Hivatalos Leírás

A Roma Film Academy egy akadémiai szervezet, mely a kultúra és az oktatás területén a művészeti és szórakoztató és audiovizuális kommunikáció. Különösen azt javasolják, mint hivatkozási pont Európában mindazok számára, akik érdeklődnek, hogy folytassa a pályafutását a film és a televízió.

Célunk, hogy átalakítsa a szenvedély diákjaink egy munkát: ez az eredmény csak a tananyag beépített minden részletet, és képes biztosítani minden diák a szükséges eszközöket, hogy megtanulják a technikai és elméleti alapjait alattvalója és egyéb szervezeti egységek a készlet, annak érdekében, hogy átalakítsuk azt egy profi képes kommunikálni, és mozgassa harmonikusan kollégáikkal az osztályon.

Alapelve

Elkötelezettség, a rugalmasság és a motiváció kell a kulcsfogalmak, minden tanuló tanulmányai során, hogy amikor behelyezzük a munka világában. Az oktatási modell a mi Academy, erősen alapuló kölcsönös tanárok és diákok közötti, különösen gyakorlati oktatás a vizsgálat tárgyától, hogy a hallgató választotta. Ily módon, a diákok nem csak tanulni az elméleti alapjait, de kezd a mester a technikai eszközök gazdagító tapasztalat terén, megszerzése a biztonság és a tudatosság a saját képességeit.

A „küldetés” szakemberek képzése, akik képesek, ismét, az ösvény véget ért, függetlenül mozogjon a szektoron belül, amelyek az általuk képzett és megtelepedni a tanult ismeretek során szerzett tapasztalataik intézményünkben . A Munkánk célja, hogy hozzon létre egy új generációs szakemberek az egész audiovizuális ágazatban.

A Cinema, mielőtt bármi mást, a szenvedély és a fegyelem. Anélkül, e két tényező az egész iparág, ami mozog a fogaskerekek Ennek a bonyolult világban nem létezik. Passion van valami, amit nem lehet tanítani, de át kell csoportosítani a megfelelő irányba.

az Etikai

Az Akadémia vezetése viselkedés jelölt erkölcsi integritás, az átláthatóság és az értékek az őszinteség, tisztesség és jóhiszeműség. Ezért elítéli a megkülönböztetés minden formáját, amely alapján bármilyen eltérés vagy nem, a szexuális irányultság illetve egy adott etnikai csoport és a nemzeti és társadalmi származás, nyelv, hit és vallás, politikai vélemény és filozófiai, az életkor, az egészségi állapot és a fizikai és szellemi sokféleség közelsége politikai és szakszervezeti szövetségek, kivéve, ha kifejezetten a vonatkozó szabványoknak.

TANFOLYAMOK

egyetemi kurzusok

Academic tanfolyamok kétéves szakmai tanfolyamok kötelező részvétel és korlátozott. A specializáció tárgyak Jelenleg nyolc: Forgatókönyv, termelés, irány, irány Photography, Sound, Assembly, megbízott és a film jelmez. Minden tanfolyam majd sikeres szakemberek, akik élnek és dolgoznak a moziban minden nap, így a diákoknak, hogy tapasztalatukat és a veleszületett szenvedélye a jármű.

Természetesen céljai

A cél a Roma Film Academy , hogy közvetlen a diákokat, hogy a munka világában a film és a televízió, a fegyelmezés keresztül változatos oktatási program, amely képes ösztönözni és gazdagítják őket mind szakmailag, mind személyesen, annak érdekében, hogy felkészítsék őket, és azokat illik élni a beállított minden sok arcát, anélkül, hogy félelem, alázattal, de ugyanakkor, tudatában saját képességeit.

A tanfolyamok teljesen bízott szakemberek film és televíziós él és dolgozik. Ábrák megállapította, hogy követni fogja a diákok a kiképzés alatt, biztosítva számukra a megszerzett tapasztalatok a halmazok, ahol dolgoztak, és folytatja a munkát. Az év végén a diákok is részt vesz a termelés egy esszét 6 perc maximum, míg a második évben a termelés egy rövid film 12 perc max.

Felépítése a tanfolyamok

Minden tanfolyam van osztva modulok, amelyek mindegyike kapcsolódik egy konkrét ügyben. A modulok majd osztani magukat óraszámát, hogy ebben a kérdésben, ki egy adott témában. Minden tanítási egység lehet egy vagy több osztály és / vagy gyakorlatokat. A lecke, vagy fúróval lehet menni egy óra és egy egész nap, mint abban az esetben a forgatás kívül a hétvégén. A részvétel kötelező, a szám le van zárva.

A tanárok park

A park RFA tanárok teljesen egyedülálló és tekintélyes: ők valójában része nem „professzorok” közös, de igazi szakemberek kölcsönzött tanítás. Ezek között oszlanak meg a kurzus oktatói, koordináló tanárok, rendes tanár, további tanárok és mérnökök, összesen több mint 60 szakemberek minden tanfolyamok.

A hozzáadott érték RFA éppen a válogatott tantestület: ezek sora már a technikai Stefano Salemme (Steadicamnél üzemeltető és üzemeltető) korábbi végzős diákok a közelmúltban, és már forgalomba hozott nagyobb olasz tűzi vezető villanyszerelő és gépészek, a Master of Tullio Morganti hang, díjnyertes olasz David di Donatello, a szerkesztő Paola Freddi, végig jelen az európai és nemzetközi szinten, köszönhetően a legújabb film működik.

A nagy számú tanár teszi RFA regisztrálni tanár kapcsolat / 2 diák: 3, vagy három tanár minden második diák, fokozza az oktatási tapasztalat minden tanuló iratkozott be.

a nyelv

A tanfolyamok olasz, kivéve néhány speciális modulok angolul. Jelenleg nyelvtanfolyamok hatású, a termelés és irányát azok, akik összesen több órát angolul, de 2014-től a mai láttuk növekedését az óra 5% -os éves nyelvet.

Ezért szükséges, hogy a tudásra, a közepes / nagy olasz nyelv annak érdekében, hogy kell elhelyezni könnyen a nemzeti valóságot; Azonban a külföldi diákok könnyen elsajátíthatja az olasz és a munka mind a hazai fronton és nemzetközileg kiváló eredménnyel.

71% diákjaink alkalmazott után egy évvel RFA diploma.

ESZKÖZÖK ÉS BERENDEZÉSEK

szerkezetek

Az Akadémia belsejében található Cinecittà Studios, amely három helyszínen, az egyik tanterem és oktatási titkárság, a hangtér és a készletek, és egy a közigazgatási hivatalok és az irányt. A hanghatást az a pont, az erő, az Akadémia, a készletek, ahol a diákok gyakorolják beltéri felvételek, míg a szabadban, a diákok rendelkezésére áll az egyik legrangosabb természetes színház Európában, a város Róma.

a berendezés

Az Akadémia, amellett, hogy a rendelkezésére álló számos berendezés minden egyes részleg, létrehozta a sikeres partnerség vezető szakemberek és a szolgáltatási szektor, amely szerint az oktatási program támogatására a pedagógusok munkáját azáltal, hogy a behajtás eszközeit fejlett (pl. RED, Alexa, a Canon, Black magic, Steadicamnél), projektorok, hangrendszerek, és így tovább. Diákok is végzett különleges órákat ugyanazt a szolgáltatást, ki lesz a szakmai referenciák az iskolán kívül, ily módon a fő eszközei találkozni fognak a munkaerőpiacon.

támogatás

A Roma Film Academy mindig nagyon figyelmes, hogy a diákok igényeinek, és e célból felállított számos különféle egyezmények, amelyek mind a vendéglátást, hogy az élet más aspektusait a Capital.

A tanuló valójában támogatja a HR osztály, mivel az időben történő beiratkozás: találni egy szobát vagy házat megosztani a többi diák, kérdezze meg háziorvosát, kérje az adótörvény a külföldiek, mind olyan tevékenységek, amelyekre a hallgató kihelyezett támogatást kap a titkárság.

Ezen kívül bemutatja a hivatalos RFA kártya akkor jogosult kedvezmények különböző szolgáltatások: a tarifa a menza Cinecitta, a csökkentések mozijegyek, könyvesboltok, opera, akár a B

Ingyen a diákok kihasználhatják a DVD-film kölcsönzés több mint 600 címet a magángyűjtemény RFA.

Szabályozási

Az Etikai Kódex

A kódex tartalmazza az alapelveket, amelyek mindazoknak, akik dolgoznak, a munka vagy tanulás Akadémián kell követnie. Amennyiben nem tesz eleget etikai látható kódot eredményezhet azonnali eltávolítására az Akadémia.

Az Akadémia szabályai

Az Akadémia rendelet vonatkozó szabályokat tartalmazza, amelyek megfelelő működésének biztosítása a képzési szerkezet és a benne rejlő folyamatokat. A vonatkozó szabályozás szükséges, de nem elégséges feltétele annak, hogy működni bármilyen okból Akadémián belül.

A Kézikönyv Iskola

Az iskola Kézikönyv a szabályrendszer az a rendelet végrehajtásának és számokat tartalmaz adatokat, árakat idők, költségek, dátumok és egyéb mennyiségi információkat. Ez tájékoztató és nem szabályozási, hogy van, mindig az előírásoknak.

A minőségi kézikönyv

A Minőségügyi Kézikönyv áttekintést ad arról, hogyan jön létre és működik, mint az Akadémia és arra szolgál, mind a teljesítménymutatók megállapításához belső használatra egyaránt, hogy bemutassa a rendszeren kívül (vagy harmadik fél általi hitelesítési szervek): ez képezi az alapvető referencia, hogy ellenőrizze a rendszer alkalmazása és megfelel-e a referencia szabványoknak.

ELHELYEZKEDÉS

Cinecittà

A filmstúdiók Cinecittà 9 km-re a Róma központjában, területe 400.000 négyzetméter.

Cinecitta most az európai filmipar központja a termelés teljes ciklus filmek, fikció, televízió, reklámok és videoklipek: a termeléstől, szerkesztése létrehozásához speciális effektusok.

A Cinecittà produkciók segítségével nagy munka terek és technológiák azáltal, hogy az ellátás teljes bérleti technikai eszközök a modern és naprakész helyreállítást.

Ez lehetővé teszi, hogy építeni a leginkább lenyűgöző és fantasztikus táj, és hogy a forgatáson a legnagyobb szakemberek az ipar, kielégíti a legigényesebb követelményeknek.

Magától értetődik, hogy a diákok, hogy RFA forma belsejében Studios egy nagy szerencse, és hatalmas lehetőséget jelent: sok közülük valójában az átmenet a tanulás állítva szakmai és fizetett történik nem sok erőfeszítést belül a produkciók, amelyek ciklikusan futnak Cinecittà.

Róma

Róma, valamint, hogy egy kifejezés, a történelmi, művészeti és kulturális európai nyugati világban, gazdag fővárosa ötletek és tevékenységek egy diák, aki kíván foglalkozni a hetedik művészet.

A legszebb és ősi csarnokokban art-ház mozi, a sok filmfesztiválok, a Római Filmfesztivál, valamint a rangos színházi menetrend azt jelenti, hogy a fővárosban élő egy művészi élményt, valamint az emberi, nagyobb kihívást, mint valaha.

Mi lehet az nyelvtanfolyamok olasz, angol modulokat. Mi nem kínál tanfolyamokat teljes egészében angol nyelven.

Programs taught in:
Olasz

Az intézmény további kínálata:


Roma Film Academy

A tanfolyam Direction egy kétéves tanfolyamot, és kiterjed minden iparágban és üzleti élet csatlakozik a rendezői osztály. Az órát folyósított mintegy 1000, amelyek befol ... [+]

A tanfolyam Direction egy kétéves tanfolyamot, és kiterjed minden iparágban és üzleti élet csatlakozik a rendezői osztály. Az órát folyósított mintegy 1000, amelyek befolyásolhatják a tervezett produkciók.

Az év értelmezése - A szöveg és a képek

Az alapvető megalakult az első évben körül forog a megértése a film szerkezetét, a koncepció, tervezés, végrehajtás elsősorban vizuális jelenetek, majd csoportok jelenetek. A két pillére megalakult az első évben a Szentírás tanfolyamok Visual Low Budget és a munka a kamerával. Különösen fogunk összpontosítani az építési elbeszélés-vizuális (Forgatókönyv) technikákat, majd átalakítja írásban be felvételek (Inquadrature lista és storyboard) kell végrehajtani önmagát. Ott lesz műveltség és a képzés a film egység kezelése (Assistant-igazgató) és utómunka (összeszerelés).... [-]

Olaszország Rome
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Roma Film Academy

A kurzus a fotográfia irány egy kétéves tanfolyamot, és magában foglalja az összes ipari és üzleti élet kapcsolatos fényképezés osztály. Az óra biztosított körülbelül 950 ... [+]

A kurzus a fotográfia irány egy kétéves tanfolyamot, és magában foglalja az összes ipari és üzleti élet kapcsolatos fényképezés osztály. Az óra biztosított körülbelül 950, amelyek befolyásolhatják a tervezett produkciók.

Az év - Set Photography

A Photographic Theory, a gép a konnektorból, hogy a digitális film, lencse, a fények, a Filmica felépítése, az eljárások és biztonsági készlet, valamint a technikai lépéseket a kép kapcsolatos tanulmány a megkomponálásához, a fókuszpontok az első éves kurzus. Ezek fejlesztése az év végéig konkrét területeken filmművészet egészének bevezetni a második éves program.

II év - Direction of Photography... [-]

Olaszország Rome
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Roma Film Academy

A Sound természetesen egy kétéves tanfolyamot, és kiterjed minden iparágban és üzleti élet csatlakozik a hang osztály. Az óra biztosított mintegy 900, amely változhat att ... [+]

A Sound természetesen egy kétéves tanfolyamot, és kiterjed minden iparágban és üzleti élet csatlakozik a hang osztály. Az óra biztosított mintegy 900, amely változhat attól függően, hogy a tervezett produkciók.

Az év - Direct Drive

Az első évben a Theory of Sound, a fizikai szempontból, hogy tanulni a technikákat és a műszerek a hangmérnök, a felvétel és a párbeszédeket Set and Location. Végén az első tanév a hallgatók gyakorlati szakmai időszakban a laboratóriumban az egyik audio szolgáltatás a partner iskola, megszilárdítása és bővítése a gyakorlat eszköz, terminológia és közeledik a műszaki kölcsönzés.

Év II - A telepítés Hang és Mix... [-]

Olaszország Rome
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Roma Film Academy

A kurzus a film jelmez egy kétéves tanfolyamot, és kiterjed minden ipari és üzleti élet kapcsolódik a ruha osztályon. Az óra biztosított körülbelül 950, amelyek befolyáso ... [+]

A kurzus a film jelmez egy kétéves tanfolyamot, és kiterjed minden ipari és üzleti élet kapcsolódik a ruha osztályon. Az óra biztosított körülbelül 950, amelyek befolyásolhatják a tervezett produkciók.

Az év - A történelem és technikák

A jelmezek a mozi egyik legfontosabb eleme a teremtés és az építőipar a karakterek és a történet, valamint a megjelenés és módon a film. Mint ember, a ruha nem lehet általános, de ez a valóság; ez az oka a ruha munka lehet hasonlítani, hogy az antropológus. Az első év középpontjában ezért az alapokat, és alapjait a filmtörténeti jelmezek, az osztály szervezet, a kivitelezés és a szabás technikák, párhuzamosan a filmnyelvi műveltség valamennyi szervezeti egységei és az alapvető információs technológia.... [-]

Olaszország Rome
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Roma Film Academy

A kurzus a színészet egy kétéves tanfolyamot, és kiterjed minden iparágban és üzleti élet csatlakozik a leadott. Az óra biztosított mintegy 900, amely változhat attól füg ... [+]

A kurzus a színészet egy kétéves tanfolyamot, és kiterjed minden iparágban és üzleti élet csatlakozik a leadott. Az óra biztosított mintegy 900, amely változhat attól függően, hogy a tervezett produkciók.

Az év - az eszközök és technikák

Az első évben a megbízott összpontosít előadásmód technikák Voice oktatás, ének és a test mozgásának. Mindezek alanyok vizsgálták külön a referencia tanárok, majd tesztelni a laboratóriumi és a csoportos gyakorlatok. Megtanulod, hogy elemezze a szöveget tanul Classics Színház- és Filmművészeti West. Azonnal megismerkedik a kamerával az osztályban, és a sor, hogy megtanulják az eljárások és a film termelői menetrendeket, hogyan kell dolgozni könnyű, a gép csatlakozó és a mikrofon a forgatáson, és hogyan kövesse az utasításokat az igazgató.... [-]

Olaszország Rome
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Roma Film Academy

A Termelési kurzus kétéves kurzus, amely magában foglalja a termelési osztályhoz kapcsolódó összes ipari és üzleti számot. A rendelkezésre álló órák száma 950 körül van, ... [+]

A Termelési kurzus kétéves kurzus, amely magában foglalja a termelési osztályhoz kapcsolódó összes ipari és üzleti számot. A rendelkezésre álló órák száma 950 körül van, a várható gyártás szerint változik.

I Év

A kurzus magában foglalja a termeléshez kapcsolódó összes ipari és üzleti számot. Az első évben a készlet osztályának összetételének technikai vonatkozásaira koncentrálunk, vagy megtudjuk a hatályos szabályokkal és a hatályos szabályokkal kapcsolatos biztonsági feladatokat és eszközöket, megvizsgáljuk az amerikai igazgatói asszisztens szerepét, a kiadó titkárának , a Helyszín Scout és Menedzserének. Amellett, hogy a vezetés a beállított és a személyzet, a képzés magában foglalja a tanulmány az olcsó, a Culling forgatókönyvet Movie Magic, valamint a kezdetleges szervezet végrehajtó termelés bevezetésére a második éves program.... [-]

Olaszország Rome
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Roma Film Academy - Mirrors

Roma Film Academy - Cinema is all around you

Roma Film Academy - Reload, Focus, Achieve

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios Via Tuscolana, 1055
I 00173 Rome, Lazio, Olaszország