Syracuse Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Syracuse Academy

Syracuse Academy a nemzetközi oktatás központja, amely a művészetre, a nyelvre és a mediterrán kultúrára összpontosít. Syracuse Academy a Siena CILS helyi központja, és közösen kínál a MADE Program egyetemi előkészítő programjait a Művészet és Tervezés területén.

A campus a város központjában található, a régészeti múzeum és a park mellett, rövid sétára a tengerparttól és Ortygia szigetétől. A főépület a campus egy történelmi villa, amely büszkélkedhet több mint 2 hektáros buja botanikus kert tele citrusfákkal, mediterrán növényvilággal, százéves pálmákkal és magnoliaval, valamint számos más egzotikus fával és növénykel. Ebben a varázslatos környezetben gyakran tartanak szabadtéri órákat, laborokat, műhelyeket, kulturális tevékenységeket, mint például a szabadtéri film éjszakák és a nyelvi csereprogramok.

A békés oázis Siracusa szívében, ahol a diákok a történelem, a természet és a nemzetközi diákok dinamikus közössége körül találhatók.

A MADE programról

Jogilag elismert, fokozatot nyújtó Képzőművészeti Akadémia, az első ilyen jellegű Olaszországban, amelynek célja, hogy a design, a művészet, a hagyományos kézművesség és a helyi kultúra kereszteződésében dolgozzon, létrehozva egy operatív platformot hazánk déli részén. , Siracusában.

Siracusa, Szicília

Meleg-üdvözlő közösség

Míg az olaszok kimenő természete és meleg vendégszeretete világszerte elismert, a Syracuse kicsi és biztonságos városában élő nemzetközi diákok mindig meglepődnek a nyitott karokon, hogy szívesen fogadják a helyi lakosokat, ami segít a barátságos és kényelmes légkör megteremtésében. diákjaink örömmel beszámolnak.

Stratégiai kiindulópont Olaszország felfedezéséhez

A Syracuse stratégiai alapja azoknak is, akik Szicília minden szépségét szeretnék élvezni, mindössze egy kőhajításnyira a sziget többi főbb látnivalójától: a Templomok völgye és az Agrigento-i Scala dei Turchi, Mt. Etna, Európa legmagasabb vulkánja, és Taormina dombtetős városa. Nagyon könnyű elérni az összes fő olaszországi helyszínt: a közeli Fontanarossa repülőtér összeköti a Syracuse-t minden nagyobb városban (Róma, Firenze, Velence, Milánó, Nápoly), napi és olcsó járatokkal.

Az ókori mediterrán világ fővárosa

Siracusa (olaszul Siracusa), az UNESCO Világörökség részeként felsorolt kincskikötő az olasz Szicília szigetének délkeleti partján. 3 évezreden keresztül rengeteg művészetet és értékes építészetet gyűjtött össze, amely sok dicsőséges civilizáció áthaladását tanúsítja.

113953_113919_3.png

Kis közösség, élénk város

Ma Syracuse városa egy meleg, barátságos, élénk város, amely sok mindent kínál kalandos lelkeknek és kultúrkultúráknak: úgy dönthetünk, hogy felfedezzük a történelmi központ szűk utcáinak labirintusát. természetes kikötő, vagy fedezze fel a várost körülvevő érintetlen strandokat és tengeri tartalékokat.

Legyen barátok a helyi diákokkal

Syracuse Academy rendszeresen szervez yracuSztural csereprogramokat, hogy a nemzetközi diákok megismerkedhessenek a helyi diákokkal. Egy olyan városban, mint Siracuse, könnyű, hogy tartós kapcsolatokat létesítsenek és barátságot építenek az olasz társaikkal. Tudomásul vesszük, hogy a helyi lakossággal való kapcsolattartás alapvető szerepet játszik a beszélt nyelv iránti bizalom kialakításában.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Diákház

Magánszállás: saját szoba, félpanzió

A diákok választhatnak, hogy egy szicíliai fogadó családdal élnek, kényelmes apartmanokban, az iskola közelében, saját hálószobákkal. A Homestay szállása napi 2 étkezést, reggelit és vacsorát tartalmaz.

Ez a fajta szállás garantálja a biztonságos, kényelmes és teljesen magával ragadó élményt, amely növeli a diákok nyelvi és kulturális tanulását.

Diáklakás: Privát szoba

A diákok úgy dönthetnek, hogy más, a Syracuse Academy nyelv- és kulturális kurzusain részt vevő nemzetközi diákokkal is együtt élnek. Minden szállás rövid sétára van az Akadémiától.

Felveszi a kapcsolatot!

Tanulói tanácsadói csapatunk örömmel támogatja az út minden lépését: a beiratkozástól és a vízumkéréstől az indulási előkészületekig, a tájékozódásig és az új városba és otthonba való bejutáshoz.

Az ajtó a művészet és a design felsőoktatására Olaszországban

Helyszínek

Syracuse

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Szicília, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket