Palazzo Spinelli Group

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Palazzo Spinelli Nonprofit Egyesület 1998-ban alakult. Palazzo Spinelli célja, hogy védje a világ kulturális örökségének támogatása révén, szervezésében és irányításában kezdeményezések tanulmány, restaurálás, támogatása és gyümölcse kulturális és művészeti örökség.

Palazzo Spinelli működik, több mint harminc különböző országokban, képzési programok szervezése és tanfolyamokat dolgozók a kulturális örökség területén kezelése, megőrzése, helyreállítása, kulturális és környezeti turizmus és rendezvényszervezés. Az egyesület azt is végzi projektek együttműködve állami hatóságok és a vállalatok, mint az Európai Bizottság, az UNESCO és az olasz külügyminisztérium. Munkánk a minisztérium végezzük keretében együttműködési megállapodást a tudomány, a technológia és kultúra elvállalt több mint 40 kormányok világszerte.

Palazzo Spinelli több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a területen több mint 300 mester teljesített kurzusok és a több mint 1700 diplomás, így egy hivatkozási pont mind Olaszországban, mind külföldön. Az egyesület is kínál gyakorlati képzést, a tervezés, üzemeltetési és reagál a munkaerőpiac folyamatosan az élvonalban a helyreállítása és megőrzése az ágazatban.

Küldetésünk

„Ahhoz, hogy hozzájáruljon az oktatás és a tudatos használata a művészeti és kulturális örökség az emberiség által a fejlődő irányítási modellek növelését célzó tartozás érzését, a kamat, a tisztelet és a tudatosság a saját és mások kultúráját”.

Akkreditációs

Palazzo Spinelli által akkreditált intézmény a toszkán regionális hatóság (Regione Toscana - sz. 1722 március 25-i 2003), és a megalakulása óta, eddig tartott tanfolyamok által elismert Minisztérium közoktatásügyi és Welfare (a törvény szerint nem. 845 21/12/1978). 2010 óta azt is tagja volt ELIA (European League of Művészeti Intézetek), és a vezető a Liga megőrzése és restaurálása listájában.

A minőségbiztosítási rendszer

Az intézet egy minőségi politika, amely által tanúsított ISO 9001: 2008 szabvány. Célunk, hogy folyamatosan javítsa az intézet folyamatok és eljárások, változások ösztönzésére szerkezetén belül, és elősegítik a folyamatos kulturális cserék társadalmunkban.

Palazzo Spinelli támogatja azt az elképzelést, hogy a tanítás nem csak azt befolyásolja az emberi, polgári és kulturális lelkiismeret diákok, hanem arra is szolgál, hogy át nélkülözhetetlen széleskörű tudás és a szakmai közvélemény, valamint a biztosító a készségek, hogy felismerje és alkalmazkodni a változó társadalom és az üzleti világban.

Palazzo Spinelli célkitűzései a következők:

 • Készítsen képzési kezdeményezések alapján egy igazi elemzése foglalkozási és tanítási követelmények
 • Tevékenységeket szervez garantálva az optimális feltételeket a szolgáltatásnyújtás a hatékony tanulási
 • Előmozdítása és fejlesztése a relatív emberi erőforrások dolgozni létrehozása és megvalósítása képzési tevékenységek
 • Elősegítse az együttműködést a nemzeti és nemzetközi hatóságok és magáncégek megkönnyítése korlátozás nélkül közlekedhetnek a képzett szakemberek
 • Vizsgálati innovatív oktatási módszerek kapcsolódó szakértelmet, vezetői és szakmai tevékenységek

E célok elérése érdekében, a Palazzo Spinelli szervez kulturális és tudományos rendezvények Olaszországban és külföldön, együttműködik a hatóságokkal és a magánvállalatok. A kezdeményezések mind célzó ismeretek terjesztéséhez, a művészi, tudományos és kulturális ismereteket, valamint elősegíti a kutatási, környezetvédelmi és gyümölcse kulturális és művészeti örökség.

Tagság

Létrehozása óta az intézet csatlakozott számos nemzeti és nemzetközi hálózatok, valamint a partnerség, amelynek sajátos célja az a kulturális örökség megőrzése és gazdaságos világban.

Különösen az utóbbi években, az intézet prioritásai lettek ültetve a szélesebb európai folyamat a kulturális fejlődés, célja olyan nagy erőfeszítést hátrahagyni a válság, és feltételeinek megteremtése gazdaságos és magasabb foglalkoztatási ráta.

Az Európa 2020 stratégia növekedési tervet, amely egyedi, le a hatékonyabb beruházásokat az oktatás, a kutatás és az innováció. Hála a döntő választás mellett a gazdaság, amelynek célja a környezet védelme és a fenntarthatóság, a stratégia célja, hogy több munkahely és a munkanélküliség csökkentése.

Jelenleg az intézet betartja a következő szervezetek:

 • ELIA (European League of Institutes of Arts), Amszterdam
 • Europa Nostra Olanda
 • Anna Lindh Alapítvány, Egitto
 • FAI (Fondo Ambiente Italiano), Olaszország
 • FME (Fondation au Mérite Européen), Luxemburg
 • ICFAD (International Council Képzőművészeti dékán), Amerikai Egyesült Államok
 • SEMA (Société d'ösztönzése aux Métiers d'Art), Franciaország
 • Città Végtelen, Olaszország
 • Associazione Partners Palazzo Strozzi (tiszteletbeli tag), Florence

Palazzo Spinelli tagja a testület ELIA (European League of Institutes of Arts) Az amszterdami székhelyű, és vezető szerepet tölt be a tagállamok körében működő intézmények megőrzése és helyreállítása.

ELIA, a legnagyobb hálózata intézmények képző- és iparművészeti Európában, és több mint 400 tagja van, amelyek vonzzák a több mint 350.000 diák.

Helyszínek

Firenze

Palazzo Spinelli

Address
Via Maggio, 13
50125 Firenze, Toszkána, Olaszország
Telefonszám
+39 055 213086