Roma Film Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hírek!

A közelmúltban a Roma Film Academy megállapodást kötött a Teramo Egyetemmel, amely lehetővé teszi a kommunikációs tudományok alapképzettségének megszerzését (DAMS út) , az előadások ütemezése alapján, a római Cinecittà Campus épületében . Ezt a naptárt valójában azok számára dolgozták ki, akik dolgoznak vagy más módon nem képesek napi órákon részt venni, például azok számára, akik Lazio más tartományaiban élnek vagy külföldi hallgatók. A gyakorlatban havonta korlátozott számú, azaz évente huszon és harminc közötti ülésen, a fennmaradó idő otthoni tanulmányozásával lehetséges a kérdéses fokozat elérése, ha csak a Teramo-ban, a Egyetemi. Mindegyik foglalkozást úgy tervezték, hogy a hallgatót az otthoni gyakorlatban segítsék és segítsék neki az elért tudás szintjének igazolását. Akadémiank, a Teramo Egyetem titkárságának támogatásával, gondoskodik a hallgatók vezetéséről a beiratkozáshoz kapcsolódó összes eljárásban, valamint a hallgatók számára a diploma megszerzéséhez szükséges vizsgák elvégzéséről.

Szenvedélyes a moziban? Színész, rendező, jelmeztervező vagy operatőr lesz? Ezután a Római Film Akadémia az, amit keres. A Cinecittà Studios, az olasz mozi bölcsőjében található, Európa egyik legszebb városában, művészeti és kulturális örökségben, azaz Rómában, az RFA egy olyan iskola, amely fiatalokat képez a film- és audiovizuális produkciók sokaságában .

Saját színházi és állandó készlettel ellátott, több tucat szakember tanárával, akik közül sokan Olaszországban és külföldön egyaránt díjazottak, az RFA a megfelelő választás azoknak, akik komolyan kívánnak pályafutást vállalni az audio- vizuális termelési ágazat. Az RFA kétéves kurzusokat kínál, kötelező részvételsel és korlátozott számú termeléssel, irányítással

A kurzusok kizárólag olasz nyelvűek, ami előfeltétele annak, hogy részt vegyenek a számukra, bár egyes modulok angol nyelven is megtalálhatók. Az RFA megállapodásokat kötött az olasz nyelvintézetekkel, hogy segítsen a tanulóknak.

A kurzusok eléréséhez előzetes interjúra van szükség, hogy ellenőrizze a hallgató tényleges érdeklődését és kezdeti szintjét a korlátozott beiratkozási osztályba való belépés céljából. Titkárságunk rendelkezésre áll minden olyan kérdésre, amely lehet, hogy mind a kurzusokról, mind az olasz fővárosban tartózkodási lehetőségekről van szó.

Továbbá, minden évben az RFA megnyitja az ajtókat, miután egy adott vizsga megtörtént, azoknak is, akik már szerzett némi tapasztalatot a készletekben vagy más iskolákban, és megpróbálják közvetlenül a második évbe való felvételre törekedni. A rendelkezésre álló helyekről és a vizsga megtartásáról szóló információk az Akadémia hivatalos honlapján kerülnek közzétételre.

116176_rfa_set_001.jpg

Roma Film © 2019

Stílusunk

Az RFA-stílus egy művészeti központra, a gyakorlati előkészítő iskolára jellemző, ahol először egy csapatban dolgozunk, betartjuk a szabályokat, kezeljük a határidőket és a szállításokat, és hatékony munkamódszert és tanulási módszert találunk.

Az RFA-ban újjáépítjük a mozi professzionális világának dinamikáját: állandó tanulás, kreativitás, a szervezeti egységek közötti kölcsönhatás, a beállított és eltolt munka. A tanárok és a személyzet által felügyelt oktatási produkciók az oktatási út során egyre összetettebb témákat és paramétereket követnek. A kétéves időszak összes projektje közös irányítású: ez a felelősség a csapatmunka megosztását és a munkát is segíti, és segít az egyes projektek munkaterhelésének jobb kezelésében. Általánosságban elmondható, hogy a tanszékek minden osztály esetében a feladatok elvégzését követik; ez lehetővé teszi, hogy megfordulhasson, és megtanulja kezelni a munkamódszereket, a különböző kultúrákat és a különböző művészi jellemzőket, amelyek az Akadémia kétéves időszakában találkoznak.

A diákok osztályok, oktatási készletek és extra tevékenységek keretében csatlakoznak az RFA közösséghez. A kollégák és a szakemberek közötti kapcsolatépítés és kapcsolatok kialakításának lehetősége az egyik erősség, a munkahelyi képzési módszer mellett, ami a kétéves tapasztalat bevonását és átfogó alkalmazását teszi lehetővé.

Központ

Az Akadémia a Cinecittà Studios területén található, ahol két helyet foglal el: az egyik a történelmi Fellini Színház 5 előtt, ahol vannak az osztálytermek és a tanári titkárság; a másik a Cinecittà Campus-ban, a hangstúdióval és a készletekkel, az adminisztratív és a végrehajtó irodákkal.

Cinecittà

A Cinecittà filmstúdiók Róma központjától 9 km-re, 400.000 négyzetméteres területen találhatók. A Cinecittà ma képviseli az európai filmipar teljes körét a teljes ciklusú filmek, fikció, TV, reklámok és videoklipek gyártásában: a gyártástól a kiadásig, a speciális effektusok megvalósításáig. Az RFA diákok számára a Studioson belüli képzés nagyszerű lehetőség.

roma

Róma nemcsak a Nyugat-európai világ történelmi, művészeti és kulturális örökségének kifejeződése, hanem az ötletekkel és tevékenységekkel gazdag tőke egy olyan diák számára, aki a 7. cikket kívánja kezelni. A legszebb és legrégebbi művészeti csarnokok, a számtalan filmfesztivál, a római filmfesztivál és a rangos színházi programok biztosítják, hogy a fővárosban élő élet művészi élmény, valamint emberi erősebb, mint valaha.

Kapcsolatok

116400_Contacts.jpg

Helyszínek

Róma

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios
Via Tuscolana, 1055

I 00173 Róma, Lazio, Olaszország
Telefonszám
+39067219555