Hivatalos Leírás

A Syracuse Academy

Syracuse Academy egy nemzetközi iskola, amely a mediterrán tanulmányokra összpontosító nyelvi és kulturális programokat kínál. Syracuse Academy a Siena CILS helyi központja.

Syracuse (Szicília) városának központjában, a Szent János-templom mellett található, amely hozzáférést biztosít a katakombákhoz és a Szent Márk-kriptához: a keresztény imádat első helye a nyugaton, ahol Szent Pál azt mondta, hogy prédikált. A villa szomszédos a Régészeti Múzeummal és a könnyek bazilikájával, míg a görög színház és az Ortygia sziget rövid sétával elérhető.

A MADE programról

Jogilag elismert, fokozatot nyújtó Képzőművészeti Akadémia, az első ilyen jellegű Olaszországban, amelynek célja, hogy a design, a művészet, a hagyományos kézművesség és a helyi kultúra kereszteződésében dolgozzon, létrehozva egy operatív platformot hazánk déli részén. , Siracusában.

Siracusa, Szicília

Meleg-üdvözlő közösség

Míg az olaszok kimenő természete és meleg vendégszeretete világszerte elismert, a Syracuse kicsi és biztonságos városában élő nemzetközi diákok mindig meglepődnek a nyitott karokon, hogy szívesen fogadják a helyi lakosokat, ami segít a barátságos és kényelmes légkör megteremtésében. diákjaink örömmel beszámolnak.

Stratégiai kiindulópont Olaszország felfedezéséhez

A Syracuse stratégiai alapja azoknak is, akik Szicília minden szépségét szeretnék élvezni, mindössze egy kőhajításnyira a sziget többi főbb látnivalójától: a Templomok völgye és az Agrigento-i Scala dei Turchi, Mt. Etna, Európa legmagasabb vulkánja, és Taormina dombtetős városa. Nagyon könnyű elérni az összes fő olaszországi helyszínt: a közeli Fontanarossa repülőtér összeköti a Syracuse-t minden nagyobb városban (Róma, Firenze, Velence, Milánó, Nápoly), napi és olcsó járatokkal.

Az ókori mediterrán világ fővárosa

Siracusa (olaszul Siracusa), az UNESCO Világörökség részeként felsorolt kincskikötő az olasz Szicília szigetének délkeleti partján. 3 évezreden keresztül rengeteg művészetet és értékes építészetet gyűjtött össze, amely sok dicsőséges civilizáció áthaladását tanúsítja.

113953_113919_3.png

Kis közösség, élénk város

Ma Syracuse városa egy meleg, barátságos, élénk város, amely sok mindent kínál kalandos lelkeknek és kultúrkultúráknak: úgy dönthetünk, hogy felfedezzük a történelmi központ szűk utcáinak labirintusát. természetes kikötő, vagy fedezze fel a várost körülvevő érintetlen strandokat és tengeri tartalékokat.

Legyen barátok a helyi diákokkal

Syracuse Academy rendszeresen szervez yracuSztural csereprogramokat, hogy a nemzetközi diákok megismerkedhessenek a helyi diákokkal. Egy olyan városban, mint Siracuse, könnyű, hogy tartós kapcsolatokat létesítsenek és barátságot építenek az olasz társaikkal. Tudomásul vesszük, hogy a helyi lakossággal való kapcsolattartás alapvető szerepet játszik a beszélt nyelv iránti bizalom kialakításában.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Diákház

Magánszállás: saját szoba, félpanzió

A diákok választhatnak, hogy egy szicíliai fogadó családdal élnek, kényelmes apartmanokban, az iskola közelében, saját hálószobákkal. A Homestay szállása napi 2 étkezést, reggelit és vacsorát tartalmaz.

Ez a fajta szállás garantálja a biztonságos, kényelmes és teljesen magával ragadó élményt, amely növeli a diákok nyelvi és kulturális tanulását.

Diáklakás: Privát szoba

A diákok úgy dönthetnek, hogy más, a Syracuse Academy nyelv- és kulturális kurzusain részt vevő nemzetközi diákokkal is együtt élnek. Minden szállás rövid sétára van az Akadémiától.

Felveszi a kapcsolatot!

Tanulói tanácsadói csapatunk örömmel támogatja az út minden lépését: a beiratkozástól és a vízumkéréstől az indulási előkészületekig, a tájékozódásig és az új városba és otthonba való bejutáshoz.

Az ajtó a művészet és a design felsőoktatására Olaszországban

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Syracuse Academy

Az Alapítvány Év a Művészetek és Tervezés programban lehetőséget ad az olasz egyetemre beiratkozni kívánó nemzetközi diákoknak, hogy fokozzák az olasz nyelv és a kultúra ... [+]

Ismerje meg az olasz nyelvet, és dolgozzon ki alapvető készségeket, hogy sikeresen jelentkezzen be az Art and Design egyetemi diplomákba az olasz legjobb egyetemeken. Fókuszáljon az Ön érdeklődésére számot tartó területekre, miközben támogató környezetben javítja az akadémiai készségeket.

Egyéves előkészítő tanfolyamunk a művészet és a design széles körű megértését biztosítja. Fejlessze művészi készségeit, és döntse el, hogy melyik szakterületet kívánja folytatni. Ez is javítja a készségeket. Ez segít eldönteni, hogy a következő három évre mennyire választja meg a kitüntetést. Az egyéves kurzus befejezése után munkaterületet fog benyújtani. Ezt az Ön által választott szakterületre történő előrehaladásra értékeljük.... [-]

Olaszország Syracuse
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
9 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Syracuse Academy

Syracuse Academy - Spring 2019

MADE Program CABIN OUT workshop

Sicily

Siracusa

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicily, Olaszország