SICILIA Scuola di lingua Italiana per stranieri

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2005-ben alapította Palermo, A Szicília, The Olasz nyelviskola külföldieknek Szicília, Az egyik a néhány iskolák Palermo specialitása, hogy a tanulás az olasz nyelvet. Iskola Szicília, amellett, hogy tanfolyamokat szervez olasz Külföldiek, ellátja egyéb kapcsolódó tevékenységek turizmus és a kultúra az olasz.

Az iskola Szicília Ez egyike azon kevés iskolák Szicília összeköti a Kulturális Nyaralás Palermo tanulás az olasz nyelvet. Az iskola által akkreditált "Pisai EgyetemÉs ez ad otthont a vizsgák DITALS, Tanúsítás tanítás olasz nyelv külföldieknek.

Az iskola csapata áll Szicília tanárok anyanyelvi és a szakosodott tanulás az olasz nyelvet.

Iskolánk, a diákok Fenntartjuk a meleget és az egyszerűség a földünket napenergia olaszul tanulni, barátságos és egyúttal kellemes órákat tölthetnek a tanulságokat, a közeli strandok, kék víz, teszi a nyaralást -study egy csodálatos és felejthetetlen.

A tanárok az iskolában mind szakosodott tanulás az olasz nyelvet, azért, mert rendelkeznek tanúsítási hatáskörébe. Továbbá, a tanárok mind diplomások és a natív olasz.

Munkatársaink rendelkezésre órákat adnak az egyének vagy csoportok, mindazoknak, akik szeretnék megtanulni az olasz nyelv segítségével a képlet a nyaralás stúdió Palermo, Szicília.
A csapat Iskolánk, a partnereink segítségével, a helyi utazásszervezők, szintén elérhető szervezni szabadidejét hétvégén és egész időtartama alatt a tartózkodás, a különféle tevékenységek (utak, fél, sport, főzőtanfolyamok, csónakázás, stb).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Tanfolyamok olasz nyelviskola "Sicilia"

Campus Nappali Részidős October 2019 Olaszország Palermo

Az olasz nyelviskola "Sicilia" kínál olasz nyelvtanfolyam külföldieknek minden nyelvi szinten, formában nagyon kezdőtől a haladó tanulók szeretnének szakosodni a schills. A szintek hivatkoznak azokra a Közös Európai Referenciakeret: A1-A2; B1-B2; C1-Advanced. Az olasz tanfolyamok alkalmasak minden külföldinek, aki szeretné megtanulni az olasz nyelvet, Palermo, Szicília, és elmélyítsék tudásukat a ... [+]

Tanfolyamok olasz nyelviskola "Sicilia"

Az olasz nyelviskola "Sicilia" kínál olasz nyelvtanfolyam külföldieknek minden nyelvi szinten, formában nagyon kezdőtől a haladó tanulók szeretnének szakosodni a schills. A szintek hivatkoznak azokra a Közös Európai Referenciakeret: A1-A2; B1-B2; C1-Advanced. Az olasz tanfolyamok alkalmasak minden külföldinek, aki szeretné megtanulni az olasz nyelvet, Palermo, Szicília, és elmélyítsék tudásukat a különböző és egyedi módon tartózkodik a földközi-tengeri sziget. Felejthetetlen élmény, hogy javítsa a olasz nyelvtudás, bővíteni a szókincs és megérteni a nyelvtani formák és szerkezete amelyeket bemutatnak, és sorrendben vizsgálni azok összetettsége és gyakorisága.... [-]