Hivatalos Leírás

2004-ben alakult, a központja az idegen nyelvek Educ több mint 10 éve az első tíz közé nyelviskolák, nem csak Szentpéterváron, de egész Oroszországban.

Oktató Orosz mint idegen nyelv a fő specializáció, így 2006-ban a központ kialakításával oktatási-módszertani osztály számára a meglévő, és új képzési programok.

Mi nem csak a gyors és hatékony tanulási orosz szerző programok, hanem a teljes támogatást az ügyfél, amely magában foglalja az alábbi szempontokat: FELSÔFOKÚ Center Idegennyelvi vízumtámogatás. Mi segítünk Önnek bármilyen típusú vízumkérelmet, és mindent megtesz, hogy ki a dokumentumokat nem zavarlak.

Kiválasztani az Önnek megfelelő elhelyezéséről. Van egy hatalmas adatbázis családok, akik készek nem csak az Ön számára a szobát, de boldog lesz, hogy időt töltök veled, bemutatva a város és beszélgetni veled orosz!

Találkozó a repülőtéren, transzfer és elszámolás. Az Ön személyes menedzser segít a csomagok és a betelepülő!

Üdvözöljük Pack! Ez magában foglalja:

Térkép Szentpétervár a diákigazolvány a contact center és a személyes menedzsere, sürgősségi telefonszámokat és információkat osztályok a szerző útmutató Szentpétervárra, jelezve, látnivalók, a legkényelmesebb választás az Ön számára, és még sok-sok hasznos információt! diákigazolványt! Ön képes lesz arra, hogy menjen a múzeumok kedvezményes áron vagy ingyen! Cégünk notebook és a toll az osztályba!

Éjjel-nappal. Tudod mindig számíthatnak ránk! EDUC Gyere, mi vár rád!

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Orosz

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Educa - Russian Language Center

Ha úgy dönt, hogy a gyermek tudnia kell, hogy az orosz yazykai akar csepegtetni neki a szeretet a nyelvet beszélik, és a szokások, mi örömmel üdvözöljük Önt és gyermekét, ... [+]

Ha úgy dönt, hogy a gyermek tudnia kell, hogy az orosz yazykai akar csepegtetni neki a szeretet a nyelvet beszélik, és a szokások, mi örömmel üdvözöljük Önt és gyermekét, hogy az orosz nyelv tanfolyam gyerekeknek!

Dolgozunk számos vendéglátó családok, így ha nem maradhattak Oroszországban a gyermek a képzés során, tudjuk garantálni, hogy a gyerekek otthon érezheti magát! Egyágyas szoba, 5 étkezés naponta, és egy barátságos és vendégszerető család segít a gyermeknek minden, és vigyázni fog minden részletet.

Érkezéskor minden diák van rendelve egy kis személyes kurátora, aki elkíséri a gyermek egész idő alatt marad, és segítséget, gondozást és tanácsadást 24 órájában sutki.Kurator a EDUC - egy profi oktató együttműködésben tapasztalattal rendelkező gyerekekkel az 5-éves és beszélnek idegen nyelven.... [-]

Oroszország Szentpétervár
Szeptember 2020
Orosz
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Educa - Russian Language Center

Részt vesznek egy mini-csoport és aktívan kommunikál a többi diák, akkor a maximális eredményt a tanulmány az orosz nyelv. ... [+]

Részt vesznek egy mini-csoport és aktívan kommunikál a többi diák, akkor a maximális eredményt a tanulmány az orosz nyelv.

Személyek száma egy csoportban nem haladja meg a 4, ami azt jelenti, hogy garantáljuk az egyéni hozzáállás minden diák, és kivétel nélkül a diákok a lehetőséget, hogy aktívan vegyenek részt a megbeszéléseken az óra alatt.

A standard pálya (General orosz) célja az egységes fejlődésének minden szempontból a gyakorlati ismeretek az orosz nyelv: beszéd, olvasás, írás, hallás.

Oktatást szerveznek, hogy a diákok folyamatosan gyakorolják az elméleti ismeretek helyzetekben közel valós (formájában kommunikatív gyakorlatok). Ezért a diákok hamar kezdenek beszélni és könnyen leküzdeni a nyelvi akadályokat.... [-]

Oroszország Szentpétervár
Szeptember 2020
Orosz
Részidős oktatás
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Educa - Russian Language Center

Oroszország most - egy dinamikusan fejlődő ország. Beleértve aktívan fejlődő üzleti területek. Rég elmúltak azok az idők, amikor Oroszország zárva volt idegen országban. ... [+]

Oroszország most - egy dinamikusan fejlődő ország. Beleértve aktívan fejlődő üzleti területek. Rég elmúltak azok az idők, amikor Oroszország zárva volt idegen országban.

A csere a kulturális és üzleti információkat a modern nemzetközi világban válhat az egyik legérdekesebb esemény az életünkben. Szentpétervár - nagy és érdekes város, és gyakorlata olyan cég, amely a város lehetővé teszi, hogy értékes tapasztalatokat, és megismerkedhetnek az üzleti szféra Oroszországban.

EDUC kínál gyakornoki programok a következő területeken:

Önkéntes Szolgálat Alakítás Túrázó Vendégszeretet Marketing Business Management Tervezés Média és újságírás Az információs technológia Környezetvédelem ... [-]
Oroszország Szentpétervár
Szeptember 2020
Orosz
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Educa - Russian Language Center

Üzleti orosz természetesen fejlesztésére összpontosít a nyelvi készségek szükséges üzleti Oroszországban: lebonyolítása üzleti levelezés és tárgyalás, edzői stáb, jelenté ... [+]

Üzleti orosz természetesen fejlesztésére összpontosít a nyelvi készségek szükséges üzleti Oroszországban: lebonyolítása üzleti levelezés és tárgyalás, edzői stáb, jelentések, prezentációk, hogy értik a sajátosságait pénzügyi dokumentumok, telefonos kommunikáció.

Gyakorlatok a kurzus célja, hogy állítsanak össze és fokozza a már meglévő tapasztalatok.

A fő cél a kurzus így a magas színvonalú tudásbázis nemcsak a szókincs és a nyelvtan az orosz nyelv, hanem alapjainak lefektetésére etikus üzleti kommunikáció Oroszországban, kulturális sajátosságokról, üzleti és viselkedési jellemzői orosz munkások.

Akkor végig ezt természetesen nem csak a csoport, hanem külön-külön. Felzárkózás kötegelt módban, akkor azt a lehetőséget, hogy válasszon az intenzitás (20 vagy 30 tanítási óra hetente).... [-]

Oroszország Szentpétervár
Szeptember 2020
Orosz
Részidős oktatás
1 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul