La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A "Scuola di Cucina" konyha Academy tartozik hagyomány indult 1951-ben az alapító Scuola Radio Elettra.

Cél

Célunk az, hogy elősegítse a hagyomány olasz élelmiszer gyakorlati képzések, amelyek kínálnak munkalehetőséget a kulináris szektorban.

A tanfolyamok célja mindazok számára, akik szeretnék elérni a magas szintű specializáció olasz konyha.

Tanítási módszer

A tanítási módszer ötvözi az elméleti órák és gyakorlati órák opcionális szakmai gyakorlat és gyakornoki a legjobb olasz éttermek, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy a gyakorlatban, amit tanultak, és megszerezni a magas szintű elsajátítását.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Fagylalt készítő

Campus Nappali 1 - 3 hónapok September 2019 Olaszország Florence

A tanfolyam elméleti és gyakorlati, amely azt tanítja a technikákat és módszereket a termelés és értékesítés az olasz kézműves fagylalt. [+]

A tanfolyam elméleti és gyakorlati, amely azt tanítja a technikákat és módszereket a termelés és értékesítés az olasz kézműves fagylalt.

A tantárgy keretében

Higiéniai gyakorlat szabályok - HACCP Komponenseinek fagylalt Alapfogalmak élelmiszer tulajdonságok: alapanyagok és összeszerelt összetevőket A kémia és a fizika a fagylalt Kiegyenlítő elvek Kiegyenlítő technikák és munkamódszerek A termelés kézműves fagylalt Így gyümölcs fagylalt Gyakorlati laboratóriumi munka Használata kiegyensúlyozó szoftver Alapvető tüntetések díszítő Dekoráció a csokoládé és a cukor Alapfogalmak a művészet gyümölcs és zöldség vágó Tervezés és prezentációs technikák serlegek és tálcák Marketing, Kommunikációs és Üzleti Menedzsment Kezdve a saját üzletét Tervezése és strukturálása a fagylalt laboratóriumi és szalon [-]

Pastry Chef

Campus Nappali 1 - 3 hónapok June 2019 Olaszország Florence

A diákok megtanulják a cukrász szakmát kívánnak munkát vállalni környezetekben, mint például kávézó és cukrászda, kézműves cukrászdák, minőségi éttermek, és egyéb édességek vállalkozások számára. [+]

Tanít ​​szakosodott péksütemények készség és a magas szintű gyakorlati és munkaképességűek előállítására édesipari termékek. A diákok megtanulják a cukrász szakmát kívánnak munkát vállalni környezetekben, mint például kávézó és cukrászda, kézműves cukrászdák, minőségi éttermek, és egyéb édességek vállalkozások számára.

A tantárgy keretében

Higiéniai gyakorlat szabályok - HACCP Élelmiszer tulajdonságok A személyzet és a gazdálkodó szervezet a tészta készítés társaság A funkciók és technikák cukrászati ​​gyártás gépek dolgoznak a tészta, kelesztő és főzés Munkaciklusban édesipari termékek Tésztakészítés technológiák Termelési technikák alapvető tészták A termelési technikák, összetétel, töltés, és dekorációs édesipari termékek A dolgozó technikák kakaó és csokoládé Dolgozik, mint egy cukrász: jogi követelmények és munkavédelmi Alkalmazása megszerzett képesítések (gyakorlat) [-]

Pizza szakács és pék

Campus Nappali 1 - 3 hónapok July 2019 Olaszország Florence

A Pizza Chef & Baker persze szakmailag minősíti azokat, akik célja, hogy a munkát a sütőiparban és a pizzériák. [+]

A Pizza Chef & Baker persze szakmailag minősíti azokat, akik célja, hogy a munkát a sütőiparban és a pizzériák. A tanfolyam tanítják szakképzett pékek és pizza döntéshozók, akik mind a terület szakértői.

A tantárgy keretében

Élelmiszer tulajdonságok Megszervezése a munkahelyen egy pizzéria A technikák és gyakorlata a pizza étterem (aranyozott pizzák, azok főzött a héj, és pan pizzák) Kenyér döntéshozatali technikák A menedzsment és kiegyensúlyozása pizza összetevők és személyre receptek A természetes élesztő és az anya tészták Specifikus és alternatív típusú liszt A bromatology alapvető használt összetevők pizza Dolgozik, mint egy pizza chef: jogi követelmények és munkavédelmi Higiéniai gyakorlat szabályok - HACCP Alkalmazása megszerzett képesítések (gyakorlat) [-]

Séf

Campus Nappali 2 - 6  April 2019 Olaszország Florence

Úgy tervezték, azok számára, akik szeretnék elérni a magas szintű specializáció olasz konyha. [+]

Úgy tervezték, azok számára, akik szeretnék elérni a magas szintű specializáció olasz konyha. A képzés lehetővé teszi a diákok szert magasan minősített készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kitaláljon és javasoljon menüt tartalmaz, mely felemel a termékek értéke belül található az olasz kulináris hagyomány.

A tantárgy keretében

A kulináris ipar A Chef szakma A szervezés és irányítás a készlet és kellékek A szervezet marketing stratégiák kifejezetten a kulináris iparág Higiéniai gyakorlat szabályok - HACCP Tervezése és építése az új menük Létrehozása és fejlesztése receptek összetett kulináris különlegességek A készítés hagyományos olasz ételeket és regionális Előkészítése: hideg-meleg előételek és előételek, első tanfolyamok (Tészta, rizs és leves edények), Főételek, különböző típusú tészta és a tojás és / vagy sajt-alapú kurzusokat és ételek Termékek cukrászati, sütőipari és fagylalt készítés Dolgozik, mint a munkavállaló, vagy a futás saját üzletét Emberi erőforrás-gazdálkodás és a csapatmunka Megszervezése munka a konyhában Higiénia, tisztaság és biztonság a munkahelyen Minőség értékelése a nyújtott szolgáltatások az ügyfelek részére [-]