LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Firenze LABA a MIUR (Oktatási Minisztérium és Kutatóintézet) által felhatalmazott Képzőművészeti Akadémia. Olyan magas művészeti nevelési intézet, amely mindig az "újszerű" utakra összpontosított, közel az új technológiákhoz és multimédiás eszközök használatához. Az akadémiai tanfolyamok, amelyek megegyeznek az oklevelet, a 3 2 képzőművészeten keresztül szerveződik a fotográfia, grafikai tervezés részlegén keresztül

A LABA egy didaktikai hálózat, ahol irodák vannak Olaszországban és külföldön. A firenzei intézmény 2001 óta működik , csak fix számokkal (maximum 20 diák), lehetővé téve a közel 600 beiratkozott hallgató számára a multimédiás és a legújabb generációs berendezésekkel felszerelt professzionális laboratóriumokat a lehető legoptimálisabb módon.

69838_69792_SchoolProfile01.jpg

A diákok a világ minden tájáról érkeznek, és az Akadémia az évek során folyamatos kulturális és etnikai cserék helyévé vált, ahol a különböző életstílusokkal, kultúrákkal, vallásokkal és etnikumokkal rendelkező emberek találkoznak, megbeszélik és ellenőrzik tudásukat a művészetről, a kreativitásról, a szépségről és a harmónia.

A LABA mindig is jelentős szinergiák létrehozására törekedett, beleértve az alapítványokat, az egyesületeket és a közintézményeket, mint például a múzeumok, települések, tartományok, régiók ; de leginkább olyan nemzetközi szabványos cégekkel dolgozik együtt, mint Cartiere Fedrigoni, Rifle, Alessi, Martinelli Luce, Mantellassi 1926, Artemide, Alpitour e MBM Biliardi, hogy a diákok a didaktikai és ipari termelést is magukban foglaló projektek fejlesztésével valósítják meg a szakképzést.

Az ad hoc oktatási programok, a megfelelő képzési témák meghatározása, a kutatási együttműködés, a LABA és partnerei lehetővé teszik a diákok által kifejlesztett és gyártott munka folyamatos növekedését, a Laba folyamatosan erőforrásokat alkalmaz így bővíteni a vállalati együttműködési hálózatot.

Az Erasmus Plus programon túl az elmúlt években a LABA nemzetközi szinergiákat is aktivált; még inkább erõsítik az európai szintû rendszer részét képezõ oktatást, az európai kreditátviteli rendszert , amely nemcsak az olasz egyetemi karokon, hanem az Európai Közösség országaiban is különbözõ lehetõségekkel bõvíti a diákok mobilitását. mint hároméves képzés Olaszországban és az elkövetkező két évben az egyik EU tagországban. A nemzetközivé válás folyamata a tengerentúli országokban is aktív, a néhány évvel ezelőtti együttműködést a Stephen F. Austin State University és az Angelina College (USA).

2015-ben a LABA felügyelte az olasz kultúra fesztiválját a Cseh Köztársaságban .

Florence

LABORATÓRIUMI FELSZERELÉS

A LABA laboratóriumok professzionális felszereléssel és a legújabb technológiával rendelkeznek. Két stúdió teljes világítási rendszerrel és kiváló fényképezési eszközökkel (Nikon kamerák és Canon videokamerák). Az analóg képek fejlesztésére, rögzítésére és nyomtatására sötétkamra van. A tanteremben nagyítók, optikai padok, tartályok fejlesztése és rögzítése, stb. Számítógépes laborok állnak rendelkezésre, melyek mindegyike 20 MACINTOSH (legújabb generációs) munkaállomással, valamint nagyfelbontású nyomtatókkal és szkennerekkel rendelkezik. A Festészet Laboratórium egy nagy teremből áll, ahol a hallgatóknak különféle technikákkal kell rendelkezniük saját sajátosságaiknak megfelelően. Modellek rendelkezésre állnak a meztelen órákra.

