Flight Academy - Accademia del Volo

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Flight Academy Cepu Repülési Akadémia Cepu teszi repülés oktatás és Flight Training. Az iskola átfogó alapozó mindazoknak, akik szeretnék, hogy kapcsolja be a szenvedélye a repülés a kereskedelem, garantálja a legmagasabb szintű szakmai és biztonsági köszönhetően a személyzet szakképzett oktatók.

Tanfolyamaink válni pilóták A kurzusok Akadémia Flight Cepu segít abban, hogy az engedély ATPL (pilóta), CPL (kereskedelmi pilóta) és PPL (Private Pilot) által kibocsátott ENAC, szükséges, hogy folytassa a pályafutását, mint a pilóta, vagy akár művelni a szenvedély repülés, mint egy privát pilóta a szabadidejében.

A Mercado szükséges driverek Mivel az ellenőrzések a légi jármű nem csak az egyik leghasznosabb tapasztalatokat lehet az életben, hanem egy izgalmas lehetőséget, hogy. A legutóbbi vizsgálatok szerint, sőt, a becslések szerint az elkövetkező két évtizedben, mivel a légi közlekedés, a vállalat növelni fogja a kereslet a képzett repülés. Olvassa el itt a legfrissebb híreket a kereslet a pilóták a világon.

Hogyan érhető el az iskola Eléréséhez az iskola meg kell, hogy egy beviteli ellenőrzésen, majd megvizsgálta a halottkém egy Igazságügyi Orvostani Intézet az Air Force.

Helyszínek

Perugia

Address
Perugia, Umbria, Olaszország