Istituto Italiano di Fotografia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A mi Korai foglalási kampány kaphat 15% -os kedvezmény a tanfolyam díja, ha csinál a teljes fizetés 28 február 2017.

Istituto Italiano di Fotografia már 20 éve egy iskolába vezető a szakképzés területén Olaszországban. Képzés IIF jellemzi a teljesség és a gyakorlati és szakmai megközelítés, amely tartományok közül a legfontosabb ágazatok a fotózás világában.

IIF küldetése az, hogy egy készítmény fotózás, hogy szilárd, teljes és modern kifejező nyelv stílus és innováció. Az elsődleges cél az, hogy a diákok fejlesztésére érzékenysége és a kritikus betekintést kell megközelíteni a piacot a fotózás egy sokkal kifejezőbb és dinamikus módon lehetséges.

Kizárólagosság

Istituto Italiano di Fotografia van három részre oszlik, hogy együtt szinergikus, hogy a képzéseket, hogy azonnal magával ragadja a hallgató a valóságban konkrét tapasztalatok és kreatív projektek együttműködve kiadók és cégek.

A mérete: a valóság alkalmas diák

Istituto Italiano di Fotografia valóság alkalmas diák, egy fényképészeti laboratórium, ahol mindenki segíti oktatási, szakmailag és személyesen.

Egy hely, ápolása tudásukat és kifejező és kreatív képességeit, a következő egyéni és személyre szabott növekedési pályára tett összehasonlítása a tanárok és a cserék a kollégákkal.

A barátságos, "család" hangulat, amely elősegíti a szükséges készségek elsajátítása válni képzett szakemberek, fotósok képesek kifejezni kreativitásukat a sajátos, egyéni és eredeti.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Alapvető PHOTOGRAPHY nyári tanfolyam

Campus Nappali 51 óra June 2019 Olaszország Milan

Ez a kurzus azoknak szól, akik a digitális fényképezés világát elsősorban a beltéren és a szabadban akarják használni, kezdve a fotográfiai technika alapjaival. A különböző fotográfiai műfajokat a stúdióban és a "háztartásban" álló portrével - a hallgatók számára rendelkezésre álló eszközök és berendezések - figyelembe vételével, valamint a speciális technikai nyelveken kifejezett kifejezések kutatására szánt tájat fogják foglalkozni. [+]

Áttekintés:

Ez a kurzus azoknak szól, akik a digitális fényképezés világát elsősorban a beltéren és a szabadban akarják használni, kezdve a fotográfiai technika alapjaival. A különböző fotográfiai műfajokat a stúdióban és a "háztartásban" álló portrével - a hallgatók számára rendelkezésre álló eszközök és berendezések - figyelembe vételével, valamint a speciális technikai nyelveken kifejezett kifejezések kutatására szánt tájat fogják foglalkozni.

Ezenkívül kidolgozunk egy szakaszt a reportazásra, különös tekintettel az utcai fotózásra. Ez annak érdekében, hogy megtanuljon egy első megközelítést a lehetséges fotózási szolgáltatás kiépítéséről, a "terepen" végzett gyakorlatokon és a fotószerkesztés témáiban.... [-]


Fotózás és divat nyári tanfolyam

Campus Nappali 60 óra July 2019 Olaszország Milan

Ez az egyedülálló tanfolyam ötvözi a fotózás és a divat legfontosabb fogalmát, hogy a hallgatók bevezető ismeretekkel és készségekkel rendelkezzenek a divatfotóban. Mind a technikai fotográfiai képességek, mind a divatipar bepillantása mellett hangsúlyt fektet a diák számára a divat üzlet és a divatfotós szerepének az iparágban való teljes körű megértésére. Annak érdekében, hogy a hallgató valós legyen [+]

Áttekintés:

Ez az egyedülálló tanfolyam ötvözi a fotózás és a divat legfontosabb fogalmát, hogy a hallgatók bevezető ismeretekkel és készségekkel rendelkezzenek a divatfotóban. Mind a technikai fotográfiai képességek, mind a divatipar bepillantása mellett hangsúlyt fektet a diák számára a divat üzlet és a divatfotós szerepének az iparágban való teljes körű megértésére. Ahhoz, hogy a hallgató valódi "bennfentes" perspektívát biztosítson, ez a kurzus magában foglalja a bevett divatfotósokkal, sminkes művészekkel és modellező ügynökségekkel folytatott interakciókat is.

Ajánlatkérő: Istituto Italiano di Fotografia ( IIF )

Elhelyezkedés:... [-]


Élelmiszer PHOTOGRAPHY Summer Course

Campus Nappali 30 óra July 2019 Olaszország Milan

Olyan intenzív tanfolyam, amelynek célja az alapvető fotográfiai technikákkal rendelkező résztvevők rendelkezésre bocsátása az eszközökkel annak érdekében, hogy megtanulják a professzionális élelmiszerfotózás módszereit, trükkjeit és nehézségeit. A hallgató megtanulja saját kreatív folyamatának megtervezését és megszervezését a projekt ötletéből kiindulva, majd a javasolt témákban folytatott kutatás folyamatát, a következő operatív szakaszok tervezését, például a felvételkészítést, a post-produkciót és végül a végtermék kidolgozása. A fotósok képesek lesznek együttműködni az élelmiszeriparban és a professzionális fotózásban dolgozó különböző figurákkal. [+]

Áttekintés:

Olyan intenzív tanfolyam, amelynek célja az alapvető fotográfiai technikákkal rendelkező résztvevők rendelkezésre bocsátása az eszközökkel annak érdekében, hogy megtanulják a professzionális élelmiszerfotózás módszereit, trükkjeit és nehézségeit. A hallgató megtanulja saját kreatív folyamatának megtervezését és megszervezését a projekt ötletéből kiindulva, majd a javasolt témákban folytatott kutatás folyamatát, a következő operatív szakaszok tervezését, például a felvételkészítést, a post-produkciót és végül a végtermék kidolgozása. A fotósok képesek lesznek együttműködni az élelmiszeriparban és a professzionális fotózásban dolgozó különböző figurákkal.... [-]


Kapcsolat

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Cím Istituto Italiano di Fotografia Via Enrico Caviglia 3
20139 Milan, Lombardy, Olaszország
Honlap http://www.istitutoitalianodifotografia.it/
Telefon +39 02 5810 5598