Hivatalos Leírás

114187_rsz_114139_n.jpg

Az egyetemről

Kazan Innovative University VG Timiryasov nevű Kazan Innovative University (IEML) 1994-ben alakult, és jelenleg a legnagyobb magánoktatási intézmény a Tatarstani Köztársaságban és az egész Volga régióban. Alapítója, Dr. Vitaliy Timiryasov, a Kazan és Moszkvai Egyetem egyik alumíniuma, egy új iskola alapításában a klasszikus egyetemi oktatás legjobb hagyományait vezette.

Az egyetem 100 legjobb orosz felsőoktatási intézmény és öt legjobb orosz egyetem között van, hivatalos „európai minőség” aranyérmével rendelkezik a „Minőségirányítás” rendszer megvalósításáért (ISO 9001: 2008).

2010 óta az egyetem tanárai évente nyertesek lesznek a "Legjobb innovációs előadás" és a "Legjobb egyetemi tanár" versenyek győzteseivé.

Kazan Innovative University VG Timiryasov (IEML) nevű Kazan Innovative University volt az első oktatási intézmény a Tatarstan Köztársaságban, amely integrált kommunikációs hálózatot hozott létre az Intézet szervezeti egységei és ágai között. Ez a hálózat a Cisco Systems „Tandberg” videokonferenciáinak felszerelésére és felszerelésére épül. A száloptikai hálózatokkal való kombináció és az egyetem saját innovatív szoftverfejlesztése „Idis Education” lehetővé tette az egyetemi oktatási folyamatok kezelésének optimalizálását és egy teljesen új szintre történő áthelyezését.

Kazan Innovative University VG Timiryasov (IEML) nevű Kazan Innovative University a Tatarstani Köztársaságban a Kereskedelmi, Vendéglátás Ipari és Szolgáltatási Tudományos és Oktatási Klaszter vezető felsőoktatási intézménye.

Küldetés

  • Az egyének, a társadalom és az állam szükségleteinek kielégítése az oktatás és a tudomány korszerűsítésének és korszerűsítésének modern követelményeit kielégítő továbbképzés alapján.
  • Szakképzett és versenyképes szakemberek képzése az új formációban, amelyek képesek a tudomány, az üzleti élet, a hatékony döntések meghozatalára és a nemzeti állásra és előnyökre vonatkozó konkrét kutatások elvégzésére.
  • Az innovatív oktatási technológiák és tudományos eredmények megvalósításához és hatékony felhasználásához szükséges feltételek megteremtése.
  • Szakmailag kompetens, társadalmilag aktív és társadalmilag felelős személyek oktatása.

Program oktatási nyelve:
  • Orosz
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University VG Timiryasovról nevezett Kazan Innovative University intenzív kurzust kínál az orosz mint idegen nyelv tanulmányozásában, melyet az egyetem l ... [+]

Kazan Innovative University VG Timiryasovról nevezett Kazan Innovative University intenzív kurzust kínál az orosz mint idegen nyelv tanulmányozásában, melyet az egyetem legjobb szakemberei állítanak össze. Az év folyamán a diákok elsajátíthatják az orosz nyelv és a másodlagos tudományágakat is, amelyek az Orosz Föderáció bármely egyeteméhez szükségesek.

Osztályok hétfőtől szombatig;Magasan képzett tanárok, akik évente továbbtanulnak;További tudományágak: történelem, társadalomtudományok, matematika, fizika, kémia, biológia, informatika;Modern interaktív tanítási módszerek;A pályázatok elfogadása 1 évre és 1,5 évre (szeptember, január, március);A tanfolyam teljesítésének hivatalos igazolása;Egy bizonyos szintű nyelv birtoklására vonatkozó állami bizonyítvány megszerzésének lehetősége;Segítségnyújtás az Orosz Föderáció egyetemeinek további felvételéhez szükséges dokumentumok gyűjtésében és előkészítésében.... [-]
Oroszország Kazan
Január 2020
Orosz
Nappali
12 - 18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Kazan Innovative University About Us