Hivatalos Leírás

A Berlitz nyelviskola lenyűgöző története 1878-ban kezdődik Rhode Island államban az alapító, Maximilian D. Berlitz innovatív és forradalmi elképzeléséből. Mindössze tíz év alatt kiterjeszti Európát , amely szintén az olasz terület további fejlődésének első szakaszába esik. Legelismertebb tanárai közül emlékszel a nagy író, James Joyce , aki a triestei irodában tanított; diákjaik között emlékezünk a nagy íróra.

Világszerte bővülő

Az 50-es évek első felében számos irodát nyitottak meg a világ minden tájáról, és a 60-as évek évtizedében a Berlitz nyelvű iskola Ázsiában is tanított, ahol több mint száz iskolába jár. Legelismertebb tanárai közül emlékszem James Joyce nagy írójára, aki Trieszt olasz ága volt.

Total Immersion®

Egyedülálló módszerével a Total Immersion® 1964-ben elnyerte az "E" díjat, amelyet Kennedy elnök fogalmazott meg a szolgáltatások exportjának ösztönzésére. Ez az első nyelvi iskola nyerni.

Innovatív módszerek a nyelvoktatáshoz

  • 1970-ben a Berlitz megvalósította a multimédiás eszközök használatát, például a hangfelvételeket, hogy megkönnyítse és javítsa a nyelvtanulást.
  • 1996-ban a gyermekek szerepelnek a Berlitz-tanulmányi programokban: a kreatív tevékenységekkel, például az énekléssel, rajzolással és játékkal kiegészített speciális módszert fejlesztettek ki a gyermekek tanulásának elősegítésére.
  • 2004-ben az internetes és webes erőforrások egyre nagyobb terjedésével internetes tanfolyamok jönnek létre.
Program oktatási nyelve:
  • Olasz

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Berlitz Roma

Az Express program intenzív egyéni tanfolyam, amely lehetővé teszi a nyelv elsajátítását vagy javítását mindössze három hét alatt. Mindig a Berlitz® módszer garanciája le ... [+]

Az Express program intenzív egyéni tanfolyam, amely lehetővé teszi a nyelv elsajátítását vagy javítását mindössze három hét alatt. Mindig a Berlitz® módszer garanciája lesz, szakképzett anyanyelvű tanárok és magas színvonalú szolgáltatás.

A leckéket a rendelkezésre állás függvényében ütemezik: az intenzív megközelítés megkönnyíti a tanulást és maximalizálja az eredményeket.

Az előnyökGyors és hatékony nyelvtanulás a Berlitz® módszerrelKépes anyanyelvű tanárok az Ön rendelkezéséreMinden nyelvi szintre és minden nyelvre elérhetőMaximális programozási rugalmasságBerlitz-szint befejezése

A nyelv elsajátításának egyik leghatékonyabb módja az egész merítés. A leckék alatt a hallgató az új nyelven legalább 50% -ban beszél.... [-]

Olaszország Róma
Október 2019
Olasz
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Berlitz Roma

Tanuljon angolul, franciául, németül, spanyolul, olaszul vagy bármely más nyelvet kellemes környezetben a többi résztvevővel és a híres Berlitz módszerrel. A kis Berlitz- ... [+]

Tanuljon angolul, franciául, németül, spanyolul, olaszul vagy bármely más nyelvet kellemes környezetben a többi résztvevővel és a híres Berlitz módszerrel. A kis Berlitz-csoportok tanfolyamai kombinálják az egyéni és a csoportos kurzusok előnyeit.

A félig magán tanfolyamok 2-4 résztvevőből állnak, ugyanolyan nyelvi szinten és ugyanazon tanulási célkitűzéssel. Az órák száma arányos a résztvevők számával, és a leckék ütemezése előre megegyezik.

A kurzus minden nyelvi szinten elérhető.

Az előnyökGyors és hatékony tanulás a Berlitz Method garanciávalSzakmai és tapasztalt anyanyelvű tanárokA beszélgetésre összpontosítanak: a nyelvtant közvetetten is megtanuljákA szókincs progresszív gazdagításaAlacsony költség... [-]
Olaszország Róma
Október 2019
Olasz
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul