Sacred Art School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A toszkáni gyökereket felölelő nemzetközi iskola a művészet és a művészi kézműves kreativitás elősegítésére jött létre, határtalan nyitottsággal a szent világ felé, a katolikus egyház és az egész társadalom szolgálatában.

Az iskola mottója: „a hagyomány előre” meghatározza azt a környezetet, amelyben kortárs műalkotások tervezhetők és készíthetők, amelyek közvetítik a jelentést a mai férfiak és nők számára, de kapcsolódnak a művészettörténet huszadik századi hagyományához is.

A keresztény hit az Isten-ember megtestesülésén alapszik, egy történelmi tényen, amelyet az évszázadok során átadtak, amely ma is jelen és jelen esemény, a jelenlegi férfiak és nők számára lehetséges esemény. A szakrális művészet célja, hogy ösztönözze ezt a személyes találkozást.

Az iskola, amely nem tartja be a művészi jelenségeket, mindenekelőtt olyan műhely, ahol a hallgatók és a tanárok, a művészek és a kézművesek kiváló minőségű szent művet készítenek. Ahogy a hallgatók fejlesztették tervezési és gyártási készségeiket, művészi megbízásokon dolgoztak, és megtanultak az ügyfelekkel való kapcsolattartást és az ügyfelek igényeit is.

Az iskola célja, hogy öt fő eszköz segítségével segítse a művészeket a hagyományban való előrelépésben:

 1. Szigorú művészeti és műszaki képzés
  ez lehetővé teszi a figurális nyelv elsajátítását, ahogyan azt a reneszánsz művészeti műhelyekben és a Szépművészeti Akadémiákban tanították.
 2. A kortárs gondolat mélyreható elemzése, amely elősegíti a szent megértését
  például Ferenc pápa Evangelii Gaudium és a Laudato si tanulmányán keresztül, amelyek a szépség témájával foglalkoznak a liturgiában és a teremtésben. Fontos továbbá XVI. Benedikt munkája, amely szerepel a „Bevezetés a liturgia szellemében”, mint a liturgikus mozgalom és a Vatikán II. Hermeneutikus kulcsa. Egy másik forrás a II. János Pál testteológiája, amely nagyon fontos megközelítést mutat a testülethez és annak jelentőségéhez a mai világban. II. János Pál művészeknek küldött levelét alapvető dokumentumnak tekintik, amely értékes iránymutatást jelent az iskola számára.
 3. A képviselendő hit elméleti és gyakorlati ismerete
  Jöjjön el a potikus infláció a művészek kortárs életében, ha nem szeretné, ha Cristologia ellenőrizné a Cristologia-t, és nem gyakori a Cristo személyiségét, a preghiera quotidiana és a szentségek között?
 4. Különös figyelmet kell fordítani az emberi alakra
  Arra törekszünk, hogy ismét az emberi alakra koncentráljunk, túlmutatva a kortárs ikonográfiai krízistől és az akadémiai művészeti alapelvek ismeretétől: ez a lehetőség a hallgatók számára, akik megtanulják megfigyelni és ösztönzik őket arra, hogy értelmezzék látásukat, megalapozott vizuális választás mellett.
 5. Firenze városának összefüggései
  gyűjteményeivel és kulturális eseményeivel - a legfontosabb osztálytermékkel -, a történelmi kézműves műhelyekkel, a Confartigianato-val és az Opera del Duomo-val, a legcsodálatosabb műalkotások restaurálásának és karbantartásának élő laboratóriumával való partnerség hozzájárul a új és konkrét szakmai alakzatok kialakulása: művészek és kézművesek félúton a precíziós kézműves és a művészi kreativitás között.
  126997_pexels-photo-102127.jpeg Daian Gan / Pexels

A parkon belül található Sacred Art School a Pavoniere épület első emeletén található.

A növényzettel és a nyugalommal teli terület tökéletes környezetet kínál művészi képességeinek tanulmányozásához és fejlesztéséhez.

Gyere és találkozz velünk.

Helyszínek

Firenze nagyvárosi városa

Address
Viale della Catena, 4
Le Pavoniere – Parco delle Cascine

50144 Firenze nagyvárosi városa, Toszkána, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket