Hivatalos Leírás

ARSUTORIA Iskola - Excellence 1947 óta

ARSUTORIA School óta szervez cipők és táskák tervezése és minta készítés tanfolyamok 1947 óta, tanfolyamok világszerte elismerten a legjobbak lenni divattervezők, képes egyesíteni tehetségű tervező műszaki ismeretekkel cipők és táskák modellek.

ARSUTORIA a világ vezető iskola divat képzés, összpontosított cipők és táskák minta készítés és design. Egyediségét ARSUTORIA tanfolyamok által adott tanár, magasan specializált szakemberek tervezők és a minta döntéshozók, több éves tapasztalattal rendelkezik a területen a lábbelik és ARSUTORIA módszer, amely lehetővé teszi a diákok tanulni könnyen és gyorsan a legjobb technikákat megvalósítani cipők és táskák modellek és prototípusok.

ARSUTORIA Intézet magában foglal egy kollégium a diákok, és a minta terem: az egyetlen design iskola a Milánó központjában, az olasz divat fővárosa, képes megvalósítani cipő protoypes teljesen házon belül.

TÖRTÉNELEM

Arsutoria

Adriano Lunati ARSSUTORIA

Ars Sutoria School óta szervez tanfolyamokat területén cipők és táskák 1947 óta. Abban az időben tanfolyamokat szerveztek csak Olaszországban és ezek célja, hogy a vonat cipő minta döntéshozók a gyárak területén található a Milan. 1965-ben az iskola költözött az osztályokat, hogy az épület, ahol még mindig szervezzük tanfolyamok.

Adriano Lunati született április 27, 1924 at Castel San Pietro di Camino Piemont. Ő cipész apa úgy döntött, hogy neki tanulni a szalézi iskolában, ahol ő szerzett oklevelet a tanulás a cipőkészítés kereskedelemben. Végén a második világháború dolgozott az egyik cipő gyárak Casale mint vágó-ig, 1948-ben találkozott Giuseppe Muggiani, alapítója az Ars Sutoria Editorial Group és Iskola és Milánóba költözött, mint egy tanár. Ezután tanult generációk és generációk most renowed minta döntéshozók és 53 évvel ezelőtt ő tervezett és létrehozott egy kiszámíthatatlan több cipő.

kurzuskínálat

Tanfolyamok Milan

Osztályok Milánó még a legfontosabb tevékenység.

Profil és a háttér a diákok megváltozott az évek során: tartunk edzésminták döntéshozók és műszaki fejlesztők, de most egy kifejező része a diákok egy design háttér és néhány közülük - általában a második vagy harmadik generációs vállalkozók - az üzleti adminisztráció fok .

Érv a tanfolyamok:

 • Még mindig összpontosítani műszaki fejlesztés cipők és táskák, amely alapvető fontosságú hátteret azoknak, akik dolgoznak a mezőkben
 • Tanfolyamok rövidtávú (maximum 15 hét), a teljes időigényes
 • Környezetvédelmi nemzetközi és beszélt nyelv az angol
 • A diákok nem kell külön háttér részt osztályok is, ha a tanfolyamok mesterek szinten
 • Jelenleg érkező hallgatók Olaszország, Egyesült Államok, Németország, Spanyolország, Hong Kong és Kína, India ...

Nemzetközi tanfolyamok

Az elmúlt 5 évben az általunk kifejlesztett képzési osztályok különböző országokban, általában a támogatást a helyi intézmények. Jelenleg szervezni osztályok:

 • Boston és New York az Egyesült Államokban
 • Leon Mexikóban
 • KÍNA
 • India
 • Thaiföld
 • Japán
 • Singapore
 • Colombia

A házon belüli képzés

Ezekben az utolsó öt évben is szerveztek a házban osztályok nemzetközileg elismert cégek, mint a Bata, Nine West, Brown Shoe, Timberland, Deckers, Nike, New Balance, Aldo, LVMH. A ház osztályok teljesen egyedi, és lettek kifejlesztve együtt az ügyfelekkel.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Olasz

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Arsutoria School

A fő cél a táska kollekció tervezése négy hetes kurzus, hogy ne merítse a folyamatban részt a kreatív fejlődés gyűjteménye zsákok. A tanfolyam célzott végzett hallgatók d ... [+]

A fő cél a Bag kollekció tervezés négy hetes tanfolyam van, hogy ne merítse a folyamatban részt a kreatív fejlődés gyűjteménye zsákok. A tanfolyam célzott végzett hallgatók divat iskolák, a szakemberek már dolgoznak a területen zsákok (mind táska márkák vagy kiskereskedők), és profilokat a különböző háttérrel, akik kívánnak vizsgálni annak lehetőségét, hogy folytassa a pályafutását a zsákban iparban.

Az első rész a tanfolyam elkötelezett kézre vonalvezetés és a digitális rajz, annak érdekében, hogy a diákok az alapvető eszközök tervezésére és kézitáska kollekció. Ez sokkal fontosabb, mint valaha, hogy dolgozzon gyűjtemények, amelyek kereskedelmileg életképes és hatékony a termelés. Egy új kollekció lesz sikeres, ha az új divatirányzatok értelmezik, értelmezni és alkalmazkodik a sajátos versenyképes forgatókönyvet és egy szem üzleti hatékonyságot (beruházások lehetőség, termelési költségek). A fiatal tervezők, akik úgy döntenek, hogy indítson saját vonal, technikusok és a minta döntéshozók, hogy úgy érzi, hogy szükség van egy jobb megértése a piac dinamikáját, vagy a termék menedzserek strukturált cégek egy hagyomány, a cél a tanfolyam célja, hogy megértsük a kézitáska a gyűjtemény fejlesztése folyamat azonosítása révén pontos célközönség, összhang a kínálat a termék és az értékesítési csatorna, a megfelelő ár elhelyezése és a megfelelő választás a gyártási folyamatok és ellátás anyagok.... [-]

Olaszország Milan
Kérj Információt
Angol,Olasz
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul