Hivatalos Leírás

Nyitott kapuk a szebb jövő

Kezdje egyetemi karrier Marbella, át az Egyesült Államok és szerezzen diplomát egy akkreditált amerikai egyetem.

Előnyök az amerikai egyetemi rendszer

Kezdje egyetemi karrier Marbella, át az Egyesült Államok és szerezzen diplomát egy akkreditált amerikai egyetem

Vegyen részt két évvel a diploma Spanyolországban és befejezni az USA-ban megszerezte a diplomát egy amerikai egyetemen

25 év tapasztalat és több mint 12.000 diák hagyja jóvá a siker a mi programokat.

A siker az amerikai egyetemi rendszer

A diploma egy amerikai egyetemen egy nagyszerű módja annak, hogy hozzáférjen a munkahelyen. Ez is növeli a beszerzésének lehetőségét a munkavállalási vízum az USA-ban, így diplomások a lehetőséget feljogosító munkavállalási vízum az Egyesült Államokban.

Rugalmasság és könnyedség

Az egyetemi rendszer az USA jól ismert a rugalmasság több szempontból is. Az egyik legfontosabb pontja az, hogy lehetővé teszi a diákok, hogy a teljes első 2 éves tanulmányok előtt kelljen bejelenteni jelentős. Ez a rendszer, az úgynevezett 2 + 2, egy jellegzetes egyetemi eleme, mivel lehetővé teszi a diákok, hogy kezdődik az első két évben az Általános Oktatási kurzusok időt adva nekik, hogy dönteni a karrierjét. Az American College Spanyolország következik, ugyanazt a modellt: a diákok kezdik első két évben a tanulmányok Marbella, és át Észak-Amerika, ahol majd koncentrálni a szakterületükön és szerezzen diplomát. Ez a folyamat egy előnye, mert ez segít a diákok fokozatosan alkalmazkodni az amerikai nyelv, a stílus a tanulás és a kultúra, de alacsonyabb pénzügyi megterhelést jelent a családoknak.

A Prestige egy amerikai diploma

Az American College Spanyolországban (ACS) az első észak-amerikai egyetem Andalúziában. Található, a város Marbella (Málaga), az American College Spanyolországban kínál tanterv alapján Amerikai egyetemi rendszer. A diákok kezdődik Spanyolországban az első két évben a tanulmányok kitöltésével általános tanfolyamok által megkövetelt összes amerikai egyetemeken. Befejezése után a két évben, a diákok át egy észak-amerikai egyetem (USA, vagy bármely más európai egyetem kínál az észak-amerikai egyetemi rendszer), ahol befejezheti foka: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Business Administration), vagy BSc (Bachelor of Science).

  • Több mint 12.000 egykori diákok közel 40 különböző nemzetiségű bíztak a programban.

Az észak-amerikai rendszer, a diákok ki kell töltenie egy sor általános oktatási kurzusok során az első két évben a tanulmányok, a legkülönfélébb tudományágak, mielőtt rendezni be a végleges főiskolai végzettség. Az USA vizsgálati terv alapja egy moduláris rendszer néven ismert kredit, és a diákok értékelik rendszere révén "Folyamatos értékelés" amely lehetővé teszi számukra, hogy mit tanulmányi teljesítmény mindenkor.

Elvégzése után az első két évben (vagy négy félév) és a hozzájuk tartozó hitelek, a hallgatók képesek lesznek átadni egy amerikai egyetemen, ahonnan fejezik be mértékben. Ez az úgynevezett a Egyetemi Transfer Program, Vagy 2 + 2.

Presztízsének tanult egy amerikai egyetemen azért, hogy hozzáférjen a nemzetközi munkaerőpiacon és lehetőségei ha további munka vízumok az USA-ban, amelyek előnye, hogy emelkednek egyre többek között a nemzetközi diákok egyre nap. Az USA foglalja el az első helyet, mint a kiválasztott úti cél főiskolai hallgatók és az amerikai egyetemek tekinthető a legjobb a világon.

Az American College Spanyolországban megkönnyíti az amerikai egyetemi rendszer és központok céljai en biztosít a hallgatók az oktatás a legmagasabb szinten olyan beállítás, amely elősegíti a kritikus gondolkodás alapvető pillére alapja.

A Marbella Campus

a létesítmények Az American College Spanyolországban találhatók Marbella (Málaga) A lakóövezet Sierra Blanca, a szív, a Milla de Oro A Costa del Sol-on. Marbella ismert, hogy az egyik legszebb kozmopolita célpontok Európában. Nem található a bankok a Földközi-tenger és a biztonsági másolatot készít, a hegyekben, ami garantálja, hogy a lakók élvezhetik a stabil éghajlat egész évben. Ez kevesebb, mint egy óra távolságra a vasútállomástól és a Málaga repülőtér, amely a lakosok a hozzáférést a legtöbb európai fővárosokban.

