European Cultural Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A cél az európai kulturális Akadémia célja, hogy növelje a tudás és előre a karrier művészeti, építészeti és egyéb kreatív iparágak.

Több mint egy évtizede már segített alkotó közösségek láthatóságának növelése érdekében, épít kapcsolatokat, és tartós hatást gyakorol a karrierjük. A mi tanfolyamok, osztozunk betekintést szervezőként nemzetközi kiállítások és Biennale pavilonok, Performance Art Week, Design Díj és Építészeti Díj, mint valamint szimpóziumok, konferenciák és rezidenciák.

Karunk magában művészek, tervezők, kurátorok, galéristák, építészek és tudósok, amely segít építeni szükséges ismeretek, továbbá lehetővé teszi, hogy navigálni átlátszatlan és nagyon versenyképes ipar.

Művész Herman Nitsch és kurátorok Karlyn de Jongh és Sarah Gold Látogatás kiállítások: Itt a művész Herman Nitsch és a kurátorok Karlyn de Jongh és Sarah Gold

A megközelítés

Európai Kulturális Akadémia hangsúlyozza a gyakorlati megoldásokat. Lesz kap a színfalak mögött a Biennálé, és megtanulják, hogy működjenek együtt a kormányokkal, a művészek, alapítványok és szponzorok. A végén a kurzus, akkor létrehoz egy igazi projekt (pl kiállítási projekt, grafika, kiadvány, rendezvény stb), amelyek hozzáadódnak a portfolió / CV, és akkor azt a lehetőséget, hogy bemutassa a nagyközönségnek.

Prominens professzorok a kapcsolódó területeken biztosítsa a szilárd tudományos komponens, és lehetővé teszi, hogy szert szélesebb perspektívát.

Kik pályázhatnak

A résztvevők érkeznek minden háttérrel, és a kurzus nyitott mindazok számára, akik érdekeltek a művészet és építészet. Ha egy intézmény képviselője, és szeretné rendezni a programot a diákok számára, akkor megszokott, hogy az Ön igényeinek.

Az egyéni pályázók is szívesen alkalmazzák bizonyos dátumok, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további részleteket.

Az időtartam 1-3 hét. Az Akadémia egész évben üzemel, bár a legoptimálisabb időszak alatt lenne a Biennále (május-november).

Elhelyezkedés

Velence, Olaszország. Van négy történelmi paloták a Velence központjában, ahol kiállításokat, és képesek a hallgatók egy egyedülálló mögötti jelenetek élményét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Építészet, Művészet és Design kurzusok a Velencei Biennálén

Campus Nappali 1 - 3 hetek Nyílt Beiratkozás Olaszország Venice

Szereted a művészetet, a tervezést és az építészetet. Olyan emberekkel szeretne kapcsolódni, akik most a kreatív ötleteket továbbítják. Jöjjön egy, két vagy három hetet, hogy élvezhesse Velencét bennfentesként, és élvezze az izgalmas gyakorlati nyaralási élményt. [+]

Művészet, design és építészet a velencei biennálén

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM: EGY HETI VENEZIAI ÉPÍTÉSZET BIENNALE KURZUS

2018. NOVEMBER 12-17.

osztályok:

Építészettörténeti Biennálé: Bevezetés Velencében és azon túl.Velence a velenceiek számára, Velence a világ számára.Velencei Biennálé: kiválasztási eljárások, szervezeti ábra és a Biennálé Alapítvány által bemutatott dolgok.Esettanulmány: nemzeti pavilon szervezéseA művészet, a design és az építészet kapcsolatai: átgondolt megjelenés.

Látogatás:

Látogatás a Vatikáni Pavilonra, San Giorgio Maggiore szigetre.Túra a Time-Space-Existence kurátorával, Palazzo BemboA művészet, a design és az építészet kapcsolatai: átgondolt megjelenés.Látogatás a Velencei Építészeti Biennálén: Arsenale. Idegenvezetés a Biennálé csapatával.Látogatás a Velencei Építészeti Biennálén: Giardini. Vezetett túra egy professzionális építészettel.... [-]

Tanfolyamok

Kortárs Művészeti Kurzus

Campus Nappali 1 - 3 hetek March 2019 Olaszország Venice

Szereted a művészetet, a tervezést és az építészetet. Olyan emberekkel szeretne kapcsolódni, akik most a kreatív ötleteket továbbítják. Tapasztalja meg a velencei és a velencei biennálét a világ minden tájáról szerzett hasonló gondolkodású diákokkal. Itt Ön és partnerei a híres oktatók és iparági szakemberek által vezetett inspiráló környezetbe merülnek. Nyerjen új készségeket, hogy nagyobb hatást gyakoroljon a munkájára. [+]

A tanfolyamról

Szereted a művészetet, a tervezést és az építészetet. Olyan emberekkel szeretne kapcsolódni, akik most a kreatív ötleteket továbbítják. Tapasztalja meg a velencei és a velencei biennálét a világ minden tájáról szerzett hasonló gondolkodású diákokkal. Itt Ön és partnerei a híres oktatók és iparági szakemberek által vezetett inspiráló környezetbe merülnek. Nyerjen új készségeket, hogy nagyobb hatást gyakoroljon a munkájára.

Kezdje bármely hétfőt, maradjon bármelyik hétig:

Csatlakozzon egy hétig, hogy egy adott témára összpontosítson;Csatlakozzon 2 hétig, hogy fedezze a téma szélesebb körét;Csatlakozzon 3 hétig a mélyreható élményért és az extra lehetőségekért.2019-es programok... [-]

Kortárs építészet

Campus Nappali 1 - 3 hetek May 2019 Olaszország Venice

Szereted a művészetet, a tervezést és az építészetet. Olyan emberekkel szeretne kapcsolódni, akik most a kreatív ötleteket továbbítják. Tapasztalja meg a velencei és a velencei biennálét a világ minden tájáról szerzett hasonló gondolkodású diákokkal. Itt Ön és partnerei a híres oktatók és iparági szakértők által vezetett inspiráló környezetbe merülnek. Nyerjen új készségeket, hogy azonnal nagyobb hatást gyakoroljon a munkájára. [+]

A tanfolyamról

VENEZIAI ÉPÍTÉSZET BIENNALE | 2018. november 12-17

Velence a 2018-as célpont. Az elsők között lesz az új tehetségek felfedezése és a csillagépítészeti stúdiók projektjeinek áttekintése. A magas építészek és tervezők egy okból meglátogatják a Biennále-t. Májustól novemberig a város hihetetlenül koncentrált az iparág legjobb projektjeinek és kiállításainak.

Tudjon meg többet a világ legrangosabb kiállításának mögött. A tanfolyam lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az eseményt, találkozzon a szervezők és a résztvevők, valamint a leginkább előre gondolkodó projektek 70 országból.

Témák: A Biennale Architettura története; Esettanulmány: Nemzeti pavilon és biztosíték rendezése; PR... [-]


Kapcsolat
Cím
Str. Nova, 3659
Venice, Veneto, 30121 IT