TOChina HUB

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A TOChina HUB egy olyan integrált tudásközpont, amely nemcsak kutatási területként foglalkozik Kínával, hanem nélkülözhetetlen partnerként a kozmopolita polgárok és az illetékes szakemberek jövőbeli generációinak oktatásában.

A Torino Egyetem az ESCP Europe (Torino campus) és a Torino Világügyi Intézet (T.wai) együttműködésében fejlesztette ki a TOChina HUB , hogy támogasson egy innovatív tudományos együttműködési modellt a kiválasztott kínai partnerekkel.

Pekingi Egyetemmel, Pekingi Külföldi Tanulmányi Egyetemmel, Zhejiang Egyetemmel és Guangdongi Külföldi Tanulmányi Egyetemmel közös kutatási menetrendeket, a kultúrák közötti képzés dinamikus programjait és a hallgatók mobilitását, valamint a megfelelő emberek közötti cserék új csatornáit hozta létre.

A TOChina HUB célja, hogy csatlakozzon az olasz-kínai diplomáciai kapcsolatok megalakulásának 50. évfordulójának ünnepségéhez 2020-ban egy ambiciózus platformon keresztül, amely az egész életen át tartó tanulás támogatását szolgálja Kínában, valamint övének és útjának átalakító dinamikáját. Kezdeményezés.

Olaszország egyik legnagyobb banki alapítványa - a Compagnia di San Paolo, a nemzetközi ügyek programja, valamint a Fondazione CRT -, valamint a Torino Kereskedelmi Kamara által TOChina HUB az elméleti tudás, a politika szempontjából releváns betekintést nyújtja és gyakorlati tudás a kínai morphing-identitásokról, társadalmi-gazdasági struktúrákról, intézményekről és politikákról.

Helyszínek

Peking

Address
Peking, Peking, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket