Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Értékek

Minőség, hitelesség, tisztelet, a vendéglátás és élelmiszer-biztonság

A kulturális hajtóerő, amely továbbítja az értékeket

A cél ICIF, az Institute of Food and Wine a Régiók Olaszország, osztályozásának, védelme és előmozdítása érdekében a képet az olasz konyha, a kiváló helyi termékek és regionális ételek és borkultúra, a kihirdető ismeretek körében szakemberek az egész világon hangsúlyozva értékének igazi olasz konyha és a kiváló élelmiszerek, amelyek megkülönböztetik az egyik ICIF egyik fő célkitűzése, hogy elősegítse "Olaszországban készült".

Életmód, vendéglátás és a hitelesség

ICIF mindig is az értékek olasz ételek és borok, olasz vendégszeretet és Életstílus szerte a világon részt események és inititatives, mind Olaszországban, mind külföldön. Az akció a Pizzéria és kiváló minőségű olasz élelmiszeripari termékek révén történik oktatás fiatal szakácsok az olasz központja a vár Costigliole d'Asti, a kínai Intézet Sanghajban, az intézetek Sao Paulo és Flores da Cunha Brazíliában , és együttműködés révén iskolák és egyetemek Gasztronómiai különböző országban szerte a világon.

Fő tevékenységek

Szakácsképzés, támogatása "Made in Italy", fontosabb eseményeket, és a hamisítás elleni küzdelem

Gyakorlat

Képzése fiatal olaszok és külföldi szakácsok, hogy szert szakmai specializáció Regionális Pizzéria; A tananyag magában foglalja a képzést az élelmiszerbiztonságra és a fenntartható politikák irányítása az élelmiszer-láncban.

Előmozdítása "Made in Italy"

Promotion az olasz konyha és a kiváló minőségű olasz termékeket külföldön, a képzések szervezésével és a diffúziós kapcsolatos információk "Made in Italy", és annak végrehajtását a hivatásos szakácsok és éttermek szerte a világon.

Promotion olasz ételek és borok termékek külföldi vásárokon és nemzetközi eseményeket. Szervezése ételek és borok túrák felfedezni a lényege az olasz regionális konyha és a kultúra, a kiváló minőségű termékek és a gazdag kultúra az olasz régiók.

Fontos események

ICIF áll az élen a nemzetközi események, ahol mérvadó hang az étteremben üzleti van szükség, amely a szakértelem olyan kezdeményezések, amelyek elősegítik az olasz ételek és kultúra.

Hamisítás elleni küzdelem

Úgy hívják, hogy "Olasz hangzású"Az utánzás vagy hamisítás olasz élelmiszeripari termékek külföldön. A hamis élelmiszertermék keveréke olasz nevek, logók, képek és szlogenek egyértelműen tulajdonítható hazánkban.

Amellett, hogy a nevelési célok, ICIF-ben alakult azzal a céllal, hogy osztályozza, védelme és előmozdítása érdekében a képet az olasz konyha és a termékek kiválósági tengerentúli, védelme kézműves alkotások, védi a fogyasztókat a hamisítás és a hamisítás és a tudás terjesztése és technikák között hivatásos szakácsok és vendéglátósok szerte a világon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz

Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Chocolaterie tanfolyam

Campus Nappali 4 hónapok January 2019 Olaszország Turin

Ez a tanfolyam alkalmas azoknak, akik csokoládé boltot akarnak megnyitni, és azok számára, akik a Chocolatier professzionális mesterré akarnak válni. A tanfolyam magában foglalja az ablakmegjelenítés leckéit, a bemutató művészeti darabok létrehozását, valamint az új csokoládé díszítési technikákat. [+]

Chocolaterie tanfolyam

A Chocolaterie tanfolyam: 4 hetes elméleti és gyakorlati órák egy adott képzési idő lehetőségével a kiválasztott csokoládé üzletekben vagy kézműves laboratóriumokban

Ez a tanfolyam alkalmas azoknak, akik csokoládé boltot akarnak megnyitni, és azok számára, akik a Chocolatier professzionális mesterré akarnak válni. A tanfolyam magában foglalja az ablakmegjelenítés leckéit, a bemutató művészeti darabok létrehozását, valamint az új csokoládé díszítési technikákat. A tanfolyam magában foglalja a Master Chocolatiers, a Master Chocolatiers Akadémia tagjai és a csokoládégyártók látogatásainak részletes leckéit. A kurzus olasz nyelvű, és a tanárokat angol tolmács támogatja.... [-]


Olasz olasz zselato

Campus Nappali 12 hetek November 2018 Olaszország Turin

Négy hetes elméleti és gyakorlati leckék, amelyeket a hivatásos tanárok végeznek, hogy megtanulják az olasz fagylaltok készítésének művészetét és stratégiákat, hogy megnyissák a boltot. Lehetőség a szakemberek képzési időtartamának elvégzésére. [+]

Olasz olasz zselato

Négy hetes elméleti és gyakorlati leckék, amelyeket a hivatásos tanárok végeznek, hogy megtanulják az olasz fagylaltok készítésének művészetét és stratégiákat, hogy megnyissák a boltot. Lehetőség a szakemberek képzési időtartamának elvégzésére.

ICIF létrehozott egy speciális képzési programot a fagylalt iparág számára: az olasz gélszínház tanfolyamát. Az elméleti és gyakorlati órák 4 hetes képzése az Intézetben, a kurzus programja lehetővé teszi, hogy az elmélet és a gyakorlati készségek integrált megközelítése révén olyan szakmát vállaljon, amely korlátlan elégedettséget, valamint személyes és szakmai fejlődést biztosít a az igazi olasz hagyomány kontextusában. Viszonylag rövid képzési idő alatt a hallgató megtanulja a mester Ice Cream készítőitől, az olasz mesterséges Gelato promóterétől, aki bemutatja a kezdőket is, az olasz Gelato világába, a nyersanyagok organoleptikus összetételétől kezdve tanulni a megfelelően kiegyensúlyozott jégkrémek, szorbék és gránitok készítésének technikáit, a kurzus végén tanuló diák képes saját receptjeit megalkotni és tanulmányozni bármilyen fagylalt ízére, amely ízeket és ízeket, amelyek megfelelnek az ízlésének és a helyi szokásoknak. saját ország. A képzési programot kiegészítik az élelmiszeripar alapgondolatai is, mint pl. A HACCP rendszer, a klasszikus kézműves jégkrémek elhelyezésével kapcsolatos koncepciók vagy az ipari termeléshez vezető központi laboratórium, a fagylalttal kapcsolatos modern torta, a modern és olyan innovatív trendeket, mint a Gourmet Gelato vagy a Natural Gelato, valamint a Gelato helyes párosítása borokkal és szeszes italokkal.... [-]


Olasz tészta tanfolyam

Campus Nappali 3 hetek November 2018 Olaszország Turin

A kurzus programja a szakmai sütőipari szakácsok, a mester fagylaltkészítők és a mester Chocolatier által tartott demonstrációs leckéket kínálja az olasz sütemények szövetségének utasításai alapján. [+]

Olasz tészta tanfolyam

Három hetes elméleti és gyakorlati órák, valamint az olasz péksütemény szakképzésének lehetősége.

ICIF létrehozta az olasz süteményekről szóló kurzust az olasz sütemények, fagylaltok és csokoládé szövetséggel közösen.

A kurzus programja a szakmai sütőipari szakácsok, a mester fagylaltkészítők és a mester Chocolatier által tartott demonstrációs leckéket kínálja az olasz sütemények szövetségének utasításai alapján. A tantárgy témái az olasz sütemények és cukrászsütemények készítésének, az alapvető tészta, az olasz stílusú krémek, a kis sütemények, valamint a regionális hagyományos édességek és a modern kreatív desszertek, a torta design és a manuális csokoládé temperálás módszerek, csokoládé és fagylaltok díszítése. A képzést a cukrászipari vállalatok cégei oktatási látogatásai egészítik ki. A kurzus olasz nyelvű, és a tanárokat angol tolmács támogatja.... [-]


Pizzát tanfolyam

Campus Nappali 12 hetek April 2019 Olaszország Turin

Elméleti és gyakorlati leckék a pizzán: az összetevők kiválósága, tészta, élesztő, különböző típusú pizzák, lehetőség nyílik a közepes és magas szintű pizzériák képzésére. [+]

Pizzát tanfolyam

Elméleti és gyakorlati leckék a pizzán: az összetevők kiválósága, tészta, élesztő, különböző típusú pizzák, lehetőség nyílik a közepes és magas szintű pizzériák képzésére.

