EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EUTHECA - Az Európai Unió Akadémia Színház és Mozi és az Academy of felsőoktatási kelléke a Theatre of Cinema székhelye Rómában. EUTHECA egy hivatkozási pont Olaszországban, a képzés és felkészülés a színészek akarnak kezdeni egy világhódító útjára a tanulmányi program, amely arról is rendelkezik, a tanítás az szavalat angolul a színház, a mozi és a különböző szakmák, amelyek akár a szórakozás világát. EUTHECA is otthont ad a belföldi illetőségű színtársulat és ugyanazon szervezeten belül, van egy színház, ahol a hazai és nemzetközi produkciókat megtalálják a helyüket.

EUTHECA kiválasztja a diákok a világ minden tájáról, hogy részt vegyen a működő képzések, köszönhetően a magas szintű didaktikai program összhangban van a nagy európai színház és filmművészeti iskolák.

A Eutheca Diploma érhető végén egy három éves Dráma természetesen. Diákok, akik a hároméves program nyereségesen is megvalósíthatja a BA (Hons) a színészet, a brit képesítést, amely egyenértékű a három éves olasz diplomát. A negyedik specializáció évben kezdődik a tanév 2012-2013 Akadémián belül Róma, amely lehetővé teszi, színészek vállalják speciális képzés területén, mint az orosz iskola, mozi és a film irányban.

A hároméves dráma PÁLYA Formális dráma képzés nem szükséges beiratkozást a hároméves dráma természetesen a EUTHECA Akadémia, és nem is szükséges, hogy részt vesz a szakmai területen. Szükséges azonban, hogy adja át az alkalmassági vizsga a felvételi. Annak érdekében, hogy felvételt nyert a vizsgálat, a diákok szeretnének részt venni az iskolai képzések szereplők Rómában kell alkalmazni a beadványok hirdetményeket, amelyeket időszakosan ezen a honlapon. A tanév októberben kezdődik és fejeződik be július közepén. A program a kötelező jelenléti hétfőtől péntekig átlagosan 6-8 órát egy nap. Kivételes esetekben, egyes kurzusok is sor kerülhet, szombaton és / vagy vasárnap összesen 800 óra (egy év a cél, hogy a diákok, hogy elérje a művészi tudatosság és szakmai hozzáértéssel, hogy képes legyen csatlakozzanak egy profi karrierjét a világ A Színház és Mozi. Az Akadémia oktatási ajánlat alapján a fő preambulumbekezdése módszerek beállította 20. századi színház eltekintve kortárs színház. A második és harmadik évben a kurzus, a diákok a lehetőséget, a vállalkozás számos tapasztalatait a színpadon, és hogy közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a nagy szakmai valóság. Emellett az alapvető tanfolyamok, a diákok vehetnek részt, workshopok és szakmai fontos, nemzetközileg elismert Masters, és mint a második évben fog esni egy gyakornoki produkciók mellett mozi és színházi szakemberek. Végén a három éves tanfolyam hallgatói:

Képes lesz, hogy a különböző szavalat technikák a gyakorlatban, megértése alapvető elveit az improvizáció és a kutatás. Végén a harmadik évben, a diákok már megszerezte a szükséges művészeti tudatosság és kompetencia, hogy csatlakozzanak egy profi színházi színészi karrierjét. Képesek lesznek dolgozni színházi termelési folyamatok, elemezve a különböző nézeteket, tárgyalás és fejlesztési fázisok. Ők már megszerezte a képességét, hogy egy csoportban dolgozni alatt útmutató a rendező, és már érett a figyelmet a szakmai etika és a szerepe a színész és terepen egyaránt színpadon. Képesek lesznek dolgozni a nemzetközi produkciók és összefüggések, köszönhetően a képzési olasz és angol nyelven, és a képzési kínálat irányítani a nemzetközi termelési piacon. Ők is kell készíteni a lehetőségeket a teherbe esés önálló színházi produkciók, kezelése művészeti és szervezeti szempontok önmagukban és kínál érvényes támogatást a termelés is.

Helyszínek

Róma

EUTHECA-EUROPEAN UNION ACADEMY OF THEATRE AND CINEMA

Address
EUTHECA – European Union Academy of Theatre and Cinema,
Via Bolognola

31 00138 Róma, Lazio, Olaszország
Telefonszám
+39 06 9594 5400