Milan Fashion Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Milan Fashion Campus

Az első szobor olasz divat olasz online tanfolyamok.

Intenzív nyelvtanfolyamok Fashion röviden - Az egész évben nyitva tanfolyamok - Regisztráció minden hétfőn.

Fedezze divat Olaszországban! Ön nem lesz képes megtapasztalni érzés nélkül

www.milanfashioncampus.it

2003 óta Milan Fashion Campus célja, hogy elterjedt az olasz divat a kultúra az Internet. A divat tanfolyamok segítségével a diákok javítsák stílus személyesen, és megszerezni az egyedülálló olasz stílusban. Az alapító Milan Fashion Campus Angelo Russica, aki született és nevelkedett Svájcban, de a szicíliai származású.


Miután befejezte tanulmányait divat Milánóban, Angelo Russica meg az első lépést a divat világában, mint egy asszisztens Giorgio Correggiari, ahol találkozott Domenico Dolce és Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana). El kellett mennem, hogy vegyenek részt a katonai szolgálat egy évre. Hazatérve, dolgozott az olasz cég Barbas (férfidivat). Aztán volt az egyik legizgalmasabb szakmai tapasztalatok pályafutása: Ő kezdett el dolgozni, mint asszisztens tervező Gianni Versace, akivel 5 évig dolgozott tervezése női és férfi kollekciók: Genny, Spazio és Versus. Miután ezt az élményt, ment Spanyolországba 4 évig, ahol dolgozott Induyco - El Corte Ingles Madridban. Miután visszatért, kezdett dolgozni, mint egy divat tanácsadó Gruppo Marzotto, Miroglio Vestebene, Gruppo Max Mara, Japánban is az egyik a világ vezető fur vállalatok, a cég király.


Évei alatt dolgozott a divatvilág, Angelo érezte, hogy nagy csalódás fiatalok iskolába járó tekintélyes divat: Sajnos, rájött, hogy három év után a tanulmány, ahol kiégett egy csomó pénzt, nem volt egy szilárd tudás és friss diplomások gyakran nem is volt az esély, hogy nem egy szakmai gyakorlat.


Így rájöttem, hogy sok volt a tennivaló, ezért ő alapította Milan Fashion Campus, azzal a céllal, hogy a fiatalok számára, hogy megismerjék a divat világában a kerékpáros szerencse, személyre szabott segítséget és visszajelzést, és ezzel egyidejűleg a tartalom valós és gyakorlati szempontból: a munkát egy professzionális környezetben.


Ő nemzetközi tapasztalatok lehetővé tette, hogy építeni a karrierjét, mint tervezési tanácsadó és végül az oktatásban.


Milan Fashion Campus folyamatosan dolgozik a fejlődés és az új intenzív tanfolyamok, amelyek lehetővé teszik a diákok elérjék teljes potenciáljukat, anélkül, hogy menjen át a gazdasági nehézségeket.
Iskolánk célja, hogy a kiválóság a diákok, a tanítás létrehozását gyűjteménye, sztorikat, amelyek egyesítik a kárpitok és a színek, a kutatás részleteit a jelmezeket, hogy lehet, hogy ez egy egyedi darab. Így is szeretné kiegészíteni a kreatív része a szoftver használatát. Hogyan működik a kereskedelem és az innováció, míg a divat kollekció létrehozott, a koncepció, tervezés és kivitelezés?
Milan Fashion Campus dolgozik rugalmas programok, amelyek tartalmát a diákok érdekeit. Kis osztályok és figyelmes és személyre szabott szolgáltatásokat, a diákok kapnak visszajelzést munkájukról, annak érdekében, hogy fokozzák a kreatív képességek és dolgozzon ki egy kritikus szemmel a kreatív folyamat. Milan Fashion Campus kínál nemzetközi környezetben, ahol a diákok érkeznek a világ minden tájáról, Európából, Ázsiából, Afrikából, Amerikából. Ez lehetővé teszi, hogy a kulturális csere, ahol a diákok bővítsék világnézet, a tapasztalat az új és a különböző kultúrák, amelyek befolyásolják a értelme a stílus és az esztétika, miközben képes létrehozni érdekes és gazdagító érintkezők pályájuk a világ divat.

Helyszínek

Milánó

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Address
MILAN FASHION CAMPUS
Via Broggi 7

20129 Milánó, Lombardia, Olaszország
Telefonszám
+39 02 2682 2730