Chechen State Pedagogical University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Chechen State Pedagogical University olyan egyetem, amely ötvözi a klasszikus oktatás legjobb hagyományait és az innovatív oktatási módszereket. Ma egyetemünk megfelel a modern igényeknek, az ország hatékony egyetemének nevezik, és méltó helyet foglal el az oktatási térben. És ami a legfontosabb, segít a tehetséges fiataloknak, hogy közelebb kerüljenek álmaikhoz!

A pedagógiai egyetem nagyban hozzájárul a csecsen lakosság nemzeti és kulturális értékeinek megőrzéséhez és fejlődéséhez, a köztársaság egyik fontos tudományos és módszertani központja az orosz és a csecsen-filológia, pszichológia és pedagógia, idegen nyelvek, képzőművészet és a története Csecsenföldön. Megjegyzendő, hogy az orosz nyelv központja a CSPU alapján is működik.

Az egyetem alapja olyan diákokból áll, akiket a szeretet és a gondozás falai vesznek körül, és lehetőségük van az Alma Mater különleges, felejthetetlen szellemiségének felfogására a tudományokkal. Az egyetemen van egy Diák Szakszervezeti Bizottság, amely aktív szerepet vállal az oktatási folyamat optimalizálásában. Az egyetem fejlett fejlődése, pedagógiai egyetemek kialakulása lehetetlen, beleértve a hosszú távú és hatékonyan szervezett diákpolitika nélkül.

Az egyetem hallgatói ifjúságainak legreatívabb és kezdeményezőbb része évente részt vesz a különböző orosz és kaukázusi ifjúsági oktatási fórumokon, bemutatja szerzői projektjeiket, amelyeket gyakran az akut társadalmi problémák megoldására hívnak fel. A szellemi munka és a diákok erőfeszítései nem mennek észrevétlenül, minden évben a diákok nyerhetnek támogatást saját projektjeik megvalósításához, ami inspirálja a diákokat a nagy csúcsok meghódítására.

A CSPU hallgatói, akik jelentős sikereket értek el a tanulmányokban és tudományos tevékenységekben, különböző szintű nominális ösztöndíjakat kapnak: az Orosz Föderáció elnökének, az Orosz Föderáció kormányának ösztöndíjai, Mukhari Umarovich Umarov Egyetem első rektorának ösztöndíjai, ösztöndíjak a CSPU Tudományos Tanácsának.

Ma az egyetem új megközelítéseket dolgoz ki a hallgatókkal való együttműködésre, modern pedagógiai módszereket alkalmaz a legmodernebb oktatási technológiák felhasználásával, hatékony rendszereket teremt a többszintű oktatás számára. Az ellenőrzési alap, a laboratóriumok, a műhelyek, az osztálytermek és a speciális osztályok minden szükséges anyaggal fel vannak szerelve, beleértve a különböző technikai segédeszközöket is.

Az Egyetem különös büszkesége végzős, köztük miniszterek, vezető munkások, közhivatalnokok, híres sportolók, és ami a legfontosabb, számos olyan tanár, akik önzetlenül dolgoznak a csecsen köztársasági iskolákban, tudásukat és lelküket a jövőbe fektetve a csecsen lakóinak.

A térség üzleti, oktatási és szellemi elitének kialakulása - ez az idő látása és fő feladata a CSPU kollektívának, a tudás kultuszának propagandizálásának és erősítésének, valamint az oktatás elsőbbségének.

Helyszínek

Groznij

Address
364068, г.Грозный
пр. Х. Исаева, 62

Groznij, Csecsenföld, Oroszország