CIAL - Centro de Linguas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

PÉNZÜGYI egy cég több mint 50 éves tapasztalattal, 1959-ben alapított, mint egy nyelv iskola a portugálok.

Kínálunk széles körű szolgáltatásokat kapcsolódó területeken nyelvek és nyelvoktatás, innovatív megoldásokat nyújtva a nemzetközi kommunikáció. A minőségi szolgáltatások ellenőrzik a nemzeti és a nemzetközi szervezetekkel.

Segítjük a tudás és önfejlesztő ügyfeleink, mind a személyes, mind szakmai szempontból, a kiválóság, a nyújtott szolgáltatások és a kötelezettségvállalást a magasan képzett és tapasztalattal csapat együttműködők és a tanárok.

Néhány ügyfelünk:

Az AIG Europe, az AXA Portugália, Barclays Bank, Banco de Portugal, Banco Mundayl, a BASF, a Bayer, a BP Portugália, Boehringer Ingelheim, a Credit Suisse, a CTT, EPAL, GALP Energia, az IBM, az Instituto Camões, Instituto de Defesa Nacional, L'Oreal Portugália , Procter & Gamble, a Repsol, a Samsung, az SAP, tmn UBS Bank, az UNICEF, a Vodafone

Szállás Szolgáltatás

PÉNZÜGYI két főbb szállás lehetőségek:

Privát szállások

Privát szállások segít a diákoknak megismerkedjenek a nyelvet beszél a házigazda. PÉNZÜGYI gondosan kiválasztott lakások kínálnak szállást és reggelit, valamint a családi környezet. A diákok kerülnek egyágyas szoba és lesz az egyetlen anyanyelvi szinten beszéli a nyelvüket a házban. Az iskola elérte akár gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel, soha nem több, mint egy 15-30 perces út.

Megosztott apartman Szállás

A mi Lisszabon és Faro Közös Apartmanok, a diákok választhatnak, hogy maradjon egy- vagy többágyas szobákban, és elősegítené a független szállást, ideális hosszabb tartózkodásra, hanem a rövid távú tartózkodásra. Az apartmanok teljesen felszerelt, kábel TV-vel és wifi. Fürdőszoba, konyha és nappali megosztott más CIAL diákok.

Mindkét városban az iskolák gyalogosan is.

Amikor a diákok inkább egy másik lehetőséget, CIAL szívesen segít megtalálni a megfelelő szálloda, szálló, vagy önellátó apartmanokat kínál.

Kérje a helyeknek a listáját, hogy egyedi árakat diákjainknak.

Transzfer szolgáltatás

A transzfer szolgáltatás elérhető a diákok, akik szeretnék, hogy találkozott a repülőtéren (vagy vonat / busz állomás). A diákok üdvözölte egy tagja CIAL személyzet és tett, általában taxival vagy személygépkocsi, a szálláshely az általuk választott.

Hallgatói szolgáltatások

PÉNZÜGYI egy Hallgatói Szolgáltató amely tanácsokkal látja majd, és segítse a hallgatók nem csak probléma esetén, vagy kétségek merültek fel a pálya, a szállás, vagy a Szociális és tanórán kívüli program, hanem bármely más aspektusa a szállást Portugáliában. A diákok lépni a felelős személy ezt a szolgáltatást közvetlenül, vagy a recepciósok vagy tanárok.

Helyszínek

Lisszabon

CIAL - Centro de Linguas

Address
Rua Actor Taborda, 55-1º Esq.
1000-007 Lisszabon, Lisszabon, Portugália
Telefonszám
+351 21 794 0448

Fáraó

Address
Rua General Humberto Delgado, 5
8000-355 Fáraó, Faro körzet, Portugália