Hivatalos Leírás

ISKOLA

Istituto Italiano di Fotografia 20 éve iskolavezetője az olaszországi szakképzés területén. Az IIF-ben végzett képzést a teljesség és a gyakorlati és szakmai megközelítés jellemzi, amely a fotográfia világában a legfontosabb szektorok között mozog.

KÜLDETÉSÜNK

Az IIF feladata, hogy készítsen előkészítést a fényképezésre, amely a stílus, az innováció szilárd, teljes és modern kifejezője. Az elsődleges cél az, hogy a diákok érzékenységet és kritikus szemléletet fejlesztenek ki ahhoz, hogy a fotográfiát jobban kifejező és dinamikus módon megközelítsék.

KIZÁRÓLAGOSSÁG

Istituto Italiano di Fotografia három részre oszlik, amelyek szinergikusan dolgoznak, hogy a hallgatókat a valóságban azonnal bevessék, konkrét tapasztalatokkal és kreatív projektekkel, a kiadókkal és a cégekkel együttműködve.

A méret: egy valóság alkalmas a diákoknak

Istituto Italiano di Fotografia valóság alkalmas diáknak, egy fotográfiai laboratóriumnak, amelyben mindenkinek oktatási, szakmai és személyi segítséget nyújt. Olyan hely, ahol ápolják készségeiket, kifejező és kreatív képességeiket, egyéni és személyre szabott növekedési utat követve a tanárokkal és a kollégákkal folytatott cserékkel. Egy üdvözlő, "családi" légkör, amely elősegíti a képzett szakemberek, a képzőművészek kreativitásának egyedülálló, személyes és eredeti módon való kifejeződéséhez szükséges készségek elsajátítását.

Program oktatási nyelve:
Angol
Olasz

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Istituto Italiano di Fotografia

Ez az egyedülálló tanfolyam ötvözi a fotózás és a divat legfontosabb fogalmát, hogy a hallgatók bevezető ismeretekkel és készségekkel rendelkezzenek a divatfotóban. Mind ... [+]

Áttekintés:

Ez az egyedülálló tanfolyam ötvözi a fotózás és a divat legfontosabb fogalmát, hogy a hallgatók bevezető ismeretekkel és készségekkel rendelkezzenek a divatfotóban. Mind a technikai fotográfiai képességek, mind a divatipar bepillantása mellett hangsúlyt fektet a diák számára a divat üzlet és a divatfotós szerepének az iparágban való teljes körű megértésére. Ahhoz, hogy a hallgató valódi "bennfentes" perspektívát biztosítson, ez a kurzus magában foglalja a bevett divatfotósokkal, sminkes művészekkel és modellező ügynökségekkel folytatott interakciókat is.

Ajánlatkérő: Istituto Italiano di Fotografia ( IIF )

Elhelyezkedés:... [-]

Olaszország Milan
Július 2019
Nappali
60 óra
Campus
Bővebben magyarul
Istituto Italiano di Fotografia

Olyan intenzív tanfolyam, amelynek célja az alapvető fotográfiai technikákkal rendelkező résztvevők rendelkezésre bocsátása az eszközökkel annak érdekében, hogy megtanulj ... [+]

Áttekintés:

Olyan intenzív tanfolyam, amelynek célja az alapvető fotográfiai technikákkal rendelkező résztvevők rendelkezésre bocsátása az eszközökkel annak érdekében, hogy megtanulják a professzionális élelmiszerfotózás módszereit, trükkjeit és nehézségeit. A hallgató megtanulja saját kreatív folyamatának megtervezését és megszervezését a projekt ötletéből kiindulva, majd a javasolt témákban folytatott kutatás folyamatát, a következő operatív szakaszok tervezését, például a felvételkészítést, a post-produkciót és végül a végtermék kidolgozása. A fotósok képesek lesznek együttműködni az élelmiszeriparban és a professzionális fotózásban dolgozó különböző figurákkal.... [-]

Olaszország Milan
Július 2019
Nappali
30 óra
Campus
Bővebben magyarul
Istituto Italiano di Fotografia Srl
Address
Istituto Italiano di Fotografia Via Enrico Caviglia 3
20139 Milan, Lombardy, Olaszország
Honlap
Telefonszám
+39 02 5810 5598