Hivatalos Leírás

Nem meglepő, hogy a Chef Academy választotta Senigallia új olasz székhelyét, mivel Olaszország egyik városa, amely leginkább a turisták élénkségét, a terület szépségét és változatosságát képviseli. A Marche-i partvidék szívében, ez a "bársonyos strand" -ról híres csodálatos hely turisztikai látványosság és kulturális központ.

A Senigallia a tökéletes hely, ahol a diákokat művészi gazdagság körüli terület veszi körül, ahol az élelmiszereket és a művészeteket közvetlenül tanítják, ahol a nyersanyagokat a hagyományokban termesztik és termesztik. Ezen a téren számos termék a leghíresebb "Made in Italy" -ból származik, amelyet a világ minden táján exportálnak, mint a Sant'Angelo fehér szarvasgomba, a Campofilone Maccaroncini, és ezer más jóság.

A márciusiak büszkélkednek a helyi vállalkozások által gyártott borokról, olajokról és sajtokról, amelyek a föld gazdagságának szimbóluma és a kiváló minőségű termékek gyártásának szenvedélye. " Ezért úgy döntöttünk, hogy iskolánk és innovatív képzési programunkat hoztuk be a diákok utazásszervezőinek általunk tett számos kérésnek köszönhetően. Az iskola büszkén készen áll arra, hogy minden diák számára nyitja meg kapuit, akik a legjobb szakács a világban.

Kínálunk egy egyedülálló oktatási rendszert, amely számunkra híres Angliában, Amerikában, és hogy sok más országban importálunk, nem csak Európában, hanem a Közel-Keleten és Kínában is.

Gyakorlott és praktikus tanfolyamok, amelyek nem csak a főzés alaptechnikáinak oktatására összpontosítanak, hanem azt is közvetítik, hogy mit jelent a szakács konyhai szakácsnője. A tudás megszerzése és titkaik megtanulása lehetővé teszi a diákok számára, hogy az éttermi üzletbe lépjenek a professzionális szakácsmunka érdekében szükséges jellemzőkkel és bizalommal.

The International Hospitality Academy azzal a meggyőződéssel született, hogy a szakma legjobb szakemberei tanítják a művészet elsajátításának legmegfelelőbb módját, és nem létezik a "legjobb gyakorlati megoldás".

Nem meglepő, hogy The International Hospitality Academy éttermi partnereként büszkélkedhet a helyi leghíresebb éttermek közül.

Miután befejeztük a képzés első részét a fejlesztõkonyhánkban, hallgatóinknak megvan a lehetõségük arra, hogy megtanulják a legjobb séfeket, még a csillagokat is, mindent a konyhájukban, de mindig az oktatási programjukat követve.

Az így létrejött óriási előnye az, hogy a gyakorlati ismeretek már megszerezték ebből a tapasztalatból, hogy sok más diplomás hiányzik, amikor munkát talál.

Miután elvégezte a tanfolyamot, a diák lesz minden elméleti és gyakorlati eszközöket, hogy azonnal működjön az egyik legjobb szakmai konyhában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: