Sida Group Management Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

w.akadémia

A w.academy bérbe adta a Sida Academy filozófiáját, amely a Master és Executive Master szakterületre szakosodott, és a közeljövőben integrálja a w.academy platformot a Digital Business School módozataival, megközelítéseivel, termékeivel és megoldásaival

Küldetésünk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a hallgatóknak, a vezetőknek, a vállalatoknak és az állami intézményeknek olyan oktatási tevékenységekben, mint a továbbképzés és szakosodás, az ügyvezető mesterek, az egyetemi és a teljes mester

Az órákat különböző módon tartják: a fizikai óráktól kezdve az élő közvetítésig, a korrepetálástól a coachingig a legjobb tanítási módszerek alkalmazásával, például a szerepjátékkal, a tanterem megfordításával, a kooperatív tanulással, a társak oktatásával és a laborok használatával.

A hozzáadott érték egy kevert és strukturált tanulmánynak, a hallgatóink köré szabott digitális tanulmánynak köszönhető.

Sida Group

A Sida Group több mint 30 éve kínál vezetői tanácsadási szolgáltatásokat vállalatoknak és intézményeknek. A Sida Group a menedzsmentet minden szakaszában támogatja, kezdve a stratégiai lépéstől, mint például a pénzügy és ellenőrzés, az emberi erőforrások, a szervezés, az M&A és a nemzetközivé válás.

weboldott

Az AIM Italia által idézett innovatív PMI, a Websolute az egyik legfontosabb olasz digitális vállalat a kommunikáció, a digitális technológia, valamint a digitális marketing és kereskedelem területén.

Helyszínek

Ancona

Address
Via Luigi Albertini, 36
60131 Ancona, Marche, Olaszország

Róma

Address
Clivo di Monte del Gallo n.48
00165 Róma, Lazio, Olaszország

Milánó

Address
Milano
Corso Porta Romana, 46

20125 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket