Hivatalos Leírás

EUTHECA - Az Európai Unió Akadémia Színház és Mozi és az Academy of felsőoktatási kelléke a Theatre of Cinema székhelye Rómában. EUTHECA egy hivatkozási pont Olaszországban, a képzés és felkészülés a színészek akarnak kezdeni egy világhódító útjára a tanulmányi program, amely arról is rendelkezik, a tanítás az szavalat angolul a színház, a mozi és a különböző szakmák, amelyek akár a szórakozás világát. EUTHECA is otthont ad a belföldi illetőségű színtársulat és ugyanazon szervezeten belül, van egy színház, ahol a hazai és nemzetközi produkciókat megtalálják a helyüket.

EUTHECA kiválasztja a diákok a világ minden tájáról, hogy részt vegyen a működő képzések, köszönhetően a magas szintű didaktikai program összhangban van a nagy európai színház és filmművészeti iskolák.

A Eutheca Diploma érhető végén egy három éves Dráma természetesen. Diákok, akik a hároméves program nyereségesen is megvalósíthatja a BA (Hons) a színészet, a brit képesítést, amely egyenértékű a három éves olasz diplomát. A negyedik specializáció évben kezdődik a tanév 2012-2013 Akadémián belül Róma, amely lehetővé teszi, színészek vállalják speciális képzés területén, mint az orosz iskola, mozi és a film irányban.

A hároméves dráma PÁLYA Formális dráma képzés nem szükséges beiratkozást a hároméves dráma természetesen a EUTHECA Akadémia, és nem is szükséges, hogy részt vesz a szakmai területen. Szükséges azonban, hogy adja át az alkalmassági vizsga a felvételi. Annak érdekében, hogy felvételt nyert a vizsgálat, a diákok szeretnének részt venni az iskolai képzések szereplők Rómában kell alkalmazni a beadványok hirdetményeket, amelyeket időszakosan ezen a honlapon. A tanév októberben kezdődik és fejeződik be július közepén. A program a kötelező jelenléti hétfőtől péntekig átlagosan 6-8 órát egy nap. Kivételes esetekben, egyes kurzusok is sor kerülhet, szombaton és / vagy vasárnap összesen 800 óra (egy év a cél, hogy a diákok, hogy elérje a művészi tudatosság és szakmai hozzáértéssel, hogy képes legyen csatlakozzanak egy profi karrierjét a világ A Színház és Mozi. Az Akadémia oktatási ajánlat alapján a fő preambulumbekezdése módszerek beállította 20. századi színház eltekintve kortárs színház. A második és harmadik évben a kurzus, a diákok a lehetőséget, a vállalkozás számos tapasztalatait a színpadon, és hogy közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a nagy szakmai valóság. Emellett az alapvető tanfolyamok, a diákok vehetnek részt, workshopok és szakmai fontos, nemzetközileg elismert Masters, és mint a második évben fog esni egy gyakornoki produkciók mellett mozi és színházi szakemberek. Végén a három éves tanfolyam hallgatói:

Képes lesz, hogy a különböző szavalat technikák a gyakorlatban, megértése alapvető elveit az improvizáció és a kutatás. Végén a harmadik évben, a diákok már megszerezte a szükséges művészeti tudatosság és kompetencia, hogy csatlakozzanak egy profi színházi színészi karrierjét. Képesek lesznek dolgozni színházi termelési folyamatok, elemezve a különböző nézeteket, tárgyalás és fejlesztési fázisok. Ők már megszerezte a képességét, hogy egy csoportban dolgozni alatt útmutató a rendező, és már érett a figyelmet a szakmai etika és a szerepe a színész és terepen egyaránt színpadon. Képesek lesznek dolgozni a nemzetközi produkciók és összefüggések, köszönhetően a képzési olasz és angol nyelven, és a képzési kínálat irányítani a nemzetközi termelési piacon. Ők is kell készíteni a lehetőségeket a teherbe esés önálló színházi produkciók, kezelése művészeti és szervezeti szempontok önmagukban és kínál érvényes támogatást a termelés is.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Az oktatási program utal a legfontosabb eszköze a színház a "900 és kortárs. ... [+]

ELŐADÁS

Az oktatási program utal a legfontosabb eszköze a színház a "900 és kortárs. Amellett, hogy a fő témák tervezik:

gyakornoki és tanórán kívüli műhelyek nemzetközileg elismert mesterek.

Ha a kérelmező számára a kurzus, akkor is érdekelt a mi Bevezetés a Színművészeti Főiskola és Audition technika rövid tanfolyamok.

1. félidőben ÉV

Célkitűzés:

tudja az alapvető elveket a módszer az orosz iskola és módszertani fejlesztések Európában. megtanulják a színház módszereket annak érdekében, hogy képes legyen traslate az irodalmi szöveget festői szöveget. tanulni a technikákat feltárása és fedezze fel a saját érzelmi és kifejező színpadi potenciál a fellépés, különösen a non-verbális szinten. tudom, a fő számok a commedia dell'arte. fejlesszék a narratív vászon technikával improvizáció. tanulni az alapjait a történelmi vívás, a színpadon harci (és anélkül fegyverek) és a szolgáltató az akrobatika komikus szemben. megtanulják az alapvető szakmai etikai elvek csoportos és egyéni. megtanulják az alapokat a vokális és artikulációs. dolgozzon intonáció, ritmikus ész és hallgatás. ... [-]
Olaszország Rome
Október 2019
Angol,Olasz
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

A cél az, hogy a hallgató egy teljesebb megértése a drámaíró munkája, úgy nem csak a forgatókönyv egy európai színházi kontextusban, de hogyan alkalmazzák a mai forgatókö ... [+]

LEÍRÁS A "commedia dell'arte, ARTE DELLA Commedia"

Commedia dell'arte azt jelenti, színház és nem csak ez, a dramaturgia, a társadalmi élet és a művészet olyan szakma, színész fegyelem. Ez egyfajta élő színház, amely megtartja alakuló eljárva humán területen a korát. A színházban a szó csatlakozik a cselekvés és a színész az, aki cselekszik.

Napjainkban, a commedia dell'arte folyamatosan működik független kategória, de különösen fontos, az oktatás és a megértés a színházi fellépés szerző szövege azok számára, akik törődnek a színház.

Hat hónappal külföldön EUTHECA mindenki számára, aki azt akarja, hogy elmélyítsék az elméleti és gyakorlati, a feltárása közötti szoros összefüggés Commedia dell 'Arte és az európai dramaturgia. ... [-]

Olaszország Rome
Október 2019
Olasz
Nappali
Campus
Bővebben magyarul