Eurotech Flight School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Eurotech Flight School célja a JAR-FCL szerinti magánpilóta-engedély (PPL (H)), amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy magánmotoros pilótát végezzen egymotoros helikoptereken, nem kereskedelmi célú járatokon.

Járatképzés

A JAR-FCL 2.125-ből várt módon a PPL (H) eléréséhez legalább 45 órás repülés szükséges, melyek közül 29 kettős vezérlésű, a másik pedig szólista. Az órákat 1 vagy 2 nappal előre lefoglaljuk, a szabadság idején az időjárás engedélyezésével. A PPL (H) utánkövetkező CPL (H) kereskedelmi kurzus 35 órányi repülési időt biztosít egy oktatóval és egy dedikált osztályokkal. Helikopterek a képzéshez: Robinson R22 Beta / Beta II Repülőjegyek 7 nap a 7-ből, beleértve a szabadságokat.

Elmélet tanfolyam

A tanfolyam körülbelül 100 óra elméletből áll, a következő területeken: levegőjog; a repülőgép általános ismerete, teljesítménye és tervezése, az emberi teljesítmény és korlátai; a meteorológia, a navigáció, az üzemeltetési eljárások, a repülés elvei. A szervezet minden hallgató számára biztosítja a tanfolyamhoz szükséges összes könyvet.

Frekvencia és időtartam

A gyakornokok igényeinek megfelelően kell rendezni. Általában 2/3 óra egy este egy héten. Speciális órák a program végén a vizsgaelőkészítés elkészítéséhez. Vannak is 20 perc tesztlövések.

Modern és hatékony vállalat

Az Eurotechet 1995-ben alapította Roberto Grazioli, helikopterpilóta és mérnök, aki Olaszországban és külföldön is ismert és elismert. Az Eurotech JAR 145 (mai 145. rész) helikopter-szolgáltató cégként indult. A gyors üzleti terjeszkedésnek köszönhetően, az Eurotech 1998-ban Lombardia (Sondrio tartomány) Caiolo-ba költözött egy új épületben, amelyet kifejezetten a modern helikopter karbantartás igényeihez igazítottak. A bázis most összesen 2000 m2 irodákkal és hangárokkal, egy 5000 négyzetméteres helikopteres leszállóhelyen üzemel, amely repülőgép benzin és kerozin szállítására szolgál, és több mint 30 szakembert és technikusot foglalkoztat.

Helyszínek

Caiolo

Address
Via Valeriana, 8, Caiolo, Sondrio
23010 Caiolo, Lombardia, Olaszország