ALICANTE – ELE USAL

Bevezetés

Hivatalos Leírás

playa

Alicante ad otthont az egyik Spanyol Nyelviskolák Egyetem Salamanca (ELE Usal)A legrégebbi egyetem Spanyolországban és a világ egyik vezető oktatási és tesztelési spanyol mint idegen nyelv.

Alicante, világszerte ismert, mint „la millor terreta del Món” (szó szerint, a legjobb hely a világon) egy dinamikus és nyitott városban található, az úgynevezett „Costa Blanca”, a dél-keleti Spanyolországban. A lakosság csaknem 400.000 lakosú város a tökéletes hely, hogy spanyolul tanulni, és merüljön el a spanyol kultúrát. Lesz beleszeret a hosszú napsütéses nap, gyönyörű strandok, izgalmas étkezési jelenet, a legendás éjszakai élet és, ami a legfontosabb, a mi barátságos emberek és széles szabadidős és kulturális kínálatát.

elront

ELE Usal Alicante van a város szívében, pár percre a strandtól, a régi város és a bevásárló-és szabadidős területet. Iskolánk széles skáláját kínálja a tanfolyamok iránt érdeklődők számára a tanulás, javítása és hivatalosan igazolja tudásukat a spanyol.

A garancia a kiváló minőség, a University of Salamanca, akkor most tanulni Alicante, élénk, barátságos és multikulturális város tele a történelem által a Földközi-tenger. Örülünk, hogy találkozzunk!

ELE Usal Alicante a vizsgaközpont a BULATS és SIELE, együttműködő központ Instituto Cervantes és képzési központ a Háromoldalú Alapítvány.

Tábornok

Helyszínek

Alicante

Address
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

03002 Alicante, Valenciai közösség, Spanyolország