Hivatalos Leírás

A Chechen State Pedagogical University olyan egyetem, amely ötvözi a klasszikus oktatás legjobb hagyományait és az innovatív oktatási módszereket. Ma egyetemünk megfelel a modern igényeknek, az ország hatékony egyetemének nevezik, és méltó helyet foglal el az oktatási térben. És ami a legfontosabb, segít a tehetséges fiataloknak, hogy közelebb kerüljenek álmaikhoz!

A pedagógiai egyetem nagyban hozzájárul a csecsen lakosság nemzeti és kulturális értékeinek megőrzéséhez és fejlődéséhez, a köztársaság egyik fontos tudományos és módszertani központja az orosz és a csecsen-filológia, pszichológia és pedagógia, idegen nyelvek, képzőművészet és a története Csecsenföldön. Megjegyzendő, hogy az orosz nyelv központja a CSPU alapján is működik.

Az egyetem alapja olyan diákokból áll, akiket a szeretet és a gondozás falai vesznek körül, és lehetőségük van az Alma Mater különleges, felejthetetlen szellemiségének felfogására a tudományokkal. Az egyetemen van egy Diák Szakszervezeti Bizottság, amely aktív szerepet vállal az oktatási folyamat optimalizálásában. Az egyetem fejlett fejlődése, pedagógiai egyetemek kialakulása lehetetlen, beleértve a hosszú távú és hatékonyan szervezett diákpolitika nélkül.

Az egyetem hallgatói ifjúságainak legreatívabb és kezdeményezőbb része évente részt vesz a különböző orosz és kaukázusi ifjúsági oktatási fórumokon, bemutatja szerzői projektjeiket, amelyeket gyakran az akut társadalmi problémák megoldására hívnak fel. A szellemi munka és a diákok erőfeszítései nem mennek észrevétlenül, minden évben a diákok nyerhetnek támogatást saját projektjeik megvalósításához, ami inspirálja a diákokat a nagy csúcsok meghódítására.

A CSPU hallgatói, akik jelentős sikereket értek el a tanulmányokban és tudományos tevékenységekben, különböző szintű nominális ösztöndíjakat kapnak: az Orosz Föderáció elnökének, az Orosz Föderáció kormányának ösztöndíjai, Mukhari Umarovich Umarov Egyetem első rektorának ösztöndíjai, ösztöndíjak a CSPU Tudományos Tanácsának.

Ma az egyetem új megközelítéseket dolgoz ki a hallgatókkal való együttműködésre, modern pedagógiai módszereket alkalmaz a legmodernebb oktatási technológiák felhasználásával, hatékony rendszereket teremt a többszintű oktatás számára. Az ellenőrzési alap, a laboratóriumok, a műhelyek, az osztálytermek és a speciális osztályok minden szükséges anyaggal fel vannak szerelve, beleértve a különböző technikai segédeszközöket is.

Az Egyetem különös büszkesége végzős, köztük miniszterek, vezető munkások, közhivatalnokok, híres sportolók, és ami a legfontosabb, számos olyan tanár, akik önzetlenül dolgoznak a csecsen köztársasági iskolákban, tudásukat és lelküket a jövőbe fektetve a csecsen lakóinak.

A térség üzleti, oktatási és szellemi elitének kialakulása - ez az idő látása és fő feladata a CSPU kollektívának, a tudás kultuszának propagandizálásának és erősítésének, valamint az oktatás elsőbbségének.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Orosz

Az intézmény további kínálata:

Előkészítő Év

Chechen State Pedagogical University

Ami a nemzetközi hallgatók képzését illeti, két fázisból áll Oroszországban, az egyetemre való felvételt megelőzően minden nemzetközi pályázónak orosz nyelvtanfolyamot ke ... [+]

Az előkészítő osztályról

A ChSPU üdvözli a nemzetközi diákokat és a nemzetközi diákok előkészítő osztályát 2015-ben hozták létre számukra.

Ami a nemzetközi hallgatók képzését illeti, két fázisból áll Oroszországban, az egyetemre való felvételt megelőzően minden nemzetközi pályázónak orosz nyelvtanfolyamot kell tennie. Ez a kurzus magában foglalja a beszélgetési orosz nyelvet és egy bevezető kurzust az orosz nyelvben. A beszélgető orosz tanfolyam a kezdőknek szól. Az 1. félév során a diákok tanulmányozzák a fonetikát, a nyelvtant és a beszélgetési szókincset.

A bevezető kurzus az előtte középiskolásoknak szól, akik oroszul beszélnek, de javítani szeretnék nyelvi készségüket és elsajátítják a nyelvet az orosz nyelvű előadások megértéséhez. A kurzus a következő témákat foglalja magába: Biológia, Kémia, Matematika, Fizika és néhány további tantárgy, amelyek a jövő szakirányukhoz kapcsolódnak.... [-]

Oroszország Groznij
Szeptember 2020
Orosz
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Nyári Tanfolyamok

Chechen State Pedagogical University

A nyári iskola nagyon fontos eszköz az egyetem nemzetközivé tételéhez. Könnyebbé teszi a nyelvek tanulását és különböző országok különböző kultúráit tanulni. ... [+]

A 2018 nyári iskola programja "Grozny - interkulturális csere"

A nyári iskola nagyon fontos eszköz az egyetem nemzetközivé tételéhez. Könnyebbé teszi a nyelvek tanulását és különböző országok különböző kultúráit tanulni.

A Csecsen-állami Pedagógiai Egyetem jelenleg magasan képzett szakembereket oktat az óvodákban, iskolákban és egyetemeken. A Pedagógiai Egyetemen 28 tanszék van, amelyeken tudomány- és egyetemi tanárok jelöltek. 2015-től az egyetem előkészítő tanszéket nyit, amely külföldi hallgatókat készít egyetemi tanulmányokra. Ebben a részlegben vannak asszisztensi tanárok, akik további képesítést kaptak az "orosz mint idegen nyelv" irányába.... [-]

Oroszország Groznij
Kérj Információt
Orosz
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Chechen State Pedagogical University

Az orosz orosz nyelv tanulásának központja: orosz tanfolyamot folytat az orosz nyelvek tesztelésére; az orosz nyelvet idegen nyelven teszteli valamennyi tanúsítási szint ... [+]

Az orosz nyelv mint idegen nyelv tanulásának központja:

orosz tanfolyamot végez az orosz nyelvű teszteléshez;az orosz nyelvet idegen nyelven teszteli valamennyi tanúsítási szint tekintetében;átfogó vizsgálatot végez az orosz nyelv, az orosz történelem és a jogszabályok alapjairól azok számára, akik munkavállalási engedélyt, ideiglenes tartózkodási engedélyt vagy tartózkodási engedélyt kívánnak szerezni az Orosz Föderációban, valamint az orosz állampolgárságot igénylő külföldi állampolgárok állapotfelmérését;felkészül az orosz egyetemek felvételére.

A központ előnyei:

az Orosz Föderáció megfelelő orosz nyelvű államigazolvány kiadása, amely minden szervezetben és intézményben elismert;a csoport és az egyéni órák lehetősége;intenzív tréningek a teszteléshez;az osztályok kényelmes ütemezése;az oktatási folyamat módszeres támogatása különféle anyagokkal: munkaprogramok, oktatási-módszertani komplexumok, tesztek, kézikönyvek;ingyenes konzultációk a tesztelés előkészítésére;próba-tesztelés (annak meghatározása érdekében, hogy milyen mértékben készítse el a gyakornok a tanúsított tesztelést).... [-]
Oroszország Groznij
Szeptember 2020
Orosz
Nappali
Részidős oktatás
3 - 9 hónap
Campus
Bővebben magyarul