Istituto Italiano di Fotografia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ISKOLA

Istituto Italiano di Fotografia már 20 éve iskola vezetője Olaszországban a szakképzés területén. Az IIF-ben való képzést a teljesség és a gyakorlati és szakmai megközelítés jellemzi, amely a fotózás világának legfontosabb ágazatai között mozog.

KÜLDETÉSÜNK

Az IIF feladata, hogy készítsen előkészítést a fényképezésre, amely a stílus, az innováció szilárd, teljes és modern kifejezője. Az elsődleges cél az, hogy a diákok érzékenységet és kritikus szemléletet fejlesztenek ki ahhoz, hogy a fotográfiát jobban kifejező és dinamikus módon megközelítsék.

KIZÁRÓLAGOSSÁG

Istituto Italiano di Fotografia három részre oszlik, amelyek szinergikusan dolgoznak, hogy a hallgatókat a valóságban azonnal bevessék, konkrét tapasztalatokkal és kreatív projektekkel, a kiadókkal és a cégekkel együttműködve.

A méret: egy valóság alkalmas a diákoknak

Istituto Italiano di Fotografia valóság alkalmas diáknak, egy fotográfiai laboratóriumnak, amelyben mindenkinek oktatási, szakmai és személyi segítséget nyújt. Olyan hely, ahol ápolják készségeiket, kifejező és kreatív képességeiket, egyéni és személyre szabott növekedési utat követve a tanárokkal és a kollégákkal folytatott cserékkel. Egy üdvözlő, "családi" légkör, amely elősegíti a képzett szakemberek, a képzőművészek kreativitásának egyedülálló, személyes és eredeti módon való kifejeződéséhez szükséges készségek elsajátítását.

Helyszínek

Milánó

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Address
Istituto Italiano di Fotografia
Via Enrico Caviglia 3

20139 Milánó, Lombardia, Olaszország
Telefonszám
+39 02 5810 5598