Ponce Health Sciences University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

PonceBanner

Ponce Health Sciences University elkötelezett, hogy a legmagasabb színvonalú graduális orvosképzés programok állnak rendelkezésre. Ez a cél, amellett, hogy az egyetem kutatási és egészségügyi szolgáltatások programok továbbra egy 40 éves hagyománya van a fokozása a szakma és hozzájárul a közösség.

Elismerik mind Puerto Rico és külföldi oktatási szolgáltatás és a kutatás eredményeit, az egyetem továbbra is a hangsúly a tudományág of Medicine, Klinikai Pszichológiai, Biomedical Sciences és a közegészségügy. Hogy megfeleljen a jövŠkihívásainak az egészségügyi ágazat, az egyetem indít innovatív mesterképzésben és a tanúsítvány program kifejezetten célja, hogy kitöltse szolgáltatás rések a szakma, és fokozza az egészségügyben magasan képzett szakemberek.

Elkötelezettségünket oktatási kiválóság egy mögöttes érték, amely elvezet az egyetem, hogy megkeresse és toborozni nem csak kiemelkedÅ oktatói, hanem kiemelkedÅ diákok. Kombinálásával kiterjesztett tudományos és szakmai oktatási kínálatát kooperatív és intim tanulási környezet, a Ponce Health Sciences University továbbra végzÅs magasan képzett egészségügyi szakemberek elkötelezett a közösség és a bÅvülÅ jövÅbeli igényeit a szakma.

Helyszínek

Strici

Address
Ponce Health Sciences University P.O. Box 7004
00732-7004 Strici, Strici, Puerto Rico

Strici

Address
Ponce Health Sciences University 388 Zona Ind. Reparada 2
00716-2347 Strici, Strici, Puerto Rico