Florence

TRAINING OFFER

A LABA mindig az "innovatív" Pathways összpontosított, és 3 2-ről strukturált akadémiai kurzusokat indított, amelyek megfelelnek az új technológiákhoz kapcsolódó rövid és speciális szakterületekhez, valamint magukban foglalják a multimédiához kapcsolódó médiát. A képzési kínálat megosztva a Fotózás, Grafikai Design és Multimédia, Vizuális Művészet-Festészet, Design, Divattervezés.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

A képzőművészeti akadémiai kurzus

Campus Nappali 3 év October 2019 Olaszország Florence

A LABA vizuális művészetének orientációja a már 3 2-ban (új rendszer): mivel a Firenzei Libera Accademia di Belle Arti minden kurzusát a kortárs művészet iránti erős elkötelezettség jellemzi, és a tanulmányi programban a Video Művészet, telepítés és teljesítmény. [+]

A LABA vizuális művészetének orientációja a már 3 2-ban (új rendszer): mivel a Firenzei Libera Accademia di Belle Arti minden kurzusát a kortárs művészet iránti erős elkötelezettség jellemzi, és a tanulmányi programban a Video Művészet, telepítés és teljesítmény.

A képző kurzus célja, hogy a tudomány és a kifejező technika sokféleségét figyelembe vevő, a korunk művészetében jelen lévő témákra és gyakorlatokra szakosodjon, az egyéni kutatások későbbi kifejlesztése révén.

Az Akadémia számos együttmûködést valósít meg olyan vállalatokkal és intézmé- nyekkel, mind a köz-, mind a magánszférában, hogy a diákok számára gyakorlati tapasztalatok, gyakornoki idõk, és a művészekkel való találkozók legyenek.... [-]


Tanulmányi tanfolyam a divatban

Campus Nappali 3 év October 2019 Olaszország Florence

A tanulás, hogy legyen divattervező, három évre tagolódik. A stílusok kialakításával és gyakorlati megvalósításával a diákok kezdetben megszerezzék a tervező gondolkodásmódját és eszközeit a rajztól a textiltervezésig a trendkutatásig, anélkül, hogy elhanyagolnák a szükséges videotechnikát projektjeik közlésére. A harmadik évben a diákok kipróbálják a divatkellékek tervezését, ismerkednek a kiadói iparral és a divatbemutatók és rendezvények megszervezésével. [+]

Olyan világban, ahol a borítóval fedezheti fel a könyvet, a divat a kommunikációs eszköz, amellyel a szükséges információk átkerülnek a társadalmi megkülönböztetésre. A divat nyelv alapismeretének és módszertanának biztosításával a kurzus a divat és a vállalkozások világában kulcsszerepet játszik: a tervező.

A tanulás, hogy legyen divattervező, három évre tagolódik. A stílusok kialakításával és gyakorlati megvalósításával a diákok kezdetben megszerezzék a tervező gondolkodásmódját és eszközeit a rajztól a textiltervezésig a trendkutatásig, anélkül, hogy elhanyagolnák a szükséges videotechnikát projektjeik közlésére. A harmadik évben a diákok kipróbálják a divatkellékek tervezését, ismerkednek a kiadói iparral és a divatbemutatók és rendezvények megszervezésével.... [-]


Tanulmányi tanfolyam a tervezésben

Campus Nappali 3 év October 2019 Olaszország Florence

A LABA Design orientáció az új minisztériumi renden (3 2) épül fel. A képzés első három évének végén az 1. szintű (alapképzés) posztgraduális diploma megszerzésére kerül sor, a következő két évben pedig a 2. szintű diploma (diploma). [+]

A LABA Design orientáció az új minisztériumi renden (3 2) épül fel. A képzés első három évének végén az 1. szintű (alapképzés) posztgraduális diploma megszerzésére kerül sor, a következő két évben pedig a 2. szintű diploma (diploma).

A kurzus a formatervezés különböző szempontjaival foglalkozik, ideértve az ipari formatervezést (terméktervezést) és a belsőépítészeti tervezést (belső bútorok). A tanfolyam szerves részét képezi a Pontedera Piaggio Alapítvány minden évben megrendezésre kerülő műhelyein, a Kreativitás (miniszteri verseny) és a Firenzében minden évben megrendezésre kerülő Design Hét fesztivál keretében.

A Brescia LABA Képzőművészeti Szakközépiskolája, a Libera Accademia di Belle Arti, a 2001/02-es tanévben kezdte meg tevékenységét, és sok diák már diplomát szerzett a következő tudományterületeken: ipari formatervezés, divattervezés, belsőépítészet, belsőépítészet Bútortervezés, Fénytervezés.... [-]


Videók

LABA Presentation

Kapcsolat
Cím
LIBERA ACCADEMIA DI BELLE ARTI
Piazza di Badia a Ripoli, 1/A
50126 Florence (Italy)

Florence, Tuscany, IT