The International Hospitality Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nem meglepő, hogy a Chef Academy választotta Senigallia új olasz székhelyét, mivel Olaszország egyik városa, amely leginkább a turisták élénkségét, a terület szépségét és változatosságát képviseli. A Marche-i partvidék szívében, ez a "bársonyos strand" -ról híres csodálatos hely turisztikai látványosság és kulturális központ.

A Senigallia a tökéletes hely, ahol a diákokat művészi gazdagság körüli terület veszi körül, ahol az élelmiszereket és a művészeteket közvetlenül tanítják, ahol a nyersanyagokat a hagyományokban termesztik és termesztik. Ezen a téren számos termék a leghíresebb "Made in Italy" -ból származik, amelyet a világ minden táján exportálnak, mint a Sant'Angelo fehér szarvasgomba, a Campofilone Maccaroncini, és ezer más jóság.

A márciusiak büszkélkednek a helyi vállalkozások által gyártott borokról, olajokról és sajtokról, amelyek a föld gazdagságának szimbóluma és a kiváló minőségű termékek gyártásának szenvedélye. " Ezért úgy döntöttünk, hogy iskolánk és innovatív képzési programunkat hoztuk be a diákok utazásszervezőinek általunk tett számos kérésnek köszönhetően. Az iskola büszkén készen áll arra, hogy minden diák számára nyitja meg kapuit, akik a legjobb szakács a világban.

Kínálunk egy egyedülálló oktatási rendszert, amely számunkra híres Angliában, Amerikában, és hogy sok más országban importálunk, nem csak Európában, hanem a Közel-Keleten és Kínában is.

Gyakorlott és praktikus tanfolyamok, amelyek nem csak a főzés alaptechnikáinak oktatására összpontosítanak, hanem azt is közvetítik, hogy mit jelent a szakács konyhai szakácsnője. A tudás megszerzése és titkaik megtanulása lehetővé teszi a diákok számára, hogy az éttermi üzletbe lépjenek a professzionális szakácsmunka érdekében szükséges jellemzőkkel és bizalommal.

The International Hospitality Academy azzal a meggyőződéssel született, hogy a szakma legjobb szakemberei tanítják a művészet elsajátításának legmegfelelőbb módját, és nem létezik a "legjobb gyakorlati megoldás".

Nem meglepő, hogy The International Hospitality Academy éttermi partnereként büszkélkedhet a helyi leghíresebb éttermek közül.

Miután befejeztük a képzés első részét a fejlesztõkonyhánkban, hallgatóinknak megvan a lehetõségük arra, hogy megtanulják a legjobb séfeket, még a csillagokat is, mindent a konyhájukban, de mindig az oktatási programjukat követve.

Az így létrejött óriási előnye az, hogy a gyakorlati ismeretek már megszerezték ebből a tapasztalatból, hogy sok más diplomás hiányzik, amikor munkát talál.

Miután elvégezte a tanfolyamot, a diák lesz minden elméleti és gyakorlati eszközöket, hogy azonnal működjön az egyik legjobb szakmai konyhában.

Helyszínek

Senigallia

Address
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Senigallia, Marche, Olaszország

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: