European Cultural Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az European Cultural Academy célja, hogy fokozza a tudást és előmozdítsa karrierjét a művészetben, az építészetben és a kreatív iparágakban.

Több mint egy évtizede segítettünk kreatív közösségeknek a láthatóság növelése, a kapcsolatok építése és a karrierjük tartós hatása érdekében. Tanfolyamainkban nemzetközi kiállításaink és Biennálé pavilonjaink, a Performance Art Week, a Design díj és az Építészeti díjak szervezői, valamint szimpóziumok, konferenciák és rezidenciák szervezői.

Karunkban olyan művészek, tervezők, kurátorok, galleristák, építészek és tudósok tartoznak, amelyek segítenek a szükséges készségek kiépítésében, és lehetővé teszik, hogy átláthatatlan és rendkívül versenyképes iparágon át tudjon navigálni.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

A mi megközelítésünk

European Cultural Academy hangsúlyozza a gyakorlati megoldásokat. A Biennálé jelenetei mögött lesz, és megtanulnak együttműködni a kormányokkal, művészekkel, alapítványokkal és szponzorokkal. A kurzus végén olyan valós projektet hozhat létre (pl. Kiállítási projekt, műalkotás, kiadvány, esemény stb.), Amely hozzáadható portfoliójához / önéletrajzához, és lehetőséged lesz bemutatni azt a nyilvánosság számára.

A kapcsolódó területeken kiemelkedő professzorok biztos tudományos komponenseket biztosítanak, és szélesebb perspektívát nyújthatnak.

Ki pályázhat

A résztvevők minden háttérből származnak, és a tanfolyam nyitva áll mindenki számára, akik érdeklődnek a művészet és az építészet iránt. Ha egyetemi képviselő vagy, és szeretne egy programot rendezni a hallgatóknak, testreszabhatjuk az Ön igényeinek megfelelően.

Az egyes pályázók szívesen kérhetnek bizonyos időpontokat, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további részletekért.

Az időtartam 1-2 hét. Az Akadémia egész évben működik, bár a legoptimálisabb időszak a Biennále (május-november) alatt zajlik.

Elhelyezkedés

Velence, Olaszország. Négy történelmi palota található Velence központjában, ahol kiállításokat szervezünk, és képesek a diákokat egyedülálló színfalak mögött hagyni.

Helyszínek

Velence

Address
S. Marco, 4013, 30124 Venice, Italy
30124 Velence, Veneto, Olaszország