Jul academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A JulAcademy Institute of Higher Education specializálódott a tanulmány a kortárs zene, a központ kizárólagos vizsgák Calabria LCM és RGT a tanfolyamok ének és hangszer, tánc és zenés színház, hitelesített közvetlenül a University of West London és kezeli a London College vizsgálatok Zeneművészeti megjelenése bizonyítványok és oklevelek kredittel EKKR.

A tanítások követik innovatív módszerekkel, kölcsönzött oktatási programok a nemzetközi realitásokat is hangsúlyt helyezve a zene gyerekek számára speciális tanárok. Arra törekszünk, hogy a legjobb karrier lehetőségek és a képzés a leendő szakemberek a zeneiparban.

A valóság az értékes referenciapont azok számára, akik szeretnék elmélyíteni a tanulmány a zene célja, hogy folytassa a zenei karrierjét, oktatását modern zene:

 1. Egyéni módszer a tanulás és tanítás
 2. Gondos kiválasztás a tanárok
 3. JUL4 tanítási módszer: 19
 4. E-learning platform távoktatás
 5. Supply tananyag
 6. Dupla képzési és nemzetközi tanúsító július módszer által kiállított, a University of West Londoncon kiadását nemzetközi diplomák
 7. külső vizsgáztatók a University of West London, hogy érvényesítse a képzési
 8. Lehetőség, hogy folytassa tanulmányait a University of West London ösztöndíjjal 3000 font
 9. Környezet kreatív és ösztönző tanulási
 10. Elismerés és partnerség a University of West London és PPA
 11. Szakmai Recording Studio ProTools HD2
 12. Esszé az év végén a szakmai felszerelés
 13. Promóciós videó a legjobb diákok
 14. Vedd gyártása és forgalmazása speciális állványok
 15. Mester mélyreható nemzeti és nemzetközi személyzet

tanáraink

Azáltal, hogy scudiare hogy JulAcademy akkor biztos lehet benne, hogy majd néhány, a legjobb tanárok és szakemberek mellett specializáció szerzett nemzetközi címoldalára Egyetem Nyugat-Londonban. Az oktatás minősége elengedhetetlen a tanuláshoz.

A július Akadémia tanár rendelkezzen egy egyedülálló keveréke a szakmai tapasztalat és tudás alattvalóik. Egy személyre szabott képzési módszer, kis osztályú képzés lesz, amelynek célja a készségek és kompetenciák a tanfolyam Bachelor (alapképzés).

Helyszínek

Rende

Address
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Rende, Calabria, Olaszország