Hivatalos Leírás

A célkitűzések középpontjában állnak, amit teszünk!

MasterPrep egy nemzetközi csapat szakmai oktatók, akiknek a szolgáltatásai, amelyek hozzájárulnak a jelöltek elérni a lehető legmagasabb teszteredmények. MasterPrep jelenti magabiztosan sétált a felvételi MBA Programok vagy mester / egyetemi végzettséggel vagy üzleti iskolák világszerte.

Elindulna ilyen programok gyakran kiderül, hogy egy ijesztő feladat, és mindig jár vesz kemény tesztek, az írás érdekes és jól strukturált esszéket, és magabiztosan kezeli a beszélgetés folyamata annak bizonyítására, hogy illik a képbe, és hogy te vagy a jobb ember, hogy az adott program.

Személyre szabott megközelítés MasterPrep kínál jelöltek bizonyított tapasztalattal és kiterjedt szakmai, amelyek kizárólag az egyes tanulók sajátos igényeinek és objectives.We elvégzi kezdeti értékelését azonosítását célzó legjobb képzési út alapján minden jelölt profilját, mind nyelvtudás és felvételi tesztek. Továbbá, a mi e-tanulást támogató és vizsgálati szimulációk lehetővé teszi számunkra, hogy tervezzen egy jól célzott és nagyon hatékony edzés plan.Our tapasztalt oktatók is elvezeti Önt, hogy az épület egy személyre szabott vizsgálati tervet, amely optimalizálja az idő van elérhető, és amely figyelembe veszi az összes egyéb kötelezettségvállalásokat, amelyek útjában állnak a készítmény (pl munkahelyi kötelezettségek, korlátozott vizsgálat rendelkezésre álló idő, stb.)

E-Learning Eltekintve osztály alapú prep programok MasterPrep kifejlesztett egy sor integrált e-learning megoldásokat. A rendkívül sikeres távolsági prep adások a videokonferencia platform használatával, valamint az e-tanfolyamok, e-könyvek, képesek vagyunk elérni a diákok mindenhol és szállít a prémium teszt prep szolgáltatások a kényelmet a saját otthonában vagy az irodában.

Szakszemélyzet és ösztönző környezetet Együtt, hogy a szakértők a tárgy mezőben, oktatóink kiváló tanárok. Folyamatosan kapcsolatot tartanak egymással, és rendszeresen részt vesznek felfrissítő tanfolyamokat, annak érdekében, hogy mindig lépést a legújabb fejleményekről a világon a tanítás és a vizsgálat előkészítése. Ez az, amiért MasterPrep képes nyújtani a legmagasabb tanítás szabványok az iparágban, és annak biztosítása érdekében, hogy a pályázók a lehető legjobb service.MasterPrep szándékosan döntött, hogy korlátozza a mérete a csoportos oktatást annak érdekében, hogy képes legyen sokkal konkrétabban az egyes résztvevő igények.

átfogó szolgáltatás A MasterPrep csapat segítségével azonosíthatja erősségeit és gyengeségeit, és segíthetnek létrehozni egy testreszabott megközelítést, amely végigvezeti a teljes alkalmazás process.From vizsgálat előkészítése, a személyre szabott vizsgálati tervet, amely optimalizálja az idő van elérhető, felvételi tanácsadás, esszé szerkesztés és coaching, akkor felállítja majd a kulcs-elem szükséges a sikeres bemutató.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Olasz

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

MasterPrep International

A felvételi folyamat egy bonyolult és hosszadalmas utazás is igénybe vehet számos hónappal a végső kiválasztás eredménye. Felvételi a főiskolák és egyetemek programok biz ... [+]

Felvételi Tanácsadás és esszé szerkesztése

A felvételi folyamat egy bonyolult és hosszadalmas utazás is igénybe vehet számos hónappal a végső kiválasztás eredménye. Felvételi a főiskolák és egyetemek programok bizonyítják az egyre növekvő verseny szellem, különösen a legjobb európai és észak-amerikai iskolákban. Az iskolák folyamatosan növelve GMAT / GRE és TOEFL / IELTS teszt eredmények, így a tudományos és szakmai pályázati kritériumok inkább szelektív. Ugyanakkor, hogy a keresett pályázók rendhagyó profilok és szokatlan tapasztalatok és ismeretek. Szempontok, mint a nemzetközi hivatás, a képesség, hogy csapatban dolgozni, multikulturális rugalmasság és erős vezetői potenciáljuk van igény már több, mint a múltban.... [-]

Olaszország Milánó Róma Nápoly Svájc Zürich  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
10 órák
Campus
On-line
Bővebben magyarul
MasterPrep International

A GMAT ® (Graduate Management Admission Test) van szükség a felvételi MBA és más posztgraduális programok a legfontosabb egyetemek és üzleti iskolák. ... [+]

A GMAT ® (Graduate Management Admission Test) van szükség a felvételi MBA és más posztgraduális programok a legfontosabb egyetemek és üzleti iskolák.

A GMAT értékeli a vizsgázó 4 különböző részből áll: elemző írás kiosztása, integrált gondolkodás, mennyiségi szakasz, szóbeli szakasz.

Elemző írás ENGEDMÉNYEZÉS

Ebben a szakaszban az írás egy esszét, amely később szkennelt és szerzett, hogy értékelje a ésszerűségét a feltételezések és következtetések, hogy az esszé kínál.

INTEGRÁLT ÉRVELÉS

Ez a rész teszteli a képesség, hogy értékelje információk és adatok különböző forrásokból származó, például diagramok, táblázatok, e-mailek, stb... [-]

Olaszország Milánó Róma Nápoly Svájc Zürich  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
MasterPrep International

A GRE (Graduate Record Vizsgák) egy teszt, amely kiértékeli angol nyelv, matematika és egyéb készségek, és gyakran tekinthetők meghatározó tényezőnek a felvételi folyamat ... [+]

A GRE (Graduate Record Vizsgák) egy teszt, amely kiértékeli angol nyelv, matematika és egyéb készségek, és gyakran tekinthetők meghatározó tényezőnek a felvételi folyamat egy szak, vagy odaítélésének ösztöndíjak.

A GRE általános vizsgálatot elvégezni akár egy számítógép alapú vagy papír alapú módban van osztva 3 fő részből áll: elemző írás kiosztása, mennyiségi következtetés, verbális kérdések.

elemző írás

Ez a szakasz értékeli az írásbeli kommunikációs készség és a képesség, hogy kritikusan elemezni egy érv. Két írás tevékenységek:

Írja le szemszögéből közelítik meg a probléma (30 perc) Elemzése egy érv (30 perc) ... [-]
Olaszország Milánó Róma Nápoly Svájc Zürich  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
Campus
On-line
Bővebben magyarul
MasterPrep International

IELTS angol nyelvi felmérés teszt leggyakrabban használt angol nyelvű országokban felvételi az oktatási intézmények, a bevándorlás és a munka. ... [+]

IELTS Az angol nyelvű értékelést teszt leggyakrabban használt angol nyelvű országokban felvételi az oktatási intézmények, a bevándorlás és a munka.

IELTS kétféle formátumban okától függően, amelyre a vizsgálat szükséges: Akadémiai, általános képzés.

AKADÉMIAI

Ez a teszt a formátumot használják azok számára, akik szeretnének külföldön tanulni egy angol nyelvű felsőoktatási intézmény. Ebben az esetben a vizsgálat értékeli a jelölt tudását a tudományos nyelv, amely elengedhetetlen a részvétel az egyetemek és a Masters program angol nyelvű.

Általános képzés

Ez a teszt formátum alkalmas azok számára, akik szeretnék, hogy menjen külföldre középfokú oktatás, a bevándorlás és a munka. Ebben az esetben a vizsgálat méri angol nyelvtudás praktikus mindennapi környezetben.... [-]

Olaszország Milánó Róma Nápoly Svájc Zürich  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MasterPrep International

A TOEFL az angol nyelvi teszt nem anyanyelvi beszélők legkeresettebb tudományos intézmények a világ minden tájáról. Ezen kívül arra is szükség van a kormányzati szervek, ... [+]

A TOEFL az angol nyelvi teszt nem anyanyelvi beszélők legkeresettebb tudományos intézmények a világ minden tájáról. Ezen kívül arra is szükség van a kormányzati szervek, nemzetközi intézmények és csereprogramok angol nyelvű országokban.

A TOEFL értékeli a vizsgázó 4 különböző részből áll: olvasás, szövegértés, beszéd, írás.

OLVASÁS

3-5 részeket részletekben a tudományos szövegek, egyenként körülbelül 700 szó hosszúságú; 12-14 kérdésekre járatonként.

VEVŐ

4-6 előadás (néhány osztálytermi vita) tartós 3-5 percig; 6 kérdés egy előadás. 2-3 beszélgetések tartó 3 perces, 5 kérdés per beszélgetést.... [-]

Olaszország Milánó Róma Nápoly Svájc Zürich  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MasterPrep International

A SAT az alkalmassági vizsgálat szükséges a felvételi a főiskolák és egyetemek az USA-ban és Kanadában. A vizsgálat értékeli a jelentkező kritikus gondolkodás készségek, ... [+]

A ÜLT az alkalmassági vizsgálat szükséges a felvételi a főiskolák és egyetemek az USA-ban és Kanadában. A vizsgálat értékeli a jelentkező kritikus gondolkodás készségek, amelyek elengedhetetlenek, ha tanul a főiskolán vagy egyetemen.

A SAT három részből áll: a bizonyítékokon alapuló olvasás és írás, matematika, esszé (opcionális).

Prep opciók SAT Egyedi pálya Személyre szabott menetrend Egy-egy ülés Áll rendelkezésre a helyszínen, vagy az online

SAT Group Course

Intenzív osztály tandíj kis csoportok Áll rendelkezésre a helyszínen

SAT Oktatás

szabott programot Fókuszban a speciális területeken Áll rendelkezésre a helyszínen, vagy az online ... [-]
Olaszország Milánó Róma Nápoly Svájc Zürich  + 2 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol,Olasz
Nappali
Campus
Bővebben magyarul