Italian Genius Academy - Made in Italy School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza IGA:

  • az iskola, a „Made in Italy”
  • A főzés, a divat és design iskola Rómában

Főzés, divat és design mindig is zászlóshajójává olasz gazdaság és ők is mezők, amely több munkalehetőséget. A főzés, a divat és a design kurzusok a diákjaink, hogy azonnal belépni a munkaerőpiacra.

Érv IGA - Made in Italy School, az iskola szervezi a főzés, a divat és a formatervezés tanfolyama Róma, és hogy megadja a lehetőséget arra, hogy a piacra.

Az első és legfontosabb, az IGA - Made in Italy School innovatív filozófia ered valójában: a hagyományos szakmai képzéseken nem készít, hogy a gyakorlatban a szakma! Ez azért van, mert a legtöbb elérhető képzéseket javasol egy csomó elmélet, de nagyon kevés gyakorlati, amelynek eredményeképpen egy általános érzés, az elégedetlenség végén a kurzus.

Akkor találja magát még mindig a kiindulási pont és a munkanélküliek. A akadémia különbözteti meg magát a gyakorlati megközelítés és alkalmazza az alapvető szabály, hogy megtanulják a szakmát: a legjobb módja annak, hogy megtanulják a szakma által a gyakorlati képzés.

Amit a legtöbb iskolában nem mondom: csak valós élményt fog a szakma titkait megszerezhető csak közvetlenül a tanulási technikák jellemző, hogy a szakma. Ez a legjobb módja annak, hogy a piacra.

Eszerint alapkoncepciója, mind IGA - Made in Italy Iskola szakképzések kerül sor a legjobb cégek a „Made in Italy”. Ami azt illeti, az első kérdés, amelyet minden munkáltatónak kérdezi: hol dolgoztál? Minden IGA - Made in Italy School tanfolyamok oklevelet állít ki arról, aki már a Tutor és melyik vállalat teljesítményt nyújtottak a szakmai gyakorlat.

A tanúsító megjelent a végén természetesen számít, mint egy igazi munkatapasztalat! Általában a végén a kurzus, a szakiskolák hagyja a hallgatók a saját és felkészületlen a piacra. Ez azért történik, mert nincs mentor vezeti őket a piacon.

Éppen ellenkezőleg, IGA - Made in Italy School segít a piacra, köszönhetően a munkalehetőségek, iroda, egy igazi álláskeresés szolgáltatás, amely segíthet hely, akkor a hálózat az IGA partner-cégek, a legjobb egész Olaszországban.

Helyszínek

Róma

Address
via Sistina 149
Róma, Lazio, Olaszország

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: