In Florence Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1

Olasz Nyelviskola Firenzében

  • Első olasz nyelviskola Firenzében, amelyet az Olasz Oktatási Minisztérium akkreditált, olasz nyelvet és kultúrát tanítani a külföldi diákoknak.
  • Kiváló minőségű szakmai nyelvoktatás az alt = "1948 óta.
  • Innovatív sikerrendszer elkötelezte magát a legmagasabb színvonalú nyelvoktatás biztosításában világszerte.
  • Az EAQUALS, a Minőségi Nyelvi Szolgáltatások Európai Szövetsége tanúsította , hogy az évek során garantálja a magas színvonalú oktatási színvonalat.
  • Gyönyörűen található a reneszánsz palotában, a "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), a híres firenzei Cronaca építész tervezte.
  • Központi pozíció: Az iskola a Piazza S. Spirito nevű központi térre néz, közvetlenül az óváros központjában, 300 méterre a Pitti-palotától, 500 m-re a Ponte Vecchio-tól és kb. .
  • Könnyen megközelíthető a város bármely pontjáról, és tipikus trattoriák, kávézók és hagyományos kézműves műhelyek veszik körül.

Olasz nyelviskolánk tizenegy tanteremből áll, egy teljesen felszerelt multimédiás tanulási központból, amely olasz nyelvtanulási források széles választékát kínálja a hagyományos nyelvtani gyakorlatoktól az online programokig, egy nagy konferenciateremmel, egy hallgatói társalgóval és egy nagy napos terasszal.

Miért válassza az InFlorence Academy-t?

5Lehetősége van a 16. századi épületben tanulni ...

A világszerte ismert élmény a „reneszánsz bölcsője”. Az InFlorence Akadémia Firenze legrégebbi részén, a Piazza S. Spirito gyönyörű térén található, jellegzetes trattoriákkal, kávézókkal és hagyományos kézműves műhelyekkel körülvéve, a városközpontban, de távol a zsúfolt turisztikai területektől.

Lehetőség van a 16. századból származó, történelmi és firenzei bájjal gazdag épületben tanulni. Iskolánk Palazzo Guadagni településen található, 11 tanteremmel, multimédiás tanulási központtal, konferenciateremmel, pihenősarokkal és nagy napozóterasszal rendelkezik.

3

Hiszünk abban, hogy az osztályméretek kisméretűek, hogy a tapasztalt oktatóink magas színvonalú oktatási színvonalat tartsanak fenn.

Képzett nyelvtanáraink jelentős tapasztalattal rendelkeznek az olasz nyelvtanítás területén. Számos innovatív megközelítést alkalmaznak az ideális csoportok kialakítására minden egyes csoport számára. Oktatási személyzetünk néhány tagja tanárképző is.

Minden munkatársunk jelentős tapasztalattal rendelkezik a világ minden tájáról érkező diákokkal való foglalkozásban, így mindig van valaki, aki bármilyen nagy problémával segíthet Önnek.

Helyszínek

Firenze

Eurocentres Firenze

Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Firenze, Toszkána, Olaszország
Telefonszám
+39 055 213030