Fondazione Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Emberek Campus nyelviskola azok számára, akik szeretnék megtanulni idegen nyelveket, és hozzanak létre az egyre inkább globalizálódó világban, idegen nyelv lett egy nagyon versenyképes eszköz. Iskola, korábbi nevén Luca Campus Alapítvány, az Alapítvány campus több mint egy évtizede óta foglalkozik a kutatás és az oktatás, a fejlett képzés üzleti, turisztikai és menedzsment területén az egyetem.

Campus iskolai tanár anyanyelvi tanárok magas szakmai ismeretekkel és kiterjedt nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a területen.

kávézó

Mind a meleg, barátságos, hanem élvezni a gyönyörű táj, a hely a Lucca dombok, ahol a diákok és a tanárok egy szép extra pihenőidőt. Hétfőtől péntekig 14.30 órától 20:30 - pont

könyvtár

A könyvtár 48 olvasás táblázatok és Wi-Fi, a múzeum több mint 2500 regisztrált kulturális örökség, ezek a könyvek tartalmazzák szempontból a területen a történelem, az irodalom, a művészet, a gazdaság, a gazdag és folyamatosan bővülő tartalom néhány a turizmus bennszülött tudás és kiadványok.

Reading Room: hétfőtől péntekig 21:00 és 19:00 között pont

Multimédia tantermek

Campus nyelv iskola tantermek modern oktatási eszközök, amelyben két számítógépes szoba és egy nyelvi labor osztályban belül Toszkána leginnovatívabb. Hétfőtől péntekig 9:00 és 19:00 között pont

forgalom

Az iskola ingyenes transzfert biztosít az iskolai és Lucca város központjában. Az iskola tágas parkoló, és nagyon könnyen kezelhető a fogyatékkal élők számára.

tartózkodás

lakás

Iskolák meg kell osztani a szimpla vagy dupla lakások a diákok ház, lakás fürdőszoba és konyha segédprogramok, lakás, közel a központ Lucca vagy az iskolában.

Árajánlatok és látni sok

Lucca San Frediano Szállodák

A szálloda a központban, a régi város Lucca, amellett, hogy a szálloda saját szoba, külön fürdőszobával (egy-, két-, három- és négyágyas), hanem egy nyilvános WC élhet 6-8 egyedi nagy terem, amely csoportos utazás szállást családoknak is nagyon jó lehetőség. Ár órát állnak rendelkezésre.

Hotelek és "bed and breakfast" Family Hostel

Az iskolák is kell élni a két csillag négy csillagos szálloda és „bed and breakfast” Family diákszállókban ezeket a döntéseket. Azok szállodák és „bed and breakfast” Family hotel, néhány a közepén az ősi város Lucca, valamint egyes falvakban az iskola közelében, együttműködve a minden szállodák és fogadók magas színvonalú szolgáltatások és a megbízható minőség .

Induló ára € 50,00 per fő per éj, reggelivel.

Iskola csak segítséget nyújt a diákoknak és a földesurak, a felek közötti kapcsolat nem vállal semmilyen felelősséget.

* Olasz nyelvtanfolyamok külföldiek regisztrált diákok ingyenes

Lucca városa

Luka mert falakat 15,16 századi épület híres teljes kerülete 4,5 km körül az ősi város Lucca, ő az egyik a négy fal az ősi fővárosa Olaszország, a másik három (Ferrara Grosseto és Berga mágia). jelenléte az ősi városfal is teszi a város történelmi központjában szinte érintetlenül megtartja az eredeti megjelenés, sok építészeti nevezetességgel, mint például a több mint 100 (és nem vallási ) hatalmas palota vallásos középkori templomok, tornyok, harangláb, műemlékek és kiváló vonal stílusa a reneszánsz.

A város is büszkélkedhet gyönyörű városi terek, ha a szám a leghíresebb amfiteátrum tér, vonásait egyértelműen a világ egyetlen, a tér, az építész Lorenzo Bellini Noto római amfiteátrum megállapítva.

A fő utcán egy darab az ősi város keskeny középkori utca Fillungo, amely összefogja a legnagyobb utcán a város üzletei.

Mert a gazdag történelmi emlékekben, legutóbb, az UNESCO javasolta Lucca „Világörökség” ajánlások listája.

Helyszínek

Lucca

Address
Fondazione Campus | Via del Seminario Prima, 790 - Monte San Quirico
55100 Lucca, Toszkána, Olaszország