segítik a diákokat, hogy fokozzák a kommunikatív és kulturális ismeretek. A számos szabadidős tevékenységek az iskola által szervezett, együttműködésben a szakemberek a területen, lehetővé teszi a hallgató, hogy lépjenek kapcsolatba a helyi lakosok és megismerni a kulturális és művészeti gazdagságát, a város és a tartomány. Az Abbey kártyák ajánlatát, sőt, kiváltságokat a tulajdonosainak, amely lehetővé teszi számukra, hogy élvezzék a különböző kedvezményes szolgáltatások (éttermek, hogy a gimnáziumok) által kínált résztvevő vállalatok.

Reagál a növekvő kereslet a tanfolyamok az ázsiai diákok, abbeySCHOOL CiaoItaly készített programok alapján tanítási módszerek, amelyek figyelembe veszik a fonetikai és szintaktikai sokfélesége nem európai nyelvek. Annak érdekében, hogy segítse a diákokat, az iskola is rendelkezik alkalmazottak, akik ismerik a néhány fő ázsiai nyelvek.

A diákok, akik szeretik az élelmiszer, speciális programok a felfedezés a piemonti ételeket és gasztronómiai különlegességek is megoldható.

Helyszínek

Turin

Address
Corso Duca degli Abruzzi, 40

10129 Turin, Piedmont, Olaszország