Manuelina Culinary

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Olasz kulináris programok

Manuelina Culinary Manuelina igazgató, Melina Puntoriero alapította. Miután széles körben dolgozott az olaszországi különböző kulináris iskolákban, és különböző kutatók körében végzett kutatási és fejlesztési munkálatokat folytatott, a Melina olyan programokat dolgozott ki, amelyek megfelelnek a rövid szakmai programoknak, amelyek megfelelnek a kulináris szakembereknek és az élelmiszer-szerelmeseinek. az olasz konyha területén. Programjainkat olaszországi szakácsokkal és kulináris szakértőkkel fejlesztettük ki, akik több mint 60 éves tapasztalattal rendelkeznek. Ezek azok a szakemberek tudásának csúcspontjai, akik a legmagasabbak a szakterületükön és folyamatosan frissítik a rendkívül versenyképes és örökké változó iparágakat. Minden program a kultúrában, a tudományban és a kreativitásban gyökerezik, miközben összpontosít az ízszerkezet és az íz alapelveire. Minden program az alapokból indul és gyorsan felgyorsul, így így, a korábbi kulináris élményektől függetlenül, minden diák ugyanazon a ponton ér véget.

Olasz kulináris kirándulások

A gazda Chef Melina Puntoriero származó Manuelina Culinary , egy nemzetközi gasztronómiai iskola, amely elsősorban olaszországi tevékenységét, hanem szerte a világon. Melina szenvedélye a főzéshez nemcsak az ételben, hanem a kultúrában rejlik, amely körülveszi az egyes összetevőket, amelyek egy recept elkészítéséhez szükségesek. Az elmúlt 6 évet Olaszországban töltötte az egyes régiók élelmiszereinek kutatásával. A Melina most a szárnya alatt található szakácsokból álló csapat, akik magasan képzettek, újítói az iparágban és a vendéglátás vállalati és magánszektorai által globálisan keresettek a konyhájukért.

Az ételekben és a borban gyökereznek, és az ivás és a táplálkozás minden bizonnyal prioritásunk, a túráink nem csak ez. Az iparágban végzett munka azt jelentette, hogy néhány csodálatosan kreatív innovatív embert bemutattak az egész országban, és ki kellett osztani őket az emberekkel, luxus túráink születnek, amelyek célja, hogy szemmel látják Olaszországot, és nem csak a turisták körében oly sok hely szépsége, de azért, hogy megmutassam neked, miért nem tudsz olaszul tanulni, de miért kell Olaszországot élned, időt kell töltened a helyiekkel, meg kell tapasztalnia annak szépségét, meg kell értenie a csodálatos kultúra mögött rejlő szenvedélyeket hogyan lehet igazán értékelni ezt az egyszerű konyhát.

Különbségünk

A Manuelina Culinary kínálunk rövid távú kulináris programok, hogy a diákok és szakácsok, amelyeknek nem lenne ideje, hogy részt vegyenek egy hosszú távú kulináris kurzus. Mi lehetővé teszik a diák számára, hogy rövid idő alatt megtanuljon jelentős mennyiségű tudást kis csoportokban, amelyek kényelmes tanulási környezetet biztosítanak. A diákok is kizárólagos hozzáférést biztosítanak a tapasztalt szakácsoknak, akik a legjobb olasz étterem és világszínvonalú laboratóriumok számára dolgoztak, hogy megtanulják a legújabb trendeket és a kulináris technikákat.

Utaztunk az utasokat, az ételeket és a bort szenvedélyes Olaszország egyedülálló élményével, olyan területeken, ahol a tipikus turisták korábban érintetlenek voltak. Mi biztosítjuk számukra a kiváló Michelin Star étterem és kisebb hagyományos helyszínek kombinációját. Mi is követünk egy nyugodt és rugalmas útvonalat, hogy az utasok személyre szabhassák olasz tapasztalataikat.

Manuelina-nál megértjük üzleti szükségleteit és céljait, ismereteinkkel segítünk elérni ezeket a célokat. Szakvéleményeket adunk az olasz kultúra minden területén, és gondoskodunk arról, hogy menjünk a következő szintre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

All Inclusive 5 hét program olasz konyha

Campus Nappali 5 hetek April 2019 Olaszország Brescia

Mesterképzésünk Olaszország legszélesebb körű kulináris programja. A diákok és a konyha szakemberek perspektívát kapnak az olasz regionális konyhaművészetről, amely hatékonyan és egyszerűen alkalmazható a világ minden területén. A teljes menük végrehajtásához szükséges nyers összetevők mélyreható megismerése és messze túlmutat az egyszerű recept ismétléseken, amit a legtöbb iskolában látunk. [+]

program áttekintés

Mesterképzésünk Olaszország legszélesebb körű kulináris programja. A diákok és a konyha szakemberek perspektívát kapnak az olasz regionális konyhaművészetről, amely hatékonyan és egyszerűen alkalmazható a világ minden területén. A teljes menük végrehajtásához szükséges nyers összetevők mélyreható megismerése és messze túlmutat az egyszerű recept ismétléseken, amit a legtöbb iskolában látunk. Ez a program ötvözi mind a demonstrációt, mind a gyakorlati módszereket, amelyek bemutatják a kortárs és hagyományos regionális olasz konyha remekeit, és összpontosítanak az ízek, a szín, a technika és a táplálkozási értékek összetételének alapelveire a konyhában, és ami még fontosabb, , valamint a saját egyéni technikájának fejlesztése és fejlesztése. Ez a program magában foglalja az olasz konyha minden aspektusát, beleértve a tésztát és a rizottót, a cukrászsüteményeket és a desszerteket, az ízletesítőt és a konzervált termékeket, valamint az olasz főételeket, részletes elemzéssel az egyes összetevők mögött álló fejlett technikákról, kémia és tudományokról.... [-]


Artisan Gelato 1 hetes program

Campus Nappali 1 hét April 2019 Olaszország Brescia

Az olasz zselé kétségtelenül szinonimája az olasz ételeknek és stílusoknak. Ez az oka annak, hogy a hagyományos zselé iránti igény folyamatosan növekszik és egyre profitképesebb üzleti lehetőségnek számít a világ minden részében. Az olaszországi legjobb mesterképzők irányítása alatt a résztvevők megtanulják, hogyan készítsék el az elsődleges olasz zselatin ízeket. A legáltalánosabbtól a leginnovatívabbig a siker kulcsa a kiváló minőségű összetevők módszere és használata. [+]

program áttekintés

Az olasz zselé kétségtelenül szinonimája az olasz ételeknek és stílusoknak. Ez az oka annak, hogy a hagyományos zselé iránti igény folyamatosan növekszik és egyre profitképesebb üzleti lehetőségnek számít a világ minden részében. Az olaszországi legjobb mesterképzők irányítása alatt a résztvevők megtanulják, hogyan készítsék el az elsődleges olasz zselatin ízeket. A legáltalánosabbtól a leginnovatívabbig a siker kulcsa a kiváló minőségű összetevők módszere és használata.

RészletekKezdés időpontjai: 2018. április 29Hossz: 1 hetes program, 9: 00-16: 00Angol nyelvHol: Brescia, OlaszországCím: Via Serenissima, 5 BresciaMax. Osztályonkénti szám: 20Költség: 2.500 €... [-]

Artisan Tészta 1 hetes program

Campus Nappali 1 hét April 2019 Olaszország Brescia

A tészta az éttermi menük világszerte ismétlődő elemévé vált, függetlenül attól, hogy az éttermi orientáció milyen. A fogyasztó számára a tészta egy egészséges és ízletes menüelem, és a szakácsok számára jelentős nyereséget és egy olyan edényt jelent, amely nincs korlátozva, így mindig könnyű és rugalmas. Minden nap teljes körű gyakorlati leckéket kínálnak, ahol a diákok megtanulják a regionalizmust, megértik, honnan származik a tészta, és ezért képesek arra, hogy megfelelő ízesítőket és szószokat válasszanak az általuk használt tésztafélék számára. [+]

program áttekintés

A tészta az éttermi menük világszerte ismétlődő elemévé vált, függetlenül attól, hogy az éttermi orientáció milyen. A fogyasztó számára a tészta egy egészséges és ízletes menüelem, és a szakácsok számára jelentős nyereséget és egy olyan edényt jelent, amely nincs korlátozva, így mindig könnyű és rugalmas. Minden nap teljes körű gyakorlati leckéket kínálnak, ahol a diákok megtanulják a regionalizmust, megértik, honnan származik a tészta, és ezért képesek arra, hogy megfelelő ízesítőket és szószokat válasszanak az általuk használt tésztafélék számára. A tanfolyam kiterjed az összes megkülönböztető készítményre: szárított tészta, friss tészta, gnocchi, rizs és risottos. Minden receptet a recept hagyományos változatának és a Chef kreatív újraértelmezésének összehasonlításával javasoljuk, hogy még ízlésesebb és kellemesebb esztétika legyen. Ezen a héten az olasz egyik legelismertebb menüpont egyik színes büféje.... [-]


Olasz kenyér és sütés 1 hetes program

Campus Nappali 1 hét April 2019 Olaszország Brescia

A kenyér és a pizza mindig is az olasz konyha egyediségét képviselte. Az olaszországi legjobb olasz pék- és pizzászok felügyelete alatt a résztvevők megtanulják készíteni a hagyományos olasz kenyér, pizzák és pékáruk széles választékát; a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig. Akár hagyományos vagy tűzhely sütőben, a résztvevők reprodukálni textúrák és ízek, amelyek elkerülik a legtöbb szakács ma. [+]

program áttekintés

A kenyér és a pizza mindig is az olasz konyha egyediségét képviselte. Az olaszországi legjobb olasz pék- és pizzászok felügyelete alatt a résztvevők megtanulják készíteni a hagyományos olasz kenyér, pizzák és pékáruk széles választékát; a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig. Akár hagyományos vagy tűzhely sütőben, a résztvevők reprodukálni textúrák és ízek, amelyek elkerülik a legtöbb szakács ma.

RészletekKezdés időpontjai: 2018. április 22Hossz: 1 hetes program, 9: 00-16: 00Angol nyelvHol: Brescia, OlaszországCím: Via Serenissima, 5 BresciaMax. Osztályonkénti szám: 20Költség: 2.500 €

Az Ön 1 hetes itinerje *:... [-]


Olasz konyha 1 hetes program

Campus Nappali 1 hét April 2019 Olaszország Brescia

Az olasz ételeket egyedülálló és megkülönböztető stílus jellemzi, amely különféle ételeket, termékeket és technikákat tartalmaz. Minden edény csak annyira jó, mint a nyers összetevők, amelyeket felépítenek. Minden szakács számára, hogy saját mestereik legyenek mesterek, és a hagyományok innovációjára, először meg kell érteniük, hogy egy adott lemez, egy adott íz, vagy egy adott összetevő származik-e. [+]

program áttekintés

Az olasz ételeket egyedülálló és megkülönböztető stílus jellemzi, amely különféle ételeket, termékeket és technikákat tartalmaz. Minden edény csak annyira jó, mint a nyers összetevők, amelyeket felépítenek. Minden szakács számára, hogy saját mestereik legyenek mesterek, és a hagyományok innovációjára, először meg kell érteniük, hogy egy adott lemez, egy adott íz, vagy egy adott összetevő származik-e. A regionalizmus koncepciójának megértése az olasz konyhában elengedhetetlen ahhoz, hogy megértsük, hol származik Olaszországban egy adott termék, és így hogyan használják fel ezt a terméket menüelemek készítéséhez. Az olasz élelmiszerekkel kapcsolatos igazságok és mítoszok megértése mellett a résztvevők képesek a kulináris képzést és a kulturális történelmet ötvözni, hogy jobb szakácsokat és szakképzett culináriust kapjanak.... [-]


Olasz sütemények és desszertek 1 hetes program

Campus Nappali 1 hét May 2019 Olaszország Brescia

Az olasz kézműipari cukrászda világszerte világszerte ismert nyersanyagaiból, amelyek szorosan kapcsolódnak azoknak a területeknek a kultúrájához, ahonnan születtek. Ennek eredményeképpen világszerte ismert cukrásztermékek találhatók a formák és ízek kivételes kiválasztásánál. A mester cukrászok vezetője az olaszországi legjobbak körében a résztvevők megtanulják, hogyan készítsék el az olasz cukrászati ​​hagyomány egyik legjobb és leghíresebb desszertjét; a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig a siker kulcsa a kiváló minőségű termékek és berendezések módszere és használata. Ez egy egyedülálló program, amely mind a hagyományos, mind az innovatív ízkombinációkra koncentrál és csúcspontja az előadóművészet lenyűgöző megjelenítésének. [+]

program áttekintés

Az olasz kézműipari cukrászda világszerte világszerte ismert nyersanyagaiból, amelyek szorosan kapcsolódnak azoknak a területeknek a kultúrájához, ahonnan születtek. Ennek eredményeképpen világszerte ismert cukrásztermékek találhatók a formák és ízek kivételes kiválasztásánál. A mester cukrászok vezetője az olaszországi legjobbak körében a résztvevők megtanulják, hogyan készítsék el az olasz cukrászati ​​hagyomány egyik legjobb és leghíresebb desszertjét; a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig a siker kulcsa a kiváló minőségű termékek és berendezések módszere és használata. Ez egy egyedülálló program, amely mind a hagyományos, mind az innovatív ízkombinációkra koncentrál és csúcspontja az előadóművészet lenyűgöző megjelenítésének.... [-]