Berlitz Roma

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Berlitz nyelviskola lenyűgöző története 1878-ban kezdődik Rhode Island államban az alapító, Maximilian D. Berlitz innovatív és forradalmi elképzeléséből. Mindössze tíz év alatt kiterjeszti Európát , amely szintén az olasz terület további fejlődésének első szakaszába esik. Legelismertebb tanárai közül emlékszel a nagy író, James Joyce , aki a triestei irodában tanított; diákjaik között emlékezünk a nagy íróra.

Világszerte bővülő

Az 50-es évek első felében számos irodát nyitottak meg a világ minden tájáról, és a 60-as évek évtizedében a Berlitz nyelvű iskola Ázsiában is tanított, ahol több mint száz iskolába jár. Legelismertebb tanárai közül emlékszem James Joyce nagy írójára, aki Trieszt olasz ága volt.

Total Immersion®

Egyedülálló módszerével a Total Immersion® 1964-ben elnyerte az "E" díjat, amelyet Kennedy elnök fogalmazott meg a szolgáltatások exportjának ösztönzésére. Ez az első nyelvi iskola nyerni.

Innovatív módszerek a nyelvoktatáshoz

  • 1970-ben a Berlitz megvalósította a multimédiás eszközök használatát, például a hangfelvételeket, hogy megkönnyítse és javítsa a nyelvtanulást.
  • 1996-ban a gyermekek szerepelnek a Berlitz-tanulmányi programokban: a kreatív tevékenységekkel, például az énekléssel, rajzolással és játékkal kiegészített speciális módszert fejlesztettek ki a gyermekek tanulásának elősegítésére.
  • 2004-ben az internetes és webes erőforrások egyre nagyobb terjedésével internetes tanfolyamok jönnek létre.

Helyszínek

Róma

Address
Berlitz Roma Prati,
Via Fabio Massimo, 95

00192 Róma, Lazio, Olaszország

Róma

Address
Berlitz Roma Tuscolana,
Via Tuscolana, 713

00174 Róma, Lazio, Olaszország

Róma

Address
Berlitz Roma Eur,
Viale Pasteur, 77

00144 Róma, Lazio, Olaszország