Hivatalos Leírás

Syracuse Akadémia Egy olyan nemzetközi iskola, amely szicíliai főiskolai hallgatók külföldi tanulmányi programjainak megkönnyítésére és igazgatására specializálódott, különös tekintettel a mediterrán tanulmányokra, mind az ősi, mind a kortársakra.

Több mint 30 éves oktatási központtal szerzett tapasztalatával a Syracuse Academy ideális környezetet kínál tanulmányozásra: Syracuse városközpontjában található, a világhírű régészeti park és múzeum mellett. Minden tanfolyamok tanítani angol nyelven.

A San Giovanni Villa

A történelmi villa 2 hektáros buja botanikus kertet tölt be citrusfélékkel, mediterrán növényekkel, évszázados pálmákkal, valamint sok más egzotikus növénnyel.

A Szent János templom mellett található, amely hozzáférést biztosít a Katakombák és a Szent Marcián kripta: A keresztény istentisztelet első helyzete Nyugaton, ahol Szent Pál azt mondják, hogy prédikált. A villa is szomszédos a Régészeti Múzeum és a A Könnyek Szűzanya Bazilika, Míg a Görög színház És a sziget Ortygia Rövid sétára vannak.

Békés oázis Siracusa belvárosában, ahol a diákok régészeti lelőhelyek és természet veszik körül. Stratégiai kiindulópont a Szicília szigetének felfedezéséhez és a mediterrán kultúra felfedezéséhez.

A TÖRTÉNELEM TÖRTÉNETE, MŰVÉSZETI ÉS TUDOMÁNYOS PASSIONÁCIÓJA

Syracuse (Olasz olaszul), amely az UNESCO világörökség részeként szerepel, az olasz szicíliai sziget délkeleti partján található kincseslány. Több mint három évezreden keresztül gazdag művészeti és értékes építészetet gyűjtött össze, amely sok dicsőséges civilizáció átadását tanúsítja.

Ma a város Siracusa Egy meleg barátságos, élénk város Sok mindent kínál a kalandos lelkeknek és a kulturális búroknak: lehet eldönteni, hogy elveszik a történelmi belváros keskeny utcáinak labirintusában, sétálnak a középkori kastély körül, amely a természetes kikötőre néz, vagy felfedezik a tiszta strandokat és a tengeri tartalékokat, Körülveszi a várost.

"A legnagyobb olaszországi görög városok és a legerősebbek mind"Meghatározása szerint Cicero, Egyszer Syracuse volt A görög kolónia legerősebb Olaszországban (Magna Grecia vagy Greater Greece néven ismert). A Kr.e. 5. században, a hatalom magasságában, és a jelenlegi népesség kétszeresét figyelembe véve, Siracusa legyőzte Athén hatalmas flottáját, hogy uralkodjon a Földközi-tenger felett.

A város sok görög görög otthont adott, mindenekelőtt a nagy feltaláló és a matematikai zseni, Archimedes. Számos "Eureka" pillanatai között elősegítette a matematika, a kombinatorika és a kalkulus tanulmányait, mielőtt egy római katona megverte volna, miután megvédte városait az ostromtól. Ő a későbbi feltalálók és tudósok őse, Leonardo és Galileo.

Ortygia szigetén, A város történelmi központja és kulturális központja, hagyományos utcai piaccal és kellemes kávézókkal barátságos és színes légkört tartogat, amely gyönyörű városnézést tesz lehetővé. Ez a kerület a város otthona a fenséges Apollo temploma és a Athena temploma, Amelyet a görög istennő tiszteletére építettek, hogy megünnepeljék Athén győzelmét, és folyamatosan használják az évszázadok során a rómaiak, az arabok és a keresztények imádatának helyeként.

A Syracuse is a Stratégiai bázis Akik szeretnék élvezni a szicíliai szépségeket, csak egy kőhajításnyira a sziget többi főbb látnivalójától: a Templomok Völgye és a Scala dei Turchi Agrigento-ban, Mt. Etna, Európa legnagyobb vulkánja, Taormina hegyi városa. Nagyon könnyű elérni minden fő olasz helyszínt: a közeli Fontanarossa repülőtér mindennap és olcsó járatokkal összeköt Syracuse minden nagyobb város (Róma, Firenze, Velence, Milánó, Nápoly) között.

Bár a kimenő jelleg és Vendéglátás Az olaszok világszerte ismertek, a nemzetközi diákok mindig meglepődnek a helyi lakosságtól kapott nyílt fegyverekkel, ami segít abban, hogy megteremtse a barátságos és kényelmes légkört, amelyet minden diákunk örömmel ismeri fel.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:


The Italian Academy

Az olasz nyelvű tanfolyamaink középpontjában a diákok megfelelő kommunikációs készségének biztosítása az olasz nyelv megtanulása a legtermészetesebb módon, a kommunikáció ... [+]

Tanításaink a kommunikatív megközelítésen alapulnak. A négy készségfejlesztés - beszéd, írás, olvasás és hallgatás fejlesztésével - a tanfolyam biztosítja a hallgatók számára a nyelv használatához és a mindennapi élet különböző helyzetekben való közreműködéséhez szükséges eszközöket. Ezt a kommunikációs alapú megközelítést kiegészíti az olasz nyelvtani struktúrák mélyreható tanulmányozása, amely fontos az olasz nyelv helyes használatához. A felhasznált anyagokat gondosan választják ki, a hallgatók érdekeinek megfelelően és összhangban a közös európai keretrendszer által meghatározott iránymutatásokkal.

Hosszú távú hallgatóink, akik konkrét vizsgaköröket kívánnak követni, elkészíthetik és lebonyolíthatják a CILS-vizsgákat a CEFR A1-től C2-ig. ... [-]

Olaszország Syracuse
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
1 - 70 hetek
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Location address
Via San Giovanni alle Catacombe, 7
Syracuse, Sicily, 96100 IT