NABA Summer school 2019

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Laureate101


Gyere Olaszországban ezen a nyáron és tanulj művészetet és designt! A NABA nyári tanfolyamok kéthetes intenzív kutatási és projekt tapasztalatokat kínálnak a Design, Fashion és Visual területén

A NABA nyári tanfolyamokat kínál az olasz kultúrában

A NABA nyári ajánlata három, nyáron elhangzott bevezető, középfokú és továbbképző tanfolyamot tartalmaz. A tanfolyamok kombinálhatók két, négy vagy hathetes munkamenet létrehozására, így Milánóban a legtöbb időt élvezheti, és teljes mértékben megtapasztalhatja a NABA tanítási megközelítését és értékeit.

Az összes nyári programot angolul folytatják.

HITELEK

A NABA nyári kurzusaihoz ECTS krediteket nyer, így könnyebb lesz a diákok átadni kreditjeiket olyan egyetemeknek és akadémiáknak, amelyek az ECTS rendszert használják vagy elismerik.

Minden kéthetes nyári tanfolyam (45 órányi órák) sikeres befejezése után a NABA 3 ECTS kreditet ad ki, melyeket az egyes hallgatók otthoni egyetemének lehetőségével átruházhat.

Az érdeklődő hallgatóknak NABA ECTS tanfolyamot kell kérniük a NABA nyári kurzusok irodájához a summer@naba.it címen, és be kell nyújtaniuk otthoni egyetemüknek annak ellenőrzése érdekében, hogy a NABA által kiadott ECTS krediteket a tanulmányi tantervükben elismert nyári tanfolyamokra ki tudják-e bocsátani. Az ECTS kreditek megszerzése érdekében a hallgatóknak 18 évesnek kell lenniük, be kell fejezniük a középiskolai tanulmányokat, be kell vonni egyetemi tanulmányi pályára, be kell tartaniuk a tanfolyam felvételi követelményeit, és el kell érniük a tanulás eredményeit és célkitűzéseit.

HÁZ

A NABA segítséget nyújt a nemzetközi diákoknak a szálláskeresésben. A diákok választhatnak számos egy-és megosztott szoba Campus gyalogolási távolság, az apartmanok által kezelt az iskola.

Ezenkívül a NABA megállapodást kötött bizonyos számú ingatlanügynökséggel, amelyek változatos választékot kínálnak a város különböző területein, ugyanakkor kapcsolatban állnak a Campushoz közeli apartmanokkal bérbeadó magánlakosokkal, különböző területeken. A NABA speciálisan foglalkozik szállásokkal, lakóhellyel és szállodákkal.

További információért kérjük, forduljon a NABA Lakásügyi Hivatalhoz e-mailben: short@milanhousing.it vagy telefonon: 39 02 97 372 295

VÍZUM

Kérjük, ellenőrizze a származási országában egy olasz nagykövetséget vagy konzulátust, hogy eldönthesse, szükség van-e vízumra Olaszországba.

Ha szüksége van a VISA-ra, akkor a NABA belépési igazolást (a tandíj teljes kifizetése után) kap, hogy vízumot szerezzen a helyi olasz nagykövetségről / konzulátusról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízumkérelem és a kibocsátási folyamat több mint egy hónapig tarthat, ezért kérjük, hogy előre kérjenek vízumot. Az Ön felelőssége, hogy időben kérje a vízumot.

Abban az esetben, ha a vízumkérelmét elutasítják, a NABA csak akkor téríti meg a teljes tandíjat (kivéve a 150 EUR adminisztrációs díjat), ha bizonyítékot küld a vízum elutasítására (vagyis a nagykövetség / konzulátus által megtagadott hivatalos levél vagy e-mail) a vízum).

laureateSchools

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Summer courses »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

2D karikatúra animációs nyári kurzus

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

A kurzus egy sikeres rövidfilm megvalósításával kapcsolatos valamennyi szempontot kezeli: rajz, rajz, animáció, storyboard, cselekvés, időzítés, forgatókönyvírás. A diákok mind a filmjük rendezői, mind animátorai, így minden olyan kérdéssel és problémával szembesülnek, amelyek általában animációs film készítésénél merülnek fel. [+]

A kurzus egy sikeres rövidfilm megvalósításával kapcsolatos valamennyi szempontot kezeli: rajz, rajz, animáció, storyboard, cselekvés, időzítés, forgatókönyvírás.

A diákok mind a filmjük rendezői, mind animátorai, így minden olyan kérdéssel és problémával szembesülnek, amelyek általában animációs film készítésénél merülnek fel.

követelmények

Ez a kurzus alkalmas az animációval rendelkező diákok számára, valamint azoknak a hallgatóknak, akik egy vagy két éves egyetemi tanulmányokat végeztek a művészetben és a formatervezésben.

[-]

A digitális illusztráció nyári kurzusa

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

A kurzus megtanítja, hogyan készítsen érdekes papírmentes illusztrációkat szoftveralkalmazások segítségével. Két részre oszlik: 1. rész: a digitális mint a kézi festőművészetek hű másolása 2. RÉSZ: a digitális, mint önálló kifejező nyelv. A kurzus nem a Photoshopra vagy az Illustratorra koncentrál, hanem a digitális eszközök kifejező használatára. Az illusztrációk a kiadványok (magazinok és könyvborítók), az animáció (inspirációs rajzok) és az új média (tabletták, alkalmazások stb.) Közzétételére vonatkoznak. [+]

A kurzus megtanítja, hogyan készítsen érdekes papírmentes illusztrációkat szoftveralkalmazások segítségével. Két részre osztható:

1. RÉSZ: a digitális mint a kézi festőeszközök hűen reprodukciója.2. RÉSZ: a digitális, mint önálló kifejező nyelv.

A kurzus nem a Photoshopra vagy az Illustratorra összpontosít, hanem a digitális eszközök kifejező használatáról. Az illusztrációk a kiadványok (magazinok és könyvborítók), animáció (inspirációs rajzok) és új média (tabletták, alkalmazások ...)

követelmények

Ez a kurzus alkalmas az illusztrációval rendelkező diákok számára, valamint azoknak a hallgatóknak, akik egy vagy két éves egyetemi tanulmányokat végeztek a művészetben és a formatervezésben.... [-]


A Fashion Marketing nyári kurzusa

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Rome

A tanfolyam üzleti és vezetési szempontból a divatiparra összpontosít. Ez biztosítja a diákoknak a szükséges eszközöket a divat üzleti dinamikus kontextusának megértéséhez Olaszországban és külföldön. [+]

A tanfolyam üzleti és vezetési szempontból a divatiparra összpontosít. Ez biztosítja a diákoknak a szükséges eszközöket a divat üzleti dinamikus kontextusának megértéséhez Olaszországban és külföldön. A diákok olyan alapvető tényezőkhöz kerülnek bevezetésre, mint például a divatipar beszerzése, az ellátási lánc és a divatvásárlási ciklus; az eladó kiválasztása és a divatvásárlási döntési kritériumok; kiskereskedelmi márka marketing a divatiparban; a divatkínálat nemzetközivé válása; nemzetközi márkaépítés és zászlóshajó.

követelmények

Ez a kurzus olyan diákoknak szól, akik nem rendelkeznek a divatos háttérrel, és akik részt vesznek az első egyetemi tanulmányi évben a művészetben és a formatervezésben.... [-]


A kölcsönhatás tervezésének nyári kurzusa Touch Board segítségével

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Rome

Ebben a kurzusban lehetőséged lesz részt venni egy interaktív projekt kidolgozásában, megtervezésében és megvalósításában az érintőképernyő segítségével, amely hangot kölcsönöz és interaktívvá teszi a felületet. [+]

Érdekes az interakció tervezésének világáról? Ebben a kurzusban lehetőséged lesz részt venni egy interaktív projekt kidolgozásában, megtervezésében és megvalósításában az érintőképernyő segítségével, amely hangot kölcsönöz és interaktívvá teszi a felületet.

Fedezheti fel egy interaktív projekt elemeit, beleértve a médiát, nyelveket, célokat, felhasználói viselkedéseket és technológiákat (hardver és szoftver). Az alapvető eszközök segítségével gyakorolhatja az interaktív eszközök prototípusainak létrehozását, és megtudhatja a TouchBoard / Arduino kódolási környezet, a nyelv és a programozás alapjait. Ahogy megtanulod csinálni, olyan eszközöket fogsz létrehozni, amelyek befolyásolják és befolyásolják a fizikai világot.... [-]


A nyári kurzus a kreatív kódolásban

Campus Nappali 2 hetek June 2019 Olaszország Rome

Ebben a kurzusban megismerkedhet a művészet művészi használatának mögötti történelemmel és filozófiával. Meg fogja tanulni a kódolási stratégiákat, feltérképezni, hogyan lehet kódolni a kreatív folyamatot, és felfedezni, hogy a számítástechnikai eszközök hogyan növelhetik kreativitását. [+]

Most, mint valaha, a kódolás és a design világai ütköznek. Elmúltak azok a napok, amikor gúnyolják a formaterveket, hogy egy technikus életre kelhesse őket. Számos tervező megtanulja kódolni, hogy a digitális korszak iránti empátiával jobban megtervezhesse, jobban együttműködjenek a technikai csapatokkal és nagyobb ellenőrzést szerezhessenek a késztermékben.

Ebben a kurzusban megismerkedhet a művészet művészi használatának mögötti történelemmel és filozófiával. Meg fogja tanulni a kódolási stratégiákat, feltérképezni, hogyan lehet kódolni a kreatív folyamatot, és felfedezni, hogy a számítástechnikai eszközök hogyan növelhetik kreativitását. A kurzusvezető irányítja a gyakorlati programozási koncepciókat gyakorlati projektek keretében.... [-]


Divattervezés nyári tanfolyama

Campus Nappali 2 hetek June 2019 Olaszország Milan

Az olasz divatvezeték inspiráló feltárása tapasztalt szakemberek előadásával és Milánó legjobb divattermei és bemutatótermek látogatásával. [+]

Az olasz divatvezeték inspiráló feltárása tapasztalt szakemberek előadásával és Milánó legjobb divattermei és bemutatótermek látogatásával.

A diákok áttekintést kapnak az olasz divatrendszernek, és megtanulják csinálni a divatvázlatokat, kutatni és felhasználni egy divatkollekció kidolgozásához.

követelmények

Ez a kurzus olyan diákoknak szól, akik nem rendelkeznek háttérrel a divat és a diákok, akik részt vesznek, vagy részt vesz az első egyetemi tanulmányok a művészet és a design.

[-]

Divattervezés nyári tanfolyama II

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

Ebben a kurzusban a diákok létrehoznak egy kis koordinált gyűjteményt. Fogalmakat, hangulatokat és témákat fognak fel és fejlesztenek, hogy inspirációt biztosítsanak a ruházat, a szín és a forma számára. [+]

Ebben a kurzusban a diákok létrehoznak egy kis koordinált gyűjteményt. Fogalmakat, hangulatokat és témákat fognak fel és fejlesztenek, hogy inspirációt biztosítsanak a ruházat, a szín és a forma számára.

A diákok kísérleteznek a stúdió és a műhely gyakorlatával, és dolgoznak egy prototípus megvalósításával a kézműves szabási módszerekkel.

követelmények

Ez a kurzus alkalmas a diákok számára, akik valamilyen háttérrel rendelkeznek a divattervezésben, valamint azoknak a hallgatóknak, akik egy vagy két évig egyetemi tanulmányait a művészet és design területén végezték.

[-]

Fotográfiai nyári kurzus

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

Ezen intenzív tanfolyamon a speciális fotográfiai ismeretekkel rendelkező diákok speciális technikákat és anyagokat vezetnek be. [+]

Ezen intenzív tanfolyamon a speciális fotográfiai ismeretekkel rendelkező diákok speciális technikákat és anyagokat vezetnek be.

Megtanulják az optika és a fény alapjait (rekeszérték, zársebesség, expozíció), fényképészeti módszerek és kompozíciós technikák.

A képfeldolgozás a Photoshopban és a kimeneti technikákban is lefedi.

követelmények

Ez a kurzus olyan diákoknak szól, akiknek nincs háttere a fényképezésben és a diákok számára, akik a művészet és design területén szerzett egyetemi tanulmányok első évében járnak el vagy fognak részt venni.

[-]

Fotográfiai tanfolyam II

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

Ez a kurzus lesz a Photography I nyomon követése, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy tovább mélyítsék ismereteiket a fotográfiai technikákról és fejlesszék kifejező képességüket. [+]

Ez a kurzus lesz a Photography I nyomon követése, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy tovább mélyítsék ismereteiket a fotográfiai technikákról és fejlesszék kifejező képességüket.

A diákok kapnak egy konkrét téma, és meg kell fejleszteni a koncepció, a hangulat és a végleges projekt irányítása alatt egy profi fotós.

követelmények

Ez a kurzus alkalmas a diákok néhány háttérben a fotózás és a diákok, akik egy vagy két éves egyetemi tanulmányokat a művészet és a design.

[-]

Nyári kurzus a belsőépítészetben I

Campus Nappali 2 hetek June 2019 Olaszország Milan

Egy teljes merülő kurzus, amely a hallgatók számára áttekintést nyújt az olasz tervezési módszertanról. [+]

Egy teljes merülő kurzus, amely a hallgatók számára áttekintést nyújt az olasz tervezési módszertanról. A hallgatókat bemutatják a tér elemeinek elemzéséhez, és lehetőségük nyílik arra, hogy kifejezetten a belsőépítészetre összpontosítsanak, és intenzív projektmunkákba vonuljanak.

A diákok belső térterv kidolgozásához Milánóban az életmód, a művészet és a formatervezés kutatását fogják használni.

követelmények

Ez a kurzus olyan diákoknak szól, akik nem rendelkeznek a belsőépítészeti háttérrel és azokkal a hallgatókkal, akik a művészet és a formatervezés területén szerzett egyetemi tanulmányok első évében járnak el vagy fognak részt venni.... [-]


Nyári kurzus a belsőépítészetben II

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

Ez a tanfolyam célja a diákok háttér ismerete és tapasztalata a belsőépítészet. A diákok lehetőséget kapnak a kortárs belső terek elemzésére személyes kutatáson alapuló megfigyeléssel. [+]

Ez a tanfolyam célja a diákok háttér ismerete és tapasztalata a belsőépítészet. A diákok lehetőséget kapnak a kortárs belső terek elemzésére személyes kutatáson alapuló megfigyeléssel. A professzionális tervezõ magatartása olyan anyagokat keres, amelyek inspirációt jelentenek a városkutatáson keresztül.

A projekt célja a belső elrendezés fizikai modelljének létrehozása, kizárólag regenerált vagy eldobott anyagok felhasználásával.

követelmények

Ez a kurzus alkalmas a diákok számára, akik valamilyen háttérrel és tapasztalattal rendelkeznek a belsőépítészeti tervezésben, valamint azoknak a hallgatóknak, akik egy vagy két éves egyetemi tanulmányokat végeztek a művészetben és a formatervezésben.... [-]


Nyári kurzus a divati ​​kulturális turnéban Milánóban

Campus Nappali 1 hét June 2019 Olaszország Milan Rome + 1 további

Átfogó képet kap a divatirányításról, különös tekintettel arra, hogy mi határozza meg az olasz divatot, hogyan alakult Milánó ilyen divattervezőként; hogy az olasz divat egyedi és a rózsaszín divatterv meghatározása. [+]

Ha arra kíváncsi, miért Milánó a világ divat fővárosaként ismert, csatlakozz hozzánk ebben a kéthetes kreatív utazásban. Ez a kurzus a divattervezés történetéről és elveiről válogatott előadásokkal ellátogat Milánó legmelegebb divatcikkeihez: divat-atelierek és butikok, bemutatótermek, kiállítások, zászlóshajó és koncepciós üzletek, valamint kultikus kedvenc helyek a hűvös vadászoknak.

Ha elmélyítené az olasz divat világának megértését, ez a kreatív élmény az Ön számára. Ez a kurzus előadást tart a divattervezés történetéről és elveiről a Róma legmelegebb divatfoltjaival: divat-atelierekkel és butikokkal, bemutatótermekkel, kiállításokkal, zászlóshajóval és koncepcióüzletekkel, valamint kultikus kedvenc helyekkel a hűvös vadászok számára.... [-]


Nyári kurzus a játéktervezésben

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Rome

A játékok egy olyan interaktív formájú szórakoztatás, amely összekapcsolja az embereket a különböző életkorok, nemek, etnikumok, társadalmi-gazdasági csoportok és képzettségi szintek között. Az általunk játszott játékokon keresztül új emberekkel találkozunk, javítjuk képességeinket - és ami a legfontosabb, tanulunk. [+]

A játékok egy olyan interaktív formájú szórakoztatás, amely összekapcsolja az embereket a különböző életkorok, nemek, etnikumok, társadalmi-gazdasági csoportok és képzettségi szintek között. Az általunk játszott játékokon keresztül új emberekkel találkozunk, javítjuk képességeinket - és ami a legfontosabb, tanulunk. Ez a kurzus egy olyan játékélményt kínál, amely több játékot igényel, és ezáltal ösztönzi a társadalmi készségek fejlesztését, mint például az együttműködés, a tárgyalások, a blöffölés és a meggyőzés.

A társasjáték tervezésének, a prototípuskészítésnek és a játékstratégia alapelveinek feltárását követő előadások alapján ezeket az alapokat használhatja eredeti játék létrehozására, akár egyénileg, akár kis csoportokban. A kurzus végén képesek lesznek átalakítani ötleteit kezelhető tervekké és gyors prototípusokat fejleszteni annak érdekében, hogy teljes mértékben teszteljük az elérni kívánt játékosélményt.... [-]


Nyári kurzus a terméktervezésben II

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

A hallgatók összehangolt termékcsaládot fejlesztenek ki kézi vagy digitális rajzokkal, valamint egy prototípusú termékmodellel. A projektet stúdióművészeti munkákban csoportokba fogják végezni, egy megalapozott designer felügyelete mellett, nyílt vitában. Az anyagokra, a tervezés történetére és egy tárgy életrajzára összpontosító konkrét műhelyek a diákokat több lehetséges megközelítésre bontják. [+]

A hallgatók összehangolt termékcsaládot fejlesztenek ki kézi vagy digitális rajzokkal, valamint egy prototípusú termékmodellel. A projektet stúdióművészeti munkákban csoportokba fogják végezni, egy megalapozott designer felügyelete mellett, nyílt vitában.

Az anyagokra, a tervezés történetére és egy tárgy életrajzára összpontosító konkrét műhelyek a diákokat több lehetséges megközelítésre bontják.

követelmények

Ez a kurzus alkalmas a diákok számára, akik a terméktervezés hátterében vannak, és azoknak a hallgatóknak, akik egy vagy két éves egyetemi tanulmányokat végeztek a művészetben és a tervezésben.

[-]

Nyári kurzus a You Tube Content Creation és a Channel Management programban

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Rome

Függetlenül attól, hogy Ön milyen szintű tapasztalattal rendelkezik, vagy milyen típusú kamerát használ, ez a rövid kurzus biztosítja azt a tudást, amellyel meg kell erősíteni a YouTube-csatornád tartalmát, vagy ha még nincs ilyen, elindítani. [+]

Függetlenül attól, hogy Ön milyen szintű tapasztalattal rendelkezik, vagy milyen típusú kamerát használ, ez a rövid kurzus biztosítja azt a tudást, amellyel meg kell erősíteni a YouTube-csatornád tartalmát, vagy ha még nincs ilyen, elindítani.

A karirodánk irányítja a hatékony videók készítésének folyamatát. Megtanuljátok, hogyan készítsek el egy storyboardot, hogyan készítsek professzionális szintű videót a népszerű kameratípusok használatával, hogyan rögzítsék az audiofelvételeket, hogyan könnyítik meg a videókat megfizethető beállításokkal, és hogyan szerkeszthetik hatékonyan a felvételeket. Ismeri a YouTube-platformot, és megtudhatja, hogyan készíthet videókat YouTube-csatornájára a hatékony címek, leírások és címkék használatával, amelyek SEO-barátak és sok képet kapnak.... [-]


Nyári pályafutás a játékfejlesztésben

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Rome

Ismerje meg, hogyan hozhat létre videojátékokat a Unity 3D, a szabadon használható játékfejlesztő motor használatával. Lehetősége lesz arra, hogy 3D-s játékélményeket fejlett történeteket, kölcsönhatásokat, esztétikát és technikai szempontokat fejlesszen ki. [+]

Ismerje meg, hogyan hozhat létre videojátékokat a Unity 3D, a szabadon használható játékfejlesztő motor használatával. Lehetősége lesz arra, hogy 3D-s játékélményeket fejlett történeteket, kölcsönhatásokat, esztétikát és technikai szempontokat fejlesszen ki. Meg fogja találni, hogyan kell használni a szoftver alapvető jellemzőit, miközben megtervezi az első játékod kezdetét, és megtanulja, hogyan hozhat létre új projektet és kezelheti játékeszközeit. A Unity-ban egy teljesen lejátszható prototípus készítésének elemeit gyakorolhatja: telepítés és beállítás, útvonaltervezés, világítás és fényképezés, mesterséges intelligencia alapjai, kameraanimációk, karakteranimációk, szkriptek, anyagok, skyboxok, részecskehatások, hanghatások és zene.... [-]


Nyári pályafutás a világítás tervezésében

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

A tanfolyam átfogó képet ad a világítás és a hozzá kapcsolódó funkciók technikai és stilisztikai szemléletéről. [+]

A tanfolyam átfogó képet ad a világítás és a hozzá kapcsolódó funkciók technikai és stilisztikai szemléletéről. Ez biztosítja a hallgatók számára az eszközöket, hogy egy világítási projektet végezzenek a különböző terek széles skáláján. Az előadások elméleti és gyakorlati szempontból a fény és a tervezés témájával foglalkoznak. A diákok várhatóan vázlatokat és műszaki rajzokat készítenek.

követelmények

Ez a tanfolyam célja a végzős egyetemi hallgatóknak és azoknak, akik valamilyen munkatapasztalattal rendelkeznek a design területén, akik új lehetőségeket szeretnének felfedezni a stratégia és a kreativitás kombinálásával.... [-]


Nyári tanfolyam a csomagolásban

Campus Nappali 2 hetek June 2019 Olaszország Rome

Ebben a kurzusban feltárja a csomagolás tervezésében részt vevő folyamatokat és anyagokat, megtanulja megtudni, hogyan szerelje össze a kartonokat, hogy egyszerű csomagokat hozzon létre, és dolgozzon egy csapatnál, hogy értelmezze a vállalat rövid ismertetését. [+]

A csomagolás tervezésének fegyelme elsõ pillantásra elsõsorban szinte kizárólag a grafikai tervezés technikai készségeire támaszkodik. De a valóságban a csomagolás tervezése a vizuális tervezési tréning számos egyéb alapvető aspektusára is kiterjed, beleértve a szerkesztői, kompozíciós, csomagolási rétegeket és az utómunkálati készségeket. A termékcsomag egy történetet mesél el, átadja a márka azonosságát és értékeit, és érzéki és interaktív élményt nyújt a látványt, érintést és hangot kínáló ügyfelek számára.