A campus felszerelt tantermek a legújabb technológiai fejlesztéseket, és úgy tervezték, kisebb csoportok, Amely lehetővé teszi a személyes tanítási tapasztalat és állandó felügyelet a diákok a kari.

A fő cél az ACS az, hogy a hallgatók a legjobb tudományos, szellemi és társadalmi előkészítése, hogy azok integrálódni az amerikai egyetemi rendszer, és ezáltal megszerezni a kívánt mértékben. Ez viszont lehetővé teszi számukra, hogy dolgozzon ki egy teljes életet, hozzáértő és elkötelezett tagjai a globális társadalomban.

Ház

Az American College Spanyolországban segíti a diákok és családjaik, hogy gondoskodjon a különböző lakhatási lehetőségeket, különösen azok számára, akik nem a lakosok a Costa del Sol-on. Az adminisztráció osztály és a hallgatói támogatási szolgáltatás a mi campus segítségével a keresési és bérleti a lakások, lakásbérlésnek családokból a területen, vagy tartózkodó szálloda a régióban.

Sport és tevékenységek

Köszönjük, hogy megállapodást között ACS és a Manolo Santana Racquets Club, a diákok a gyakorlatban, és játszani a különböző sportesemények, ideértve: tenisz, squash, általános fitness, úszás, és a harcművészetek. A klub, melynek alapítója a Manolo Santana, egykori Wimbledon, US Open, és Rolland Garros bajnok, 6 teniszpálya, 4 Rakettlabdapályák, fitness központ, edzőterem, aerobic aréna, egy medence és egy étterem / kávézó.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

The American College in Spain

Az American College Spanyolországban elérte együttműködési megállapodást Bobby Lennon, ahol jár, mint az igazgató a foci Program. ... [+]

foci Program

Az American College Spanyolországban elérte együttműködési megállapodást Bobby Lennon, ahol jár, mint az igazgató a foci Program. 1993-ban, Lennon megalapította a Richmond Kickers, egy USL Professional Division 2 klub, ahol szolgált elnök és edző. A 1995 Kickers volt az első amerikai csapat nyerni "kettős", megnyerte mind a US Open Cup és PDL Országos Bajnokság.

1997-ben Bobby Lennon eladta a Richmond Kickers, és létrehozta a Virginia Kickers, az első lakossági főiskolai előkészítő program az Egyesült Államokban. A Virginia Kickers helyezkedtek Harrisonburg, Va., Ahol a tanuló-sportoló járt iskolába Blue Ridge Community College közben vezető bajnoki New York City és a Washington DC területén. Lennon költözött a program Palm Beach County, Florida 1999-ben nevezték át a Palm Beach Pumas.... [-]

Spanyolország Marbella
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
The American College in Spain

A GED (General Educational Development) egy High School nyelvvizsgát, amely értékeli az 5. területeken a diákok tudását: Social Studies, Science, írása és olvasása, Gimná ... [+]

GED Program - General Educational Development

A GED (General Educational Development) egy High School nyelvvizsgát, amely értékeli az 5. területeken a diákok tudását: Social Studies, Science, írása és olvasása, Gimnázium, és a matematika. Ez egy sor 5 vizsgálatokat, hogy egyszer át bizonyítja, hogy a hallgató megfelel a szükséges követelményeit a magas iskolai végzettséggel a Amerikai egyesült államok. Ha kész, a tanuló kap egy GED oklevelet.

A GED egy érdekes és erősen ajánlott választás azok számára, diákok, akik nem fejezték be középfokú tanulmányait, és hozzá akar egy amerikai egyetemen annak érdekében, hogy a Egyetemi diploma.

Az American College Spanyolországban kínál tanfolyamokat, amelyek célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy adja át a GED vizsgát.... [-]

Spanyolország Marbella Amerikai Egyesült Államok Davie
Szeptember 2019
Nappali
16 hetek
Campus
Bővebben magyarul
The American College in Spain

Michael Campbell egy nagy bajnok, és életre tagja a European Tour. 7 éves korában kezdte golfozás a Patea golfpálya Új-Zéland, 1988, Campbell képviseli Új-Zéland a különb ... [+]

Golf Program MICHAEL CAMPBELL

2005 US Open bajnoka

Michael Campbell egy nagy bajnok, és életre tagja a European Tour. 7 éves korában kezdte golfozás a Patea golfpálya Új-Zéland, 1988, Campbell képviseli Új-Zéland a különböző nemzetközi amatőr versenyeken, többek között a csapat győzelem a 1992 Eisenhower Trophy. Ő is megnyerte a New South Wales Amatőr és az ausztrál amatőr mielőtt profi 1993. 1995-ben megnyerte a Alfred Dunhill Masters, és a Johnnie Walker Classic 1999.

