MasterPrep International

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A célkitűzések középpontjában állnak, amit teszünk!

MasterPrep egy nemzetközi csapat szakmai oktatók, akiknek a szolgáltatásai, amelyek hozzájárulnak a jelöltek elérni a lehető legmagasabb teszteredmények. MasterPrep jelenti magabiztosan sétált a felvételi MBA Programok vagy mester / egyetemi végzettséggel vagy üzleti iskolák világszerte.

Elindulna ilyen programok gyakran kiderül, hogy egy ijesztő feladat, és mindig jár vesz kemény tesztek, az írás érdekes és jól strukturált esszéket, és magabiztosan kezeli a beszélgetés folyamata annak bizonyítására, hogy illik a képbe, és hogy te vagy a jobb ember, hogy az adott program.

Személyre szabott megközelítés MasterPrep kínál jelöltek bizonyított tapasztalattal és kiterjedt szakmai, amelyek kizárólag az egyes tanulók sajátos igényeinek és objectives.We elvégzi kezdeti értékelését azonosítását célzó legjobb képzési út alapján minden jelölt profilját, mind nyelvtudás és felvételi tesztek. Továbbá, a mi e-tanulást támogató és vizsgálati szimulációk lehetővé teszi számunkra, hogy tervezzen egy jól célzott és nagyon hatékony edzés plan.Our tapasztalt oktatók is elvezeti Önt, hogy az épület egy személyre szabott vizsgálati tervet, amely optimalizálja az idő van elérhető, és amely figyelembe veszi az összes egyéb kötelezettségvállalásokat, amelyek útjában állnak a készítmény (pl munkahelyi kötelezettségek, korlátozott vizsgálat rendelkezésre álló idő, stb.)

E-Learning Eltekintve osztály alapú prep programok MasterPrep kifejlesztett egy sor integrált e-learning megoldásokat. A rendkívül sikeres távolsági prep adások a videokonferencia platform használatával, valamint az e-tanfolyamok, e-könyvek, képesek vagyunk elérni a diákok mindenhol és szállít a prémium teszt prep szolgáltatások a kényelmet a saját otthonában vagy az irodában.

Szakszemélyzet és ösztönző környezetet Együtt, hogy a szakértők a tárgy mezőben, oktatóink kiváló tanárok. Folyamatosan kapcsolatot tartanak egymással, és rendszeresen részt vesznek felfrissítő tanfolyamokat, annak érdekében, hogy mindig lépést a legújabb fejleményekről a világon a tanítás és a vizsgálat előkészítése. Ez az, amiért MasterPrep képes nyújtani a legmagasabb tanítás szabványok az iparágban, és annak biztosítása érdekében, hogy a pályázók a lehető legjobb service.MasterPrep szándékosan döntött, hogy korlátozza a mérete a csoportos oktatást annak érdekében, hogy képes legyen sokkal konkrétabban az egyes résztvevő igények.

átfogó szolgáltatás A MasterPrep csapat segítségével azonosíthatja erősségeit és gyengeségeit, és segíthetnek létrehozni egy testreszabott megközelítést, amely végigvezeti a teljes alkalmazás process.From vizsgálat előkészítése, a személyre szabott vizsgálati tervet, amely optimalizálja az idő van elérhető, felvételi tanácsadás, esszé szerkesztés és coaching, akkor felállítja majd a kulcs-elem szükséges a sikeres bemutató.

Helyszínek

Milánó

Address

Via V. Monti, 8

20123 Milánó, Lombardia, Olaszország

Róma

Address
Piazza Marconi 15
00144 Róma, Lazio, Olaszország

Nápoly

Address
Via Cesario Console, 3
80132 Nápoly, Campania, Olaszország

Zürich

Address
Badenerstrasse 816
8049 Zürich, Zürich, Svájc