ICIF akadémiájával együttműködve egy új tanfolyamot, a pizzai tanfolyamot dolgozott ki. Egy 4 hetes tréning három héten át tartó képzésre osztott, amelyen pizzákra koncentráltak, a Pizzéria Akadémiája által küldött Masters Pizza készítők, valamint az ICIF által megrendelt cukrászsütemények szakembereivel folytatott utolsó ICIF . A képzési program lehetővé teszi, hogy az elmélet és a gyakorlati készségek integrált megközelítése révén olyan népszerű, kulturális és társadalmi jelenségnek tekintsünk, amely tipikusan olasz, mind Olaszországban, mind pedig külföldön. A kurzus olasz nyelvű, és a tanárokat angol tolmács támogatja.... [-]


Rövid tanfolyam az olasz kulináris művészetekről

Campus Nappali 3 hónapok January 2019 Olaszország Turin

Az olasz konyha és borászat rövidebb kurzusa két részből áll: az első az elméleti és gyakorlati ICIF áll az ICIF központjában, kiegészítve oktatási ICIF ; a második, amely egy szakmai gyakorlatból áll (opcionális, az előfizetési költségekben nem szereplő), az iskola által kiválasztott étteremben. [+]

Rövid tanfolyam az olasz konyha és a borászat területén

Négy hetes elméleti és gyakorlati órák, valamint gyakorlati képzés lehetősége a legjobb olasz éttermekben

Az olasz konyha és borászat rövidebb kurzusa két részből áll: az első az elméleti és gyakorlati ICIF áll az ICIF központjában, kiegészítve oktatási ICIF ; a második, amely egy szakmai gyakorlatból áll (opcionális, az előfizetési költségekben nem szereplő), az iskola által kiválasztott étteremben.

A rövid kurzust olyan szakemberek vagy diákok számára tervezték, akik gyorsabb tréningre vágynak a tradicionális és modern kreatív konyhákon, betekintést nyerhetnek olajokba, balzsamecettel, gyógynövényekkel és fűszerekkel, hagyományos elsődleges ételekkel, sajtokkal, süteményekkel és borokkal.... [-]


Sütés - és süteménytechnika tanfolyam

Campus Nappali 1 - 4 napok January 2019 Olaszország Turin

A kurzus a kulináris ipar szakembereinek, az olaszoknak és a külföldieknek szól, akik elmélyítik tudásukat bizonyos témákról, vagy továbbfejleszti készségeiket a sütőipari és cukrászati ​​ágazatok modern technikáira. [+]

A PÁRTYÁK ÉS TÖRTÉNELEMEKRE VONATKOZÓ MODERN TECHNIKÁK

A kurzus a kulináris ipar szakembereinek, az olaszoknak és a külföldieknek szól, akik elmélyítik tudásukat bizonyos témákról, vagy továbbfejleszti készségeiket a sütőipari és cukrászati ​​ágazatok modern technikáira .

A kurzus programja többek között a Panettone és a Colomba előkészítése, a modern kreatív tészta, az ínyenc pizza és a gluténmentes konyha (kenyér, kenyérsütemények, desszertek és gluténmentes házi friss és töltött tészta).

A tanfolyam időtartama 4 nap, és kifejezetten olyan szakemberek számára készült, akik hosszú távon nem tudnak távol dolgozni. A program rugalmassága lehetővé teszi a kurzus egy napjának megvásárlását az előnyben részesített témák alapján.... [-]


Tanfolyam a modern kulináris technikák és az innovatív technológia

Campus Nappali 1 - 3 napok January 2019 Olaszország Turin

A Costigliole d 'Asti várának kellemes és hangulatos hangulatával körülvett akadémikusok és szakképzett séfek irányítják a résztvevőket egy olyan tantárgy ismeretének oktatási útján, amelyet nap mint nap találkozunk a modern társadalomban. [+]

AZ ÚJ TECHNIKÁK ÉS A MODERN KÉSZÍTMÉNY TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓI

A modern kulináris technikákkal és az innovatív technológiával kapcsolatos magas szintű speciális kurzusokat az ICIF - Olasz Kulináris Külföldi Intézet Costigliole d'Asti központjában tartják egy korszerű épületben, ahol a legkorszerűbb felszereléssel ellátott laboratóriumok technológia.

A kurzus a kulináris ipar szakembereinek, az olaszoknak és a külföldieknek szól, akik szeretnék mélyíteni tudásukat a konkrét témákról, vagy javítani tudásukat a modern konyha új technikáiról és a hozzá alkalmazott technológiai újításokról .... [-]


Videók

ICIF Presentation EN

Kapcsolat
Cím
Piazza Vittorio Emanuele II, 10
Costigliole d'Asti

Turin, Piedmont, 14055 IT
Közösségi Média
Cím
Piazza Vittorio Emanuele II, 10
Costigliole d’Asti (AT)

Italy Online, 14055 IT