2000-ben a negyedik helyen végzett az európai Tour Érdemrend, és megnyerte a PGA Tour Ausztrália által Érdemrend győzelem a New Zealand Open, az Ericsson mesterek és a Heineken Classic. Ő védte Heineken Classic trófeát 2001-ben, és újra elkészült az első tíz a European Tour Érdemrend 2002-ben nyer a Smurfit European Open és a Nissan Irish Open.... [-]

Spanyolország Marbella
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
The American College in Spain

A több mint 85 éves tapasztalattal, UNHS a szakértő számára magas színvonalú középiskolai oktatást a diákok és az iskolák szerte a világon. UNHS által akkreditált fejlett ... [+]

University of Nebraska High School Program

A nemzetközi diákok lehet keresni egy amerikai diploma egy elismert, teljes mértékben akkreditált amerikai középiskolás

Az American College Spanyolországban kínál University of Nebraska High School Program, amellyel a diákok is teljes az utolsó 2 éves középiskolás egy online / helyszíni beállítást.

Mintegy UNHS

A több mint 85 éves tapasztalattal, UNHS a szakértő számára magas színvonalú középiskolai oktatást a diákok és az iskolák szerte a világon.

UNHS által akkreditált fejlett és a Nebraska Oktatási Minisztérium, valamint a képzések által támogatott engedélyezett tanárok. A törzsanyag is NCAA által jóváhagyott, ami azt jelenti, főiskolák és egyetemek országos elfogadja és tiszteletben tartja a UNHS diploma.... [-]

Spanyolország Marbella Amerikai Egyesült Államok Davie
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Társdiploma

The American College in Spain

. ... [+]

.

[-]
Spanyolország Marbella Amerikai Egyesült Államok Davie
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
The American College in Spain

Az egyetem Transfer Program által kínált American College Spanyolországban lehetővé teszi a diákok, hogy megkezdje első két évben a tanulmányok a Marbella egyetemi közpon ... [+]

Associate Degree in Communications (Transfer) Egyetemi Transfer Program (2 + 2)

Az egyetem Transfer Program által kínált American College Spanyolországban lehetővé teszi a diákok, hogy megkezdje első két évben a tanulmányok a Marbella egyetemi központban azáltal, hogy egy nagy része az alapvető tanfolyamok szükséges a főiskolai diplomát az amerikai egyetemeken.

Miután a két első évben lezárult Spanyolországban, a diákok át hiteleiket egy egyetem az Egyesült Államokban, ahol befejezi az utolsó két évben a tanulmányok és keresni egy főiskolai diploma.

Ez a rendszer, az úgynevezett 2 + 2, van egy tudományosan megkülönböztető elem, mivel lehetővé teszi a diákok tanulni két évig Spanyolországban és még két évig Észak-Amerikában, de a nagy előnye, hogy megkapta a diplomát egy egyetem az Egyesült Államokban (ahol a hallgató befejezi az elmúlt két évben). Az előnye, hogy 2 + 2 módszer az, hogy a ez lehetővé teszi a diákok, hogy fokozatosan alkalmazkodni Az amerikai oktatási rendszer és a nyelven, sokkal kevesebb anyagi terhet a diákok és a család.... [-]

Spanyolország Marbella Amerikai Egyesült Államok Davie
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The American College in Spain

Az egyetem Transfer Program által kínált American College Spanyolországban lehetővé teszi a diákok, hogy megkezdje első két évben a tanulmányok a Marbella egyetemi közpon ... [+]

Associate Degree in Business (Transfer) Egyetemi Transfer Program (2 + 2)

Az egyetem Transfer Program által kínált American College Spanyolországban lehetővé teszi a diákok, hogy megkezdje első két évben a tanulmányok a Marbella egyetemi központban azáltal, hogy egy nagy része az alapvető tanfolyamok szükséges a főiskolai diplomát az amerikai egyetemeken.

Miután a két első évben lezárult Spanyolországban, a diákok át hiteleiket egy egyetem az Egyesült Államokban, ahol befejezi az utolsó két évben a tanulmányok és keresni egy főiskolai diploma.

Ez a rendszer, az úgynevezett 2 + 2, van egy tudományosan megkülönböztető elem, mivel lehetővé teszi a diákok tanulni két évig Spanyolországban és még két évig Észak-Amerikában, de a nagy előnye, hogy megkapta a diplomát egy egyetem az Egyesült Államokban (ahol a hallgató befejezi az elmúlt két évben). Az előnye, hogy 2 + 2 módszer az, hogy a ez lehetővé teszi a diákok, hogy fokozatosan alkalmazkodni Az amerikai oktatási rendszer és a nyelven, sokkal kevesebb anyagi terhet a diákok és a család.... [-]

Spanyolország Marbella Amerikai Egyