Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Társadalomtudományi Kar és a Bölcsészettudományi (FCSH) egy szerves egységet az Egyetem NOVA Lisszabonban. A Kar jogi személy közjogi felruházott tudományos, pedagógiai, adminisztratív és pénzügyi.

Az iskola küldetése közszolgáltatásnak minősülő időskorúak és különösen a portugál állampolgárok területén a társadalomtudományok és a humán tudományok.

Végrehajtása során ez a küldetés Kar céljai a következők: a) a kiválóságot a tanításban és a kutatás területén a specializáció a társadalmi és humán tudományok, nemzeti és nemzetközi szinten; b) egyértelmű elkötelezettségét az innováció és interdiszciplinaritás; c) létrehozása, terjesztése és támogatása humanista kultúra; d) a szolgáltatás nyújtása a közösség ezeken a területeken.

A Kar Szociális és Humántudományok Kar, a szerves szerkezet a szolgáltatások céljainak támogatása alkotják az intézmény küldetése: oktatás, kutatás és a szolgáltatás a közösség. Biztosítja annak működését a szervezet az alkalmazottak különböző készségek, összetételű főleg diplomások.

Helyszínek

Lisszabon

Address
Avenida de Berna, 26-C / 1069-061
Lisszabon, Lisszabon, Portugália

Programok

Az intézmény további kínálata: