Hivatalos Leírás

Az European Cultural Academy célja, hogy fokozza a tudást és előmozdítsa karrierjét a művészetben, az építészetben és a kreatív iparágakban.

Több mint egy évtizede segítettünk kreatív közösségeknek a láthatóság növelése, a kapcsolatok építése és a karrierjük tartós hatása érdekében. Tanfolyamainkban nemzetközi kiállításaink és Biennálé pavilonjaink, a Performance Art Week, a Design díj és az Építészeti díjak szervezői, valamint szimpóziumok, konferenciák és rezidenciák szervezői.

Karunkban olyan művészek, tervezők, kurátorok, galleristák, építészek és tudósok tartoznak, amelyek segítenek a szükséges készségek kiépítésében, és lehetővé teszik, hogy átláthatatlan és rendkívül versenyképes iparágon át tudjon navigálni.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

A mi megközelítésünk

European Cultural Academy hangsúlyozza a gyakorlati megoldásokat. A Biennálé jelenetei mögött lesz, és megtanulnak együttműködni a kormányokkal, művészekkel, alapítványokkal és szponzorokkal. A kurzus végén olyan valós projektet hozhat létre (pl. Kiállítási projekt, műalkotás, kiadvány, esemény stb.), Amely hozzáadható portfoliójához / önéletrajzához, és lehetőséged lesz bemutatni azt a nyilvánosság számára.

A kapcsolódó területeken kiemelkedő professzorok biztos tudományos komponenseket biztosítanak, és szélesebb perspektívát nyújthatnak.

Ki pályázhat

A résztvevők minden háttérből származnak, és a tanfolyam nyitva áll mindenki számára, akik érdeklődnek a művészet és az építészet iránt. Ha egyetemi képviselő vagy, és szeretne egy programot rendezni a hallgatóknak, testreszabhatjuk az Ön igényeinek megfelelően.

Az egyes pályázók szívesen kérhetnek bizonyos időpontokat, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további részletekért.

Az időtartam 1-2 hét. Az Akadémia egész évben működik, bár a legoptimálisabb időszak a Biennále (május-november) alatt zajlik.

Elhelyezkedés

Velence, Olaszország. Négy történelmi palota található Velence központjában, ahol kiállításokat szervezünk, és képesek a diákokat egyedülálló színfalak mögött hagyni.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


European Cultural Academy

Szereted a művészetet, az építészetet és a várostervezést. Olyan emberekkel szeretne kapcsolódni, akik most a kreatív ötleteket továbbítják. Gyere egy, két vagy három het ... [+]

A KÖVETKEZŐ TANULMÁNY: A VENEZI BIENNALE KIEMELT - A JELENET TAPASZTALAN

Dátumok: 2019. május 7-12., Augusztus 5-10

osztályok:

A kurzus összekapcsolja Önt a művészeti piac szakértőivel és lehetővé teszi a Velencei Biennáta és a párhuzamos események mögötti valóság megtapasztalását.

A kiállítást a művészekkel, kurátorokkal, galleristákkal és természetesen a Biennálé csapatával folytatott beszélgetések során fedezheti fel. Ez egy strukturált és inspiráló élmény.

A májusi program a nyitó hét alatt zajlik. A novemberi program az utolsó héten kerül megrendezésre, ami különleges élményt jelent a Biennálén. Az ülések mellett a Giardini és az Arsenale Biennálé, a Személyes struktúrák kiállítása és a Peggy Guggenheim kollekció is megtekinthető.... [-]

Olaszország Velence
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
1 - 2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
European Cultural Academy

A műhely felveti a helyspecifikus megközelítés relevanciáját, ahol a velencei zseniális lokusok feltalálós forgatókönyvek és építészeti beavatkozások kialakítását ösztönz ... [+]

KÖZVETLEN ARCHITEKTÚRA - A HELYI KÜLÖNLEGES MEGKÖZELÍTÉS FONTOSSÁGA

DÁTUMOK: 2019. SZEPTEMBER 8. - 20

A tanfolyamról

A kurzus a velencei természethez való viszonyának a lagúna városra vonatkozó projektjének építésében való relevanciájára összpontosít.

Velence területi és építészeti fizikai lényegessége és anyagcsere-rendszerei egyidejűleg szembesülnek, hogy új tervezési értelmezéseket és lehetőségeket teremtsenek a városok helyszínek programozására és aktiválására.

Ki pályázhat?

ÉpítészetdiákokA tervezőkSzociális tudósokművészekNincs szükség előzetes tapasztalatra

NB Az ECA egy nem hitelképes, nem szakképes szakmai program. Az egyetemi hallgatók csak akkor kapnak krediteket, ha egyetemük partnerségben áll az ECA-val.... [-]

Olaszország Velence
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
European Cultural Academy

A kortárs képzőművészeti tanfolyam célja, hogy segítse a kreatív projektek megvalósítását. Ez felkínálja Önt az iparági tudásra, amely elősegíti karrierjét a kreatív szek ... [+]

KÖZVETLEN MŰVÉSZET - A FEJLESZTÉSI STRATÉGIAI

DÁTUMOK: július 15-27., 2019

A tanfolyamról

A program középpontjában a kortárs művészeti piacra és a résztvevők módjára irányul. A kurzus célja, hogy átalakítsa Önt a fogyasztóktól a kulturális területen.

Q

Danielle Krysával együttműködve a The JealousCurator.

Ki pályázhat?

A tanfolyam célja a kreatív kíváncsi elmék. Diákok, kurátorok, múzeumi dolgozók, művészek és művészet szerelmesei várják. Átlagosan csoportonként körülbelül 11 nemzetiség van.

NB Az ECA egy nem hitelképes, nem szakképes szakmai program. Az egyetemi hallgatók csak akkor kapnak krediteket, ha egyetemük partnerségben áll az ECA-val.... [-]

Olaszország Velence
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
European Cultural Academy

Egyhetes kurzusunkban kritikusan és játékosan kritizáljuk a közterületet nemcsak "nagylelkűségként", amelyet az építészet kínálhat a társadalomnak, hanem politikai, társa ... [+]

A tanfolyamról:

Egyhetes kurzusunkban kritikusan és játékosan kritizáljuk a közterületet nemcsak "nagylelkűségként", amelyet az építészet kínálhat a társadalomnak, hanem politikai, társadalmi és mélyen városi viszonyoknak is. A közterületet nem egyszerűen találják meg, vagy tervezik, hanem élik és készülnek; Dióhéjban a közterület emancipáló. Az ilyen reflexiókhoz mind a Biennálé kiállításokat, mind Velence városát használjuk, mint a mi helyszíneinket.

Különféle előadások, gyakorlati workshopok, megbeszélések és helyi és nemzetközi szakértők által szervezett túrákkal foglalkozunk a feltételek - potenciálok és korlátozások -, amelyek lehetővé teszik a közterületet a velencei különböző csoportok számára, de a városokban is. Tábornok.... [-]

Olaszország Velence
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul