Educa - Russian Language Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2004-ben alakult, a központja az idegen nyelvek Educ több mint 10 éve az első tíz közé nyelviskolák, nem csak Szentpéterváron, de egész Oroszországban.

Oktató Orosz mint idegen nyelv a fő specializáció, így 2006-ban a központ kialakításával oktatási-módszertani osztály számára a meglévő, és új képzési programok.

Mi nem csak a gyors és hatékony tanulási orosz szerző programok, hanem a teljes támogatást az ügyfél, amely magában foglalja az alábbi szempontokat: FELSÔFOKÚ Center Idegennyelvi vízumtámogatás. Mi segítünk Önnek bármilyen típusú vízumkérelmet, és mindent megtesz, hogy ki a dokumentumokat nem zavarlak.

Kiválasztani az Önnek megfelelő elhelyezéséről. Van egy hatalmas adatbázis családok, akik készek nem csak az Ön számára a szobát, de boldog lesz, hogy időt töltök veled, bemutatva a város és beszélgetni veled orosz!

Találkozó a repülőtéren, transzfer és elszámolás. Az Ön személyes menedzser segít a csomagok és a betelepülő!

Üdvözöljük Pack! Ez magában foglalja:

Térkép Szentpétervár a diákigazolvány a contact center és a személyes menedzsere, sürgősségi telefonszámokat és információkat osztályok a szerző útmutató Szentpétervárra, jelezve, látnivalók, a legkényelmesebb választás az Ön számára, és még sok-sok hasznos információt! diákigazolványt! Ön képes lesz arra, hogy menjen a múzeumok kedvezményes áron vagy ingyen! Cégünk notebook és a toll az osztályba!

Éjjel-nappal. Tudod mindig számíthatnak ránk! EDUC Gyere, mi vár rád!

Helyszínek

Szentpétervár

Address
Mayakovsky st. 16,
Szentpétervár, Szentpétervár, Oroszország