Hivatalos Leírás

1

Olasz Nyelviskola Firenzében

  • Első olasz nyelviskola Firenzében, amelyet az Olasz Oktatási Minisztérium akkreditált, olasz nyelvet és kultúrát tanítani a külföldi diákoknak.
  • Kiváló minőségű szakmai nyelvoktatás az alt = "1948 óta.
  • A globális Eurocentres Svájci Alapítvány tagja, amely világszerte 38 nyelven tanít 8 nyelvet, évente több mint 15 000 hallgatóval.
  • Innovatív sikerrendszer elkötelezte magát a legmagasabb színvonalú nyelvoktatás biztosításában világszerte.
  • Az EAQUALS, a Minőségi Nyelvi Szolgáltatások Európai Szövetsége tanúsította , hogy az évek során garantálja a magas színvonalú oktatási színvonalat.
  • Gyönyörűen található a reneszánsz palotában, a "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), a híres firenzei Cronaca építész tervezte.
  • Központi pozíció: Az iskola a Piazza S. Spirito nevű központi térre néz, közvetlenül az óváros központjában, 300 méterre a Pitti-palotától, 500 m-re a Ponte Vecchio-tól és kb. .
  • Könnyen megközelíthető a város bármely pontjáról, és tipikus trattoriák, kávézók és hagyományos kézműves műhelyek veszik körül.

Olasz nyelviskolánk tizenegy tanteremből áll, egy teljesen felszerelt multimédiás tanulási központból, amely olasz nyelvtanulási források széles választékát kínálja a hagyományos nyelvtani gyakorlatoktól az online programokig, egy nagy konferenciateremmel, egy hallgatói társalgóval és egy nagy napos terasszal.

Miért válassza az InFlorence Academy-t?

5Lehetősége van a 16. századi épületben tanulni ...

A világszerte ismert élmény a „reneszánsz bölcsője”. Az InFlorence Akadémia Firenze legrégebbi részén, a Piazza S. Spirito gyönyörű térén található, jellegzetes trattoriákkal, kávézókkal és hagyományos kézműves műhelyekkel körülvéve, a városközpontban, de távol a zsúfolt turisztikai területektől.

Lehetőség van a 16. századból származó, történelmi és firenzei bájjal gazdag épületben tanulni. Iskolánk Palazzo Guadagni településen található, 11 tanteremmel, multimédiás tanulási központtal, konferenciateremmel, pihenősarokkal és nagy napozóterasszal rendelkezik.

3

Hiszünk abban, hogy az osztályméretek kisméretűek, hogy a tapasztalt oktatóink magas színvonalú oktatási színvonalat tartsanak fenn.

Képzett nyelvtanáraink jelentős tapasztalattal rendelkeznek az olasz nyelvtanítás területén. Számos innovatív megközelítést alkalmaznak az ideális csoportok kialakítására minden egyes csoport számára. Oktatási személyzetünk néhány tagja tanárképző is.

Minden munkatársunk jelentős tapasztalattal rendelkezik a világ minden tájáról érkező diákokkal való foglalkozásban, így mindig van valaki, aki bármilyen nagy problémával segíthet Önnek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

In Florence Academy

A kurzus célja a diákok, akik érdeklődnek a belsőépítészet és akik szeretnék megérteni a műszaki és konstrukciós szempontból a belső terek, módszerek kidolgozása a koncep ... [+]

A kurzus célja a hallgatók, akik érdeklődnek Belsőépítészet és akik szeretnék megérteni a műszaki és konstrukciós szempontból a belső terek, a módszerek kidolgozása a koncepció a projekt és annak megfelelő képviseletet. A megközelítés nem csak technikai, hanem kreatív, művészi és intuitív. Alapjait a kurzus célja, hogy a tudás a különböző belső stílusok, a tanulmány a megoldások a bútorok, a felhasznált anyagok és a különböző lehetőségeket szövetek; minták, színek és árnyalatok.

[-]
Olaszország Florence
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
Részidős oktatás
1 - 8 hónap
Campus
Bővebben magyarul
In Florence Academy

A Divattervezés tanfolyam célja, hogy bevezetést olasz divattervezés és a fejlesztés a gyűjtemény, különös hivatkozással az olasz divat-lemez, a gyakorlati létrehozása és ... [+]

A Divattervezés tanfolyam célja, hogy bevezetést olasz divattervezés és a fejlesztés a gyűjtemény, különös hivatkozással az olasz divat-lemez, a gyakorlati létrehozása és a tanulmány a kiegészítők.

A Divattervezés tanfolyam célja, hogy megismertesse a diákokat, hogy a divat a több utak, segítve őket, hogy ne csak fokozza a gyakorlati készségek Divattervezés és illusztráció, hanem megszerezni egy konkrétabb és sokrétű érzékenység felé bármit, ami magában foglalja a divat, mint például, az új trendek technikai ruházat szempontok / stílusok, hatások a történelem a ruhák és az elméleti megközelítések kidolgozása, és hozzon létre a divat gyűjtemények.... [-]

Olaszország Florence
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Részidős oktatás
2 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
In Florence Academy

Ismerje meg, hogyan válhat egy színész egy lépésről-lépésre színészi tapasztalat és képzés képernyő hatású. Ismerje meg, hogyan lesz egy filmrendező. Elméleti és gyakorla ... [+]

ható pálya

Ismerje meg, hogyan válhat egy színész egy lépésről-lépésre színészi tapasztalat és képzés képernyő hatású.

Eljáró természetesen jellemzői: Program: Eljáró filmek, meghallgatás technikák, film kézműves, hang és mozgás, tanulmány jelenetek, monológok, Meisner módszer. Végén a műhely, minden tanuló kap egy CD-ROM tartalmazza a végzett munkák, a részvételi igazolást, és azt a lehetőséget figyelembe egy meghallgatásra a híres hivatal "La Bottega degli attori" Rómában. angol hozzáférhető 1 óra = 50 perc Természetesen az árak és időtartama: 2 hónap Course:4 óra, 2 nap egy héten, 150 € 6 óra, 3 nap egy héten, 180 € 4 hónap Course:4 óra, 2 nap egy héten, 100 € 6 óra, 3 nap egy héten, 180 € 6 hónap Course:4 óra, 2 nap egy héten 100 € 4 óra, 2 nap egy héten 120 € (magán) Filmrendező pálya ... [-]
Olaszország Florence
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
Részidős oktatás
2 - 6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
In Florence Academy

A tapasztalat a városban élő világszerte ismert, mint a "Cradle a reneszánsz". InFlorence Akadémia megtalálható a legrégebbi része Firenze, a gyönyörű Piazza Sa ... [+]

Miért válassza InFlorence Academy?

Lehetőségük van a tanuló egy épületben ből a 16. század ...

A tapasztalat a városban élő világszerte ismert, mint a "Cradle a reneszánsz". InFlorence Akadémia megtalálható a legrégebbi része Firenze, a gyönyörű Piazza Santo Spirito körül tipikus vendéglőkkel, kávézók és hagyományos kézműves műhelyek, a város központjában, de távol a zsúfolt idegenforgalmi területeken.

Lehetőségük van a tanuló egy épületben ből a 16. században, gazdag történelmi és firenzei varázsát. Iskolánk található Palazzo Guadagni és 11 tanterem, egy multimédiás tanulási központ, konferencia terem, relaxációs terület a diákok és egy nagy napozóterasz.... [-]

Olaszország Florence
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
In Florence Academy

Az olasz főzőtanfolyam középpontjában különösen a toszkán konyha és a végén minden lecke van egy kóstoló ülésén. ... [+]

Olasz konyha - Alapképzés

A Alapvető olasz főzőtanfolyam áll a készítmény teljes olasz menüt (2 tipikus olasz ételeket + 1 desszert). Az olasz főzőtanfolyam középpontjában különösen a toszkán konyha és a végén minden lecke van egy kóstoló ülésén.

Alaptanfolyam jellemzői: Lessons (hetente): 5 gyakorlati órák heti (két főzés ülés, minden kedden és csütörtökön délután) 1 óra = 50 perc Belépési szintek: 0-9 Időtartam: 1-től 12 hétig Angol nyelven is. Természetesen az ár (hetente): 70 Eur Beiratkozási díj: nincs beiratkozási díj kerül felszámításra, ha a diák beiratkozott valamely folyamán olasz. Ha a hallgató beiratkozik erre a kurzusra, anélkül, hogy egy nyelv Természetesen lesz egy € 15 nem térítendő jelentkezési díj. Ez 15 € díjat kell fizetni, csak egyszer kell a hallgató beiratkozik egynél több további folyamán (vagyis beiratkozik Cucina Italiana, Storia dell'arte, stb.) Olasz konyha - Szakmai pálya ... [-]
Olaszország Florence
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
Részidős oktatás
1 - 20 hetek
Campus
Bővebben magyarul
In Florence Academy

Olasz nyelvtanfolyamok nyelv és a kultúra a diákok minden korosztály és nemzetiségű. Tudja meg, melyik illik a legjobban az Ön számára! Hosszú ideig, rövid idő alatt, cso ... [+]

Olasz nyelv Studies

Olasz nyelvtanfolyamok nyelv és a kultúra a diákok minden korosztály és nemzetiségű. Tudja meg, melyik illik a legjobban az Ön számára! Hosszú ideig, rövid idő alatt, csoportos képzés, illetve egyéni órák, nyelvi kurzusok az üzleti és a turizmus, nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok, és még sok más. És ha még mindig nem találja az egyik, amely megfelel az Ön igényeinek, kérje munkatársaink néhány személyes tanácsadás vagy személyre szabott programok!

20. standard A standard 20 olasz kurzus áll a 20 általános nyelvi óra hetente. Ez a lényege a program, amelyben biztosítjuk a tanulási készséget. Az osztályfőnök óvatosan tervezi a kiegyensúlyozott, teljes mértékben integrált, változatos program alapján a tanulási igényeket. 5-10 óra hetente tanítják a második tanári végrehajtásában a heti tervet. Minden pénteken, a felülvizsgálat során a leckében a lehetőséget, hogy újra áttekintsék a héten, és javaslatokat tesz a következő egy. A szabványos 20 olasz során biztosítja a cél-orientált, lenyűgöző tanulási program mind a hosszú és rövid távú diákok. Intenzív 25 - olasz pálya Intenzív 25 egy komplett olasz intenzív nyelvtanfolyam ideális azok számára, akik szeretnék, hogy belevetette magát a nyelv és a kultúra hazánkban nemcsak tanulási, vagy javítani a nyelvi készségek, hanem felfedezni és mélyítése tudásukat az olasz művészet és a kultúra. Elmélyítésére az olasz nyelv és fejleszteni a bizalmat. Az intenzív tanfolyam lehetővé teszi, hogy tovább gyakorolni a olasz nyelvtudás, különösen a beszéd és az írás. Ott is a lehetőséget, hogy minden nehézség vagy probléma a nyelvtan és a kiejtés. túlélési olasz ... [-]
Olaszország Florence
Nyílt Beiratkozás
Olasz
Nappali
Részidős oktatás
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Brochure Interattiva Eurocentres Firenze

Just a view

Eurocentres Firenze Japanese presentation

Florence Secret

How to spell in Italian

Florence Attitude

Eurocentres Firenze
Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Florence, Tuscany, Olaszország
Honlap
Telefonszám
+39 055 213030