Ebben a kurzusban feltárja a csomagolás tervezésében részt vevő folyamatokat és anyagokat, megtanulja megtudni, hogyan szerelje össze a kartonokat, hogy egyszerű csomagokat hozzon létre, és dolgozzon egy csapatnál, hogy értelmezze a vállalat rövid ismertetését. A termékcsomag koncepciójának kidolgozása során tervezési stratégiát készítesz, kompozíciókat készít és új megjelenítési képességeket fejleszt.... [-]


Nyári tanfolyam a divat-képben

Campus Nappali 2 hetek June 2019 Olaszország Rome

A diákok megértést és tapasztalatot fognak kialakítani a vadászat és a képstílus stílusában, mint a divat és a projekt megközelítés alapjait. [+]

A diákok megértést és tapasztalatot fognak kialakítani a vadászat és a képstílus stílusában, mint a divat és a projekt megközelítés alapjait. Áttekintést kapnak az olasz divatrendszernek, és ösztönözni fogják az ötleteiket és lehetőségeiket.

Megtanulják, hogyan alkalmazzák innovatív módon a trendi készségeket az ügyfél személyiségének és életstílusának értelmezéséhez, hozzon létre egy stílust a divat magazin gyűjteményének megjelenítéséhez, és új képet mutat be ruházaton, kiegészítőkön, fotókon és helyszínkombinációkon keresztül.

követelmények

Ez a kurzus olyan diákok számára készült, akiknek nincs hátterük a divattervezésben, valamint azoknak a hallgatóknak, akik a művészet és design területén szerzett egyetemi tanulmányok első évében járnak el vagy fognak részt venni.... [-]


Nyári tanfolyam a divat-képben

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

A diákok speciális technikai képzést kapnak a divattervezés területén, hogy új képet alkossanak egy testnek és ruháinak, beleértve a smink technikákat, a hajformákat, a helyet, a fényt és a fotót. [+]

A diákok speciális technikai képzést kapnak a divattervezés területén, hogy új képet alkossanak egy testnek és ruháinak, beleértve a smink technikákat, a hajformákat, a helyet, a fényt és a fotót. A diákok megtapasztalják a valódi munkakörnyezetben való fotózás izgalmát: élő modellekkel, helyszínen és egy professzionális stúdióban.

A személyes kutatást és megfigyelést a mai reklámhordozók elemzésére használják egy divatcikk célzott fogyasztóknak történő reklámozásához.

követelmények

Ez a kurzus alkalmas a diákok számára, akik valamilyen háttérrel rendelkeznek a divattervezésben, valamint azoknak a hallgatóknak, akik egy vagy két éves egyetemi tanulmányokat végeztek a művészetben és a formatervezésben.... [-]


Nyári tanfolyam a Fashion Trend Scouting-ban

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan Rome + 1 további

A Trendek feltérképezése kulcsfontosságú a kreatív és innovatív személyes divatkollekció kialakításában. A Hűvös Vadászat mint kutatási módszertan azon alapul, hogy megfigyeljük, mi történik valójában a világ utcáin. Amit az emberek tényleg csinálnak, gondolkodnak és viselnek, ez egy olyan hatékony eszköz, amely új divatorientáltságot teremt. A hallgatók megtanulják és végrehajtják a hűvös vadászattal kapcsolatos megfigyelési, kutatási és elemzési technikákat, amelyek kifejezetten Milánóra koncentrálnak. [+]

A NABA Nyári Iskola a NABA know-how széles és naprakész szintézisét javasolja, bemutatva a piac legjelentősebb tendenciáit, az ipari alkotási folyamatokat, a művészi és társadalmi kifejezést, valamint a helyi témájú projekt témával való kísérletezés lehetőségét.

A NABA nyári tanfolyamok 2 hetes intenzív kutatási és projekt tapasztalatai 4 tematikus területen (Fashion Design, Design, Visual

ELSŐ ÜLÉS: 26. JÚNIUS - 6. JÚLIUS

MÁSODIK ÜLÉS: 10. JÚLIUS - 20. JÚLIUS

HARMADIK ÜLÉS: 24. SZEPTEMBER - AUGUSZTUS 3

Költség és díj:/>

1,595 EUR tandíj egy 2 hetes munkamenethez (45 óra lecke 9 nap alatt)2,795 EUR tandíj egy 4 hetes alkalomra (90 óra 18 napos lecke)3 995 EUR tandíj egy 6 hetes alkalomra (135 óra lecke 27 nap alatt)... [-]

Nyári tanfolyam a hűvös vadászati ​​divatban Rómában

Campus Nappali 1 hét June 2019 Olaszország Milan Rome + 1 további

Ez a kurzus arra összpontosít, hogy hogyan alakulnak az új divatirányzatok és hogyan járulhat hozzá Róma városa befolyásukban. [+]

Ez a kurzus arra összpontosít, hogyan alakulnak ki az új divatirányzatok és a Róma városai

Az osztályteremben tippeket találsz arról, hogy hűvös vadász lehetsz - hogyan kell kutatni, megfigyelni és elemezni a jelenlegi divatirányzatokat és jövőbeli irányokat. Róma, mint vadászterület, gyakorolni fogja ezeket a technikákat, és megtudhatja, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a kulturális, művészi, szociális és divatirányzatokat tradicionális ötletekké alakíthassa. A feltörekvő tendenciákat a kiskereskedelmi üzletek és butikok, textil üzletek, kiállítások és divatos helyszínek útján próbálhatja ki, ahol elegáns emberek lóghatnak a városban.... [-]


Nyári tanfolyam a jelmeztervezésben

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Rome

Szeretne megtanulni, hogyan készítsünk mesés kosztümöket a színpadra vagy a képernyőre? Ebben a kurzusban áttekintést kap a teljesítményiparban a jelmeztervezés folyamatáról, valamint arról a fontos szerepről, hogy a jelmezek játsszák a karakterek készítésében. [+]

Szeretne megtanulni, hogyan készítsünk mesés kosztümöket a színpadra vagy a képernyőre? Ebben a kurzusban áttekintést kap a teljesítményiparban a jelmeztervezés folyamatáról, valamint arról a fontos szerepről, hogy a jelmezek játsszák a karakterek készítésében.

Az első hét alatt megvizsgálja a jelmezek világát a képek, videók és olvasatok elemzésével és megvitatásával, hogy felfedezhesse, hogy a történelmi tényezők, a karakterek személyessége, aránya, színe, anyagai és szabási technikái mikor játszanak a folyamatban. Az osztályod számos látogatást tesz a szabók üzletein, színházain és jelmezarchívumain. A második hét alatt együtt dolgozik a diákjaival, hogy készítsen egy jelmezportfóliót élő előadásra vagy filmre. A rendelkezésre álló időtől és a résztvevők készségétől függően az osztályod is létrehozhat egy jelmez prototípust.... [-]


Nyári tanfolyam a klasszikus művészet felfedezésében Rómában

Campus Nappali 1 hét June 2019 Olaszország Milan Rome + 1 további

Fedezze fel, miért Róma az "örök város" néven ismert. Ebben a teljes merülési útban felfedezheti ezt az időtlen várost, miközben kiterjeszti a klasszikus művészet ismeretét. [+]

Fedezze fel, miért Róma az "örök város" néven ismert. Ebben a teljes merülési útban felfedezheti ezt az időtlen várost, miközben kiterjeszti a klasszikus művészet ismeretét. A tanfolyam alternatív előadások a klasszikus szobrászatról, kerámiáról és festményről, Róma legszebb emlékműveivel, múzeumaival és kiállításaival.

Az ókori művészek lenyűgöző történelmét és vallási és kulturális ihletésüket szem előtt tartva személyes programot fognak létrehozni: egy olyan füzet, amely Róma látását mutatja be, amely képeket, rajzokat, cikkeket és jegyzeteket tartalmaz az osztály és az óra alatt. szabadidőd.

Milánó nem csak a divat és a design, hanem a kortárs művészet központja is. Ez a kurzus egyesíti a mai legbefolyásosabb művészek előadásait Milánó kortárs művészeti életének aktív feltárásával. Meglátogatjuk a múzeumi gyűjteményeket, a magánalapítványokat és a nemzetközi művészeti galériákat, köztük olyan helyszíneket, mint Boschi di Stefano Gyűjtemény, Museo del 900, Gallerie d'Italia, Fondazione Prada és Pirelli HangarBicocca (egy korábbi Pirelli gyárban).... [-]


Nyári tanfolyam a kurzus és a kiállítás tervezésében

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

A kurátor munkája többféle készséget és sokféle megközelítést tartalmaz a jelen idő megértéséhez, a múlthoz való viszonyuláshoz és új perspektívákhoz. [+]

A kurátor munkája többféle készséget és sokféle megközelítést tartalmaz a jelen idő megértéséhez, a múlthoz való viszonyuláshoz és új perspektívákhoz. Az elméleti ismeretek mellett a kurzus strukturált pályát kínál a kurátori projektek kidolgozásához, a koncepció kutatásától és előállításától, a szervezéshez és a megjelenítéshez. A tanfolyam során a diákok olyan személyes vagy csoportos projektet fognak dolgozni, amelyet a NABA teremben bemutatnak egy pillanattal a nyilvánosság számára, különféle lehetséges formátumok felhasználásával, a videózásról az előadásokra, a kiállításról az online kiadványokra. Az osztályórák mellett a kurzus magában foglalja a milánói kiállítások és kortárs művészeti helyszínek látogatását is.... [-]


Nyári tanfolyam a kéz illusztrációjában

Campus Nappali 2 hetek June 2019 Olaszország Milan

A diákok megtanulják készíteni a hatékony és erőteljes képeket, érdekes illusztrációkat, amelyek különböző szakmai területeken alkalmazhatók. Változó elmélet és gyakorlat, a kurzus különböző technikákat, folyamatokat és megközelítéseket mutat. [+]

A diákok megtanulják készíteni a hatékony és erőteljes képeket, érdekes illusztrációkat, amelyek különböző szakmai területeken alkalmazhatók. Változó elmélet és gyakorlat, a kurzus különböző technikákat, folyamatokat és megközelítéseket mutat.

követelmények

Ez a kurzus olyan hallgatók számára készült, akiknek nincs hátterük az illusztrációkban, valamint azoknak a hallgatóknak, akik a művészet és design területén szerzett egyetemi tanulmányok első évében járnak el vagy fognak részt venni.

[-]

Nyári tanfolyam a terméktervezésben I

Campus Nappali 2 hetek June 2019 Olaszország Milan

A hallgatókat be kell mutatni és ki kell téve a tervezési folyamatnak annak érdekében, hogy megértsék, mi van a termék mögött. Lehetőségük nyílik arra, hogy intenzív projektmunkát folytasson a kreatív gondolkodás és a forma és a funkció feltárása érdekében. A diákok kis csoportokban dolgoznak, egy nyílt vitafórumban, kreatív folyamatukat az ötlettől a végső előadásig fejlesztik. A végső eredmény bemutatásra kerül, egy kis kiállítás szimulálásával, egy modellel és egy rövid történettel digitális formában. [+]

A hallgatókat be kell mutatni és ki kell téve a tervezési folyamatnak annak érdekében, hogy megértsék, mi van a termék mögött. Lehetőségük nyílik arra, hogy intenzív projektmunkát folytasson a kreatív gondolkodás és a forma és a funkció feltárása érdekében.

A diákok kis csoportokban dolgoznak, egy nyílt vitafórumban, kreatív folyamatukat az ötlettől a végső előadásig fejlesztik. A végső eredmény bemutatásra kerül, egy kis kiállítás szimulálásával, egy modellel és egy rövid történettel digitális formában.

követelmények

Ez a kurzus olyan diákok számára készült, akiknek nincs hátterük a terméktervezésben, valamint azoknak a hallgatóknak, akik a művészet és design területén szerzett egyetemi tanulmányok első évében járnak el vagy fognak részt venni.... [-]


Nyári tanfolyam a textiltervezésben

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

A kurzus első részében a rendelkezésre álló anyagok és struktúrák alapismerete, valamint a tájékozott és felelősségteljes döntések megtanulásának szentelése lesz. Miután megtudta, mi szükséges ahhoz, hogy a textil gyakorlati szempontból elvégezhesse munkáját, a kurzus az esztétikai megfontolásokra fókuszál, amelyek a manipuláció, a felület kialakítása (nyomtatás és hímzés) és a hálók / csipkézett szövetek (cutwork, devoré ). A hallgatók ezután kiválasztják azt a sajátos helyzetet, amelyen a korábban szerzett információk és készségek alapján terveztek textilt, és elkészítenék egy mini-projektet, amely felvázolja döntéseik okait és bemutatja ezt mintákat. [+]

(A rendelkezésre álló anyagok alapismerete után a kurzus a manipulációra és a felületi tervezésre összpontosít, hogy egy mini projektet készítsen)

Leírás

A kurzus első részében a rendelkezésre álló anyagok és struktúrák alapismerete, valamint a tájékozott és felelősségteljes döntések megtanulásának szentelése lesz. Miután megtudta, mi szükséges ahhoz, hogy a textil gyakorlati szempontból elvégezhesse munkáját, a kurzus az esztétikai megfontolásokra összpontosít, amelyek a manipuláció, a felszíni kialakítás (nyomtatás és hímzés) és a hálók / csipkeszerű anyagok (vágott munkák, Devore). A hallgatók ezután kiválasztják azt a sajátos helyzetet, amelyen a korábban szerzett információk és készségek alapján terveztek textilt, és elkészítenék egy mini-projektet, amely felvázolja döntéseik okait és bemutatja ezt mintákat.... [-]


Nyári tanfolyam a vizuális merchandisingban

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

A vizuális merchandising stratégiák analízise a bemutatótermek, a koncepció üzletek, a mono-márkás üzletek és az áruházak számára lesz a kurzus kulcseleme, valamint a divatmárka stratégiai nyelvének megteremtésére szolgáló eszközök megértése. [+]

A vizuális merchandising stratégiák analízise a bemutatótermek, a koncepció üzletek, a mono-márkás üzletek és az áruházak számára lesz a kurzus kulcseleme, valamint a divatmárka stratégiai nyelvének megteremtésére szolgáló eszközök megértése. A hallgatók elméleti, elemző és kritikus megközelítést alakítanak ki a milánói legfontosabb koncepciós boltokban.

A kurzus végén kérték, hogy dolgozzon ki egy egyedi projektet.

követelmények

Ez a kurzus célja a végső évfolyamos egyetemi hallgatóknak és azoknak, akik a divattervezésben dolgozóak, akik új lehetőségeket szeretnének felfedezni a stratégia és a kreativitás kombinálásával.... [-]


Nyári tanfolyam a vizuális tervezésben

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

Az intenzív tanfolyam során a diákok megismerik a különböző vizuális kommunikációs koncepciókat és eszközöket. A résztvevőket elméleti és gyakorlati gyakorlatokkal ellátott útvonalon keresztül vezetik, hogy megismerjék a digitális készségeket és a vizuális reprezentáció módszereit. A kurzus végén minden diák meg tudja találni saját vizuális stílusát, és megtanulja saját személyes projektjének fejlesztését. [+]

Az intenzív tanfolyam során a diákok megismerik a különböző vizuális kommunikációs koncepciókat és eszközöket. A résztvevőket elméleti és gyakorlati gyakorlatokkal ellátott útvonalon keresztül vezetik, hogy megismerjék a digitális készségeket és a vizuális reprezentáció módszereit. A kurzus végén minden diák megtalálhatja saját vizuális stílusát, és megtanulja saját személyes projektjének kidolgozását.

követelmények

Ez a kurzus olyan diákoknak szól, akiknek nincs hátterük a vizuális dizájnban, valamint a diákok számára, akik a művészet és design területén egyetemi tanulmányaik első évében járnak el vagy fognak részt venni.... [-]


Nyári tanfolyam kiegészítők tervezésében

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

Ez a kurzus elsősorban a luxus kiegészítők márkaboltjai, a Made in Italy cipők és táskák alapjainak feltárására összpontosul. [+]

Ez a kurzus elsősorban a luxus kiegészítők márkaboltjai, a Made in Italy cipők és táskák alapjainak feltárására összpontosul.

A hallgatók megszerzik az alapvető készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy összehangolják és kidolgozzák az új luxus kiegészítők márkáját, és megismerkedjenek a cipőgyártás technikai módszertanával.

követelmények

Ez a kurzus alkalmas a diákok számára, akik valamilyen háttérrel rendelkeznek a divattervezésben, valamint azoknak a hallgatóknak, akik egy vagy két éves egyetemi tanulmányokat végeztek a művészetben és a formatervezésben.

[-]

Nyári tanfolyam Milánó vázlatán

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan Rome + 1 további

Fejlesztse rajzoló készségeit, miközben feltárja Milánó ősi és korabeli városát - műemlékeit, múzeumait és a mindennapi életeket, ahol a milánói emberek összegyűlnek, hogy élvezhessék az életet. [+]

Fejlesztse rajzoló készségeit, miközben feltárja Milánó ősi és korabeli városát - műemlékeit, múzeumait és a mindennapi életeket, ahol a milánói emberek összegyűlnek, hogy élvezhessék az életet.

Gyors rajzolás és vázlatok készítése külső és különböző környezetekben, akkor gyakorolhatja a hangszínt, a színt, a fényt és az atmoszférát a különböző rajz- és festési technikák és média segítségével.

követelmények

Ez a tanfolyam minden szakképzettséghez megfelelő.

[-]

Nyári terem a szállodai belsőépítészetben

Campus Nappali 2 hetek July 2019 Olaszország Milan

A kurzus lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megértsék az esztétika, a funkcionális és a működési szempontok kombinációját a sikeres szállodák tervezéséhez. [+]

A kurzus lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megértsék az esztétika, a funkcionális és a működési szempontok kombinációját a sikeres szállodák tervezéséhez. A hallgatók mélyreható elemzést kapnak a kortárs szállodatípusokról, a legújabb szállodai trendekről és az anyagokról, bútorokról és világításról szóló információkról.

A kurzus mélyen feltárja a belsőépítészet kiterjedt és bonyolult területét a vendéglátóiparban és annak megváltozásában és fejlődésében.

követelmények

Ez a kurzus célja a végzős egyetemi hallgatóknak és a belsőépítészi területen szerzett néhány munkatapasztalat számára, akik új lehetőségeket kívánnak felfedezni a stratégia és a kreativitás kombinálásával.... [-]


Olasz divattervezés nyári tanfolyama: Róma és Milánó, a Haute Couture-tól Pret_à_porter-ig

Campus Nappali 1 hét June 2019 Olaszország Milan Rome + 1 további

Ez az egyhetes tanfolyam társadalmi és kulturális elemzést nyújt az olasz divatfenoménekről, feltárva néhány legismertebb olasz divatmárka filozófiáját, stílusait és üzleti struktúráit. [+]

(A divatbemutatók és a stúdiók látogatásai során megértsük az ipari prêt-à-porter rendszert és kísérletezünk egy prêt-à-porter kollekció tervezésével.)

Leírás

Ez az egyhetes tanfolyam társadalmi és kulturális elemzést nyújt az olasz divatfenoménekről, feltárva néhány legismertebb olasz divatmárka filozófiáját, stílusait és üzleti struktúráit.

Felkérjük, hogy vegye fontolóra, hogy a tervezők hogyan kombinálhatják a haute couture minőségét és a gyakorlati piaci igényeket a prêt-à-porter kollekciókkal. A milánói divatbemutatók és stúdiók látogatása során megértik az ipari prêt-à-porter rendszert - azaz a gyártmányú ruhákat szabványos méretben értékesítették.... [-]


Portréfestés és festészet nyári tanfolyam

Campus Nappali 2 hetek June 2019 Olaszország Rome

Szeretné megtanulni, hogyan készítsen reális portrét - vagy építsen meglévő készségeire? Ebben a kurzusban gyakorolhatja az emberi arc rajzolását és festését, fényképeket és élő modelleket használva. Számos gyakorlatot fogsz végezni a pontos technikák és a személyes stílus kifejlesztésében, különös tekintettel az űrlapra és a színre. [+]

Szeretné megtanulni, hogyan készítsen reális portrét - vagy építsen meglévő készségeire? Ebben a kurzusban gyakorolhatja az emberi arc rajzolását és festését, fényképeket és élő modelleket használva. Számos gyakorlatot fogsz végezni a pontos technikák és a személyes stílus kifejlesztésében, különös tekintettel az űrlapra és a színre.

A karunk, akik munkás művészek vagyunk, segíteni fog neked, hogy ápolja a készségeket a megfigyelő arányokkal, színt és árnyékot nyújtva, és készítsen gyors vázlatokat, amelyek egy sor érzelmet közvetítenek. Lehetősége lesz arra, hogy kísérletezzen az anyagok széles választékával, miközben erőteljes képeket készít.... [-]


Utazási fotózás nyári kurzus: Róma fotózása

Campus Nappali 1 hét June 2019 Olaszország Milan Rome + 1 további

Ebben a kurzusban megtanulhatja a fotózás alapjait, miközben felfedezheti a világ egyik leghíresebb és legszebb városát: Rómát [+]

Ebben a kurzusban megtanulhatja a fotózás alapjait, miközben felfedezheti a világ egyik leghíresebb és legszebb városát: Rómát

Gyakorlati gyakorlatokon keresztül kísérletezhet kreatív kompozícióval, fényképezőgép vezérléssel, világítással és színes filmekkel. A kar tanítja Önt, hogy tárja fel az utazás fotózás narratív aspektusát, különös tekintettel a helyek, események és témák reprezentációjára, valamint a mesélő technikák használatával, mint a tapasztalat és a látás közlésének eszközeként. Szintén ismerkedhet a különböző technikákkal a képek javításához vagy javításához számítógépes szoftver használatával.... [-]


Virtuális valóság nyári kurzusa és 360 ° videó produkció

Campus Nappali 2 hetek June 2019 Olaszország Rome

Ezekben a napokban, immersive creator válik egy jelentős kihívás és egy fantasztikus lehetőség a filmesek és a média producerek. Ez a kurzus felöleli a 360 ° -os videó megvalósításának minden aspektusát a mai legfontosabb technológiák alkalmazásával. [+]

Ezekben a napokban, immersive creator válik egy jelentős kihívás és egy fantasztikus lehetőség a filmesek és a média producerek. Ez a kurzus felöleli a 360 ° -os videó megvalósításának minden aspektusát a mai legfontosabb technológiák alkalmazásával.

Először megvizsgálja, hogy a modern virtuális valóság valóban új típusú közeg, amely különbözik az összes korábbi formától. A 360 fokos fényképezőgép mélyreható megértése és a legmegfelelőbb eszközök kiválasztása. Ezután azonosítani fogja azokat a történeteket, amelyeket jobban elmélkednek egy tapasztalaton, mint más médián keresztül. Végül gyakorlati gyakorlatot kap a virtuális valóság teljes munkafolyamatával, ideértve a koncepció kidolgozását, a technológia kiválasztását, az előkészítést és a 360 ° -os videófelvétel készítését, majd a szerkesztés, a varrás, a 360 ° -os videók véglegesítésével és közzétételével.... [-]


Kapcsolat

Cím Via Darwin 20 Tel: +39 02.97372.1
20143 Milan, Lombardy, Olaszország
Telefon undefined

Cím Dessauer Str. 3-5 Tel: +49 (0) 30 338 539 500
10933 Berlin, Berlin, Németország
Telefon undefined

Cím Av. Dom Carlos 4 Tel. +351 210 309937
1200-649 Lisbon, Lisbon, Portugália
Telefon undefined

Cím C/ Tajo s/n – Villaviciosa de Odòn Tel. +34 91 740 7272
28670 Madrid, Community of Madrid, Spanyolország
Telefon undefined

Cím NABA
Rome, Lazio, Olaszország