Hivatalos Leírás

Emberek Campus nyelviskola azok számára, akik szeretnék megtanulni idegen nyelveket, és hozzanak létre az egyre inkább globalizálódó világban, idegen nyelv lett egy nagyon versenyképes eszköz. Iskola, korábbi nevén Luca Campus Alapítvány, az Alapítvány campus több mint egy évtizede óta foglalkozik a kutatás és az oktatás, a fejlett képzés üzleti, turisztikai és menedzsment területén az egyetem.

Campus iskolai tanár anyanyelvi tanárok magas szakmai ismeretekkel és kiterjedt nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a területen.

kávézó

Mind a meleg, barátságos, hanem élvezni a gyönyörű táj, a hely a Lucca dombok, ahol a diákok és a tanárok egy szép extra pihenőidőt. Hétfőtől péntekig 14.30 órától 20:30 - pont

könyvtár

A könyvtár 48 olvasás táblázatok és Wi-Fi, a múzeum több mint 2500 regisztrált kulturális örökség, ezek a könyvek tartalmazzák szempontból a területen a történelem, az irodalom, a művészet, a gazdaság, a gazdag és folyamatosan bővülő tartalom néhány a turizmus bennszülött tudás és kiadványok.

Reading Room: hétfőtől péntekig 21:00 és 19:00 között pont

Multimédia tantermek

Campus nyelv iskola tantermek modern oktatási eszközök, amelyben két számítógépes szoba és egy nyelvi labor osztályban belül Toszkána leginnovatívabb. Hétfőtől péntekig 9:00 és 19:00 között pont

forgalom

Az iskola ingyenes transzfert biztosít az iskolai és Lucca város központjában. Az iskola tágas parkoló, és nagyon könnyen kezelhető a fogyatékkal élők számára.

tartózkodás

lakás

Iskolák meg kell osztani a szimpla vagy dupla lakások a diákok ház, lakás fürdőszoba és konyha segédprogramok, lakás, közel a központ Lucca vagy az iskolában.

Árajánlatok és látni sok

Lucca San Frediano Szállodák

A szálloda a központban, a régi város Lucca, amellett, hogy a szálloda saját szoba, külön fürdőszobával (egy-, két-, három- és négyágyas), hanem egy nyilvános WC élhet 6-8 egyedi nagy terem, amely csoportos utazás szállást családoknak is nagyon jó lehetőség. Ár órát állnak rendelkezésre.

Hotelek és "bed and breakfast" Family Hostel

Az iskolák is kell élni a két csillag négy csillagos szálloda és „bed and breakfast” Family diákszállókban ezeket a döntéseket. Azok szállodák és „bed and breakfast” Family hotel, néhány a közepén az ősi város Lucca, valamint egyes falvakban az iskola közelében, együttműködve a minden szállodák és fogadók magas színvonalú szolgáltatások és a megbízható minőség .

Induló ára € 50,00 per fő per éj, reggelivel.

Iskola csak segítséget nyújt a diákoknak és a földesurak, a felek közötti kapcsolat nem vállal semmilyen felelősséget.

* Olasz nyelvtanfolyamok külföldiek regisztrált diákok ingyenes

Lucca városa

Luka mert falakat 15,16 századi épület híres teljes kerülete 4,5 km körül az ősi város Lucca, ő az egyik a négy fal az ősi fővárosa Olaszország, a másik három (Ferrara Grosseto és Berga mágia). jelenléte az ősi városfal is teszi a város történelmi központjában szinte érintetlenül megtartja az eredeti megjelenés, sok építészeti nevezetességgel, mint például a több mint 100 (és nem vallási ) hatalmas palota vallásos középkori templomok, tornyok, harangláb, műemlékek és kiváló vonal stílusa a reneszánsz.

A város is büszkélkedhet gyönyörű városi terek, ha a szám a leghíresebb amfiteátrum tér, vonásait egyértelműen a világ egyetlen, a tér, az építész Lorenzo Bellini Noto római amfiteátrum megállapítva.

A fő utcán egy darab az ősi város keskeny középkori utca Fillungo, amely összefogja a legnagyobb utcán a város üzletei.

Mert a gazdag történelmi emlékekben, legutóbb, az UNESCO javasolta Lucca „Világörökség” ajánlások listája.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Fondazione Campus

A kurzus a hallgatók minden szinten. Köszönhető az egyéni megközelítés, a rugalmasság és a felhasznált anyagokra, a maximális sebesség ... [+]

Campus kurzusok nyelviskola teszi egy külföldi megérteni az olasz napi, és használja a munkaterületen.

Pedagógusok

A tanárok - anyanyelvi kiválóság és a szakértők az oktatás. A legújabb módszer a tanítás, mentorálás és a személyes megközelítés.

Testreszabás képzés: Előzetes elemzése a nyelvi kompetenciák az ingyenes teszt; - Létrehozása egy megfelelő programot igényei szerint a hallgató; - Hozzon létre egy személyes ismerete a hallgató programot, ill. Osztályok végzik mind a témája a mindennapi élet, valamint egy speciális téma.

A kurzus a hallgatók minden szinten. Köszönhető az egyéni megközelítés, a rugalmasság és a felhasznált anyagokra, a tanfolyam, hogy megfeleljen az igényeinek minden tanuló számára. A képzés időtartama függ a kitűzött célok.... [-]

Olaszország Lucca
Nyílt Beiratkozás
Nappali
10 órák
Campus
Bővebben magyarul
Fondazione Campus

A Campus Nyelviskola kurzusok külföldiek jönnek létre annak érdekében, hogy a hallgató szerezhet egy olasz, amely hasznos a mindennapi életben ... [+]

A Campus Nyelviskola kurzusok külföldiek jönnek létre annak érdekében, hogy a hallgató szerezhet egy olasz, amely hasznos a mindennapi életben és a szakmai világban.

A tanári kar

A tanárok mind diplomások, akik magas szintű szakmaiság és a tanítási szakértelem. Az alkalmazott módszertan a fejlett és a kombinált személyre szabott segítséget és pártfogását.

A személyre szabott pedagógiai programjaik Az előzetes elemzés nyelvtudás ingyenes szint tesztelése. Létrehozása ad hoc programok alapján hallgatói igényeket. Személyre szabott programok alapján a hallgató felsőfokú szintig, és órákat összpontosítva konkrét témákra egyaránt érintett a mindennapi élet és a munka. A tanítási módszere ... [-]
Olaszország Lucca
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
Fondazione Campus

A Campus Nyelviskola - hála a hosszú távú oktatási tapasztalattal végzi a Fondazione - teremtett nyelvi szakmai kurzusok elkötelezett mindazok igénylő műszaki terminológi ... [+]

A Campus Nyelviskola kurzusok külföldiek jönnek létre annak érdekében, hogy a hallgató szerezhet egy olasz, amely hasznos a mindennapi életben és a szakmai világban.

A tanári kar

A tanárok mind diplomások, akik magas szintű szakmaiság és a tanítási szakértelem. Az alkalmazott módszertan a fejlett és a kombinált személyre szabott segítséget és pártfogását.

A személyre szabott pedagógiai programjaik Az előzetes elemzés nyelvtudás ingyenes szint tesztelése. Létrehozása ad hoc programok alapján hallgatói igényeket. Személyre szabott programok alapján a hallgató felsőfokú szintig, és órákat összpontosítva konkrét témákra egyaránt érintett a mindennapi élet és a munka. ... [-]
Olaszország Lucca
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
Fondazione Campus

A School of Olasz nyelv Campus célja, hogy a vonat a diákok, a vezetők és szerte a világon, hogy a nyelvhasználat és a ... [+]

A School of Olasz nyelv Campus célja, hogy a vonat a diákok, a vezetők és szerte a világon, hogy a használata a nyelv és a tudás az olasz kultúra. A tanárok mind képzett és jelentős tapasztalattal a tanítás olasz külföldieknek.

Az iskola olyan megállapodást Lucca Campus olasz nyelv, aláírta az egyetem Külföldiek Siena, gondosan tanítás az olasz nyelv és kultúra külföldieknek általában, és a diákok a projekt "Marco Polo" és a "Turandot" különösen, és elismerten a vizsgálat CILS / nyelvi kompetencia B1 / B2 előre az Olaszország-Kína kormányközi érvényes beiratkozás olasz egyetemeken a kínai diákok kapcsolatos a fenti programok mondta.

... [-]
Olaszország Lucca
Kérj Információt
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Video Scuola Lingue