Tyumen State Oil and Gas University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TSOGU - az egyik legnagyobb tudományos és oktatási komplexum Oroszország, beleértve az oktatás minden szintjén, az általános oktatás, felsőoktatás среднегопрофессиональногои (speciális, egyetemi, posztgraduális), posztgraduális és doktori képzési és átképzési programok elit műszaki oktatás. TSOGU - az egyetlen egyetem az Uráltól a Csendes-óceán, a személyzet képzése minden szinten az egész spektrumát különlegességek stratégiailag fontos az ország olaj-és gáziparban. Szerint a szakértői adatok a 65-70% -a diplomás dolgozik az olaj- és gázipar, a régióban, a diplomások TSOGU.

Az egyetem oktatási szolgáltatások 4 specialitásokat, 38 főiskolai és 24-nak a Bírói. A TSOGU elmentett úticélok elismert szakirány stratégiailag fontos Oroszország számára. Eddig 388 TSOGU végrehajtott oktatási programok a képzés minden szintjén.

Felsőoktatási intézmények kerülnek bemutatásra Tyumen TSOGU négy intézet: Földtani Intézet és Olaj- és Gázipari Közlekedési Intézet, Institute of Industrial Technology and Engineering, Institute of Management és Business.

A strukturuTyumGNGU magában ágak, raspolozhennyena a Tyumen régió Novy Urengoy, Noyabr'sk, Surgut, Nyizsnyevartovszk, Tobolsk, Yalutorovsk, Zavodoukovsk. Ennek része az egyetem kutatási intézetek, központok és laboratóriumok, 4 közülük létre együtt a RAS.

Partnerség évek kapcsolódik TSOGU jelentős olaj- és gázipari, szállítási és szolgáltató cégek. Mint például az OAO "LUKOIL", az OAO "Sibnefteprovod", az OAO "Gazprom", az OAO "NK" Rosneft "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Halliburton "," CCA DoytagDrilling "," Repsol "és mások.

Prioritás együttműködve a University of vállalkozások megkötése hosszú távú komplex szerződések képzést nyújtó szakemberek a felsőoktatás, a készségfejlesztés vállalkozások, holdingok napok szervezése diákok, diplomás foglalkoztatottság. Venture partnerek nagy segítséget középiskolába felújítására és korszerűsítésére az oktatási-ipari bázis - a teremtés a legmodernebb technológiával laboratóriumok, tantermek, számítógépes laborok, képzési központok.

TSOGU van egy erős tudományos potenciál, amely már felhalmozódott több évtizedes. Ma, részeként a tudományos testület TSOGU 225 orvosok, professzorok, docensek 787. Közülük 3 akadémikusok, 4, levelező tagja RAS, és több mint 100 teljes jogú tagok és a megfelelő tagjait a Tudományos Akadémia, Lenin-díjas, 3 állami díjas, a 7. Tisztelet Tudományos és Technológiai az Orosz Föderáció.

Jelenleg több mint 1400 TSOGU képzett állampolgárok a FÁK (Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán, Moldova, Ukrajna, Tadzsikisztán, Grúzia, Türkmenisztán), és messze (Egyesült Királyság, USA, Kanada, Kína, Németország, Franciaország, Mongólia) külföldön. Különösen a külföldi résztvevők kifejlesztett egy izgalmas programot a további oktatás, nyáron és télen, ami nem csak lehetővé teszi, hogy megismerjék a hagyományok és szokások a lakói nyugat-szibériai, hogy emeljék a tudás az orosz nyelv, hanem tanulni a vezető szakértők az olaj-és gáziparban.

Minden TSOGU aktívan fejleszti az együttműködést a külföldi egyetemekkel partnereink közvetítésével és a pénzügyi támogatás az érdekelt külföldi olaj- és gázipari ágazat a gazdaság. Ez a program "befogadó nevelés", a Földtani Intézet és az olaj és gázkitermelés és TSOGU Institute of Petroleum Műszaki Egyetem technológia Clausthal (Németország), valamint a Földtani Intézet és Intézet neftegazodobychiTyumGNGU és a "magasabb iskolai bányászati ​​műveletek University of Madrid (Spanyolország).

2007 júniusa óta az öregdiákok és a tanárok TSOGU kaphatnak az oklevélmellékletet.

Helyszínek

Tyumen

Address
Tyumen State Oil and Gas University
38, Volodarskogo St.

625000 Tyumen, Tyumen Oblast, Oroszország