Hivatalos Leírás

DIEFFE AKADÉMIA: 30 ÉVES TAPASZTALAT AZ OLVASSA

A DIEFFE Akadémia több mint 30 éve sikeresen nyújt oktatási programokat az olyan cégeknek és fiatal felnőtteknek, akik munkát keresnek, vagy akik már foglalkoztatottak, de új szakmai lehetőségeket kívánnak folytatni. Mi egy ISO 9001 minõsített képzõ intézet, amelyet a Veneto régió és az olasz Munkaügyi és Oktatási Minisztérium ismer el. DIEFFE tanúsítványok egész Európában érvényesek, és az EQF szerint az egész világon elismertek: az európai képesítési keretrendszer.

A számaink közé tartozik az európai iskolák közül: több mint 2600 hallgató, 60 000 képzési óra, 2 millió tanuló óránként és 4500 partner vállalat.

DIEFFE Akadémia fő célja, hogy külföldi hallgatókat tanítson a főzés művészetének, és biztosítsa számukra az autentikus "olasz út" ismeretét. Hisszük, hogy a kulináris művészet elsajátításának legjobb módja az, hogy professzionális környezetben tanuljunk, ahol gyakorolni tudjuk a szakma legjobb szakácsait. Számunkra nincs jobb módszer, mint a gyakorlati.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

DIEFFE Job's Academy

Az olasz konyha szakmai tanfolyamának hallgatói ... [+]

A tanfolyam célja azoknak, akik a világon az olasz konyha szakemberei közé kívánnak válni.

Az olasz konyha szakembereinek megismerése azt jelenti, hogy megtanulják használni a főbb főzési technikákat és hogyan ismerik fel a hiteles olasz nyersanyagok és termékek minőségét . De ez azt is jelenti, hogy az "olasz utat" mint életmódot, az ételeken keresztül kifejezésre juttató kultúrát átemeljük.

Az olasz konyha szakmai tanfolyamának hallgatói

Mindent megtudnak a leghíresebb olasz kulináris hagyományokról, miközben javítják ismereteiket az élelmiszer-tanulmányokról, technológiákról és feldolgozási módszerekről.

A kurzus a DIEFFE Akadémián ( VERONA, Olaszország) kerül megrendezésre.... [-]

Olaszország Verona
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul