Istituto Modartech

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kortárs és interdiszciplináris jövőkép, kutatásra, kísérletezésre és tervezésre összpontosítva.

Istituto Modartech egy magasabb akadémiai képzési központ a divat és a kommunikáció területén engedélyezett az olasz Oktatási Minisztérium, Egyetemi és Kutatási - MIUR kiadni tudományos fokozatot Felsőoktatási Művészet, zene és tánc ágazatok - AFAM.

Ezenkívül a képzés az európai szinten törvényesen elismert tanfolyamokat (EQF szabvány) mutatja be, széles oktatási kínálattal, az egyedi igényekre, képességekre és célokra adott válaszként.

A kreativitást és a tehetséget egy művészi és kulturális kontextusban vezetik, amely lehetővé teszi a korszerűségben történő mozgást, és ugyanakkor szakosodott és stratégiai készségek elsajátítását.

Teljes képzés és laboratóriumi megközelítés, amelynek erőssége az akadémiai és a munka világából érkező oktatókban, folyamatos párbeszédben a szakmai világgal és folyamatos összehasonlítás a foglalkoztatási világgal, annak tervezésével, időivel és módszereivel.

Oktatási módszereink értékei a kézművesmunkán, a technikán, a technológián és a fenntartható innováción alapulnak. Ahol a jövőkép projektré válik, tapasztalati útvonal, összehasonlítás és kreatív párbeszéd útja a munka világával, multidiszciplináris munkaprojektek , utolsó generációs technológiák, gyakorlatok és váltakozó iskolai munka elfogadása révén .

A képzési megoldásokat és az akadémiai tevékenységeket a piac leginkább igényelt profiljaira vágják, mindenekelőtt az egyes hallgatók szenvedélye, képességei és növekedése áll.

Ennek a filozófiának és munkamódszernek köszönhetően a hallgatók több mint 87% -a talál munkát képzési időszak végén.

Modartech Students at Graduation Day

Miért válassza a Modartech-et?

  • Zárt számú osztály
  • Oktató személyzet az akadémiai és üzleti rendszerből
  • Terek, professzionális struktúrák, legújabb generációs technológiák és szoftverek
  • Találkozók, műhelyek, vezetett látogatások kiállításokra, kiállításokra, cégekre
  • Az ágazatban működő vállalatok százaiból álló hálózat (oktatási projektek - gyakorlat - képzési gyakorlat)
  • Rendezvények, nemzetközi versenyek, felvonulások a hallgatók promóciójára
  • Gyakorlat a kurzus végén Olaszországban és külföldön
  • Az érettségi végzettséggel egyenértékű, európai szinten elismert képesítések kiadása
  • Foglalkoztatás: állandó tanácsadói szolgáltatás a tanfolyamok végén (legalább egy évig tart)
  • Ösztöndíjak: a szenvedély és a tehetség jutalmazására szolgáló képzést támogató program

A mi történetünk

Istituto Modartech : egy speciális képzés története a kreatív fiatalok támogatására a legrangosabb Istituto Modartech

Istituto Modartech a szakmai továbbképzésre szakosodott színészek tapasztalatából született azzal a céllal, hogy kiválósági képzési központot Istituto Modartech létre a fiatalok és az ipar támogatására.

A kézművességtől a művészetig, a technikától a technológiáig minden elem beépül az Intézet képzési módszerébe. A Modartech idővel beépített know-how-ja a műszaki-kulturális örökséget képviseli a hallgatók és a vállalatok számára.

Az oktatási, logisztikai és technológiai kiválóság eredményeként a MIUR engedélyével - az Olasz Oktatási, Egyetemi és Kutatási Minisztériummal - tudományos fokozatot adtak ki az AFAM - művészet, zene és tánc felsőoktatás területén - belül. Egyetemi diplomával egyenértékű tanulmányi cím, összhangban a nemzetközi egyetemi előírásokkal.

Manapság az Istituto Modartech képviseli a szakemberekből, tanárokból, hallgatókból és cégekből álló fontos hálózatot, amelyek mindegyike saját küldetését követi, elsősorban az olyan humán erőforrások képzésével jellemezve, amelyek rendelkeznek a speciális ágazatok munkaerőpiacának megfelelő készségekkel. Készen áll arra, hogy új kihívásokkal szembesüljön a jövő generációk képzése szempontjából.

A ruházati cikkek, lábbelik és kiegészítők kialakításától kezdve a ruhakészítésig, valamint a hagyományos és CAD minták készítéséig, a kommunikáció, a grafika, a webdizájn és a multimédia technológia területén több mint 20 éve a Modartech Intézet hozzájárult fiatal szakemberek ezreinek képzéséhez.

Helyszínek

Pontedera

Address
Viale Rinaldo Piaggio,7
56025 Pontedera, Toszkána, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket