Flight Academy - Accademia del Volo

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Flight Academy Cepu Repülési Akadémia Cepu teszi repülés oktatás és Flight Training. Az iskola átfogó alapozó mindazoknak, akik szeretnék, hogy kapcsolja be a szenvedélye a repülés a kereskedelem, garantálja a legmagasabb szintű szakmai és biztonsági köszönhetően a személyzet szakképzett oktatók.

Tanfolyamaink válni pilóták A kurzusok Akadémia Flight Cepu segít abban, hogy az engedély ATPL (pilóta), CPL (kereskedelmi pilóta) és PPL (Private Pilot) által kibocsátott ENAC, szükséges, hogy folytassa a pályafutását, mint a pilóta, vagy akár művelni a szenvedély repülés, mint egy privát pilóta a szabadidejében.

A Mercado szükséges driverek Mivel az ellenőrzések a légi jármű nem csak az egyik leghasznosabb tapasztalatokat lehet az életben, hanem egy izgalmas lehetőséget, hogy. A legutóbbi vizsgálatok szerint, sőt, a becslések szerint az elkövetkező két évtizedben, mivel a légi közlekedés, a vállalat növelni fogja a kereslet a képzett repülés. Olvassa el itt a legfrissebb híreket a kereslet a pilóták a világon.

Hogyan érhető el az iskola Eléréséhez az iskola meg kell, hogy egy beviteli ellenőrzésen, majd megvizsgálta a halottkém egy Igazságügyi Orvostani Intézet az Air Force.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz

Akkreditáció

Certified by ENAC (The Italian Aviation Authority.

Megjelenítés Oklevelek »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

A légi közlekedés pilóta szakszolgálati engedély ATPL (A)

Campus Nappali 14 - 14 hónapok September 2019 Olaszország Perugia

Ez az engedély lehetővé teszi, hogy indítsa el a karrierjét, hogy az első tiszt, hogy játsszon a kapitány több pilóta és több hajtóműves repülőgépek kereskedelmi járatokon. [+]

Ez az engedély lehetővé teszi, hogy indítsa el a karrierjét, hogy az első tiszt, hogy játsszon a kapitány több pilóta és több hajtóműves repülőgépek kereskedelmi járatokon. Azok, akik már rendelkeznek a PPL (A), kap egy akkreditációs 50% -a repült órák (40 óra) után a repülési teszt a képzés vezetője.

IDŐTARTAMA

A kúra 14 hónap.

Belépési követelmények Minimális életkor: 18 év Beszerezni EU Class 1 orvosi igazolást az EASA által jóváhagyott repülőorvosi központ részében foglaltaknak megfelelően MED-FCL Angol, matematika és fizika belépési tesztek érkezéskor ELMÉLETI RÉSZ 750 órás elméleti földi képzés (beleértve az előkészítő 80 órás tanfolyam matematika és fizika). 25 óra szentelt az MCC tanfolyam. Haladás Vizsgálatok és záróvizsgák. Egyéb tevékenységek: tárlatvezetés a repülőtéri intézmények classwork, interaktív videók, audio-vizuális előadások, konzultációk könyvtár, számítógépes oktatás, hosszú tájékoztatók és így tovább. Lehetősége részt egy angol tanfolyam. GYAKORLATI RÉSZ 195 óra gyakorlati repülés képzés.SZÁLLÁS ... [-]

Légi közlekedés pilóta engedély ATPL (h)

Campus Nappali 680 - 680 óra October 2019 Olaszország Perugia

ATPL (H) az engedély lehetővé teszi, hogy mint a kapitány, vagy Co-Pilot egy helikopter használják kereskedelmi járatok. [+]

ATPL (H) az engedély lehetővé teszi, hogy mint a kapitány, vagy Co-Pilot egy helikopter használják kereskedelmi járatok.

IDŐTARTAMA

680 óra összesen.

Belépési követelmények Minimális életkor megszerzésére irányuló elméleti engedély: 16 év; 18 éves a felvételi gyakorlati jártassági vizsga Beszerezni EU Class 1 orvosi igazolást az EASA által jóváhagyott repülőorvosi központ részében foglaltaknak megfelelően MED-FCL Felvételi vizsga érkezéskor matematika, fizika Jó ismerete az angol nyelv ELMÉLETI RÉSZ 500 órás elméleti képzést földre. Egyéb tevékenységek: tárlatvezetés a repülőtéri intézmények classwork, interaktív videók, audio-vizuális előadások, konzultációk könyvtár, számítógépes oktatás, hosszú tájékoztatók és így tovább. Lehetősége részt egy angol tanfolyam. GYAKORLATI RÉSZ 180 óra gyakorlati repülés képzés.SZÁLLÁS ... [-]

Privát pilóta szakszolgálati engedély PPL (A)

Campus Nappali 145 - 145 óra March 2019 Olaszország Perugia

Ez az engedély lehetővé teszi, hogy repülni, mint egy pilóta egyetlen vagy több hajtóműves repülőgépek, nem kereskedelmi járatokat. [+]

Ez az engedély lehetővé teszi, hogy repülni, mint egy pilóta egyetlen vagy több hajtóműves repülőgépek, nem kereskedelmi járatokat.

IDŐTARTAMA:

7 hét

Belépési követelmények: Minimális életkor: 17 év Beszerezni EU Class 1 vagy 2 orvosi igazolást az EASA által jóváhagyott repülőorvosi központ részében foglaltaknak megfelelően MED-FCL ELMÉLETI RÉSZ: 100 órás elméleti képzést földre. GYAKORLATI RÉSZ: 45 óra gyakorlati repülés képzés.

Minden kadétok kap a szükséges oktatási anyagokat és egyenruhát.

[-]

Privát pilóta szakszolgálati engedély PPL (H)

Campus Nappali 150 - 150 óra October 2019 Olaszország Perugia

Ez az engedély lehetővé teszi, hogy repül, a pilóta parancsnokként egy helikopter nem kereskedelmi járatok. [+]

Ez az engedély lehetővé teszi, hogy repül, a pilóta parancsnokként egy helikopter nem kereskedelmi járatok.

IDŐTARTAMA:

150 óra összesen.

Belépési követelmények: Minimális életkor: 16 év Beszerezni EU Class 1 vagy 2 orvosi igazolást az EASA által jóváhagyott repülőorvosi központ részében foglaltaknak megfelelően MED-FCL ELMÉLETI RÉSZ: 100 órás elméleti képzést földre. GYAKORLATI RÉSZ: 50 óra gyakorlati repülés képzés.

Minden kadétok kap a szükséges oktatási anyagokat és egyenruhát.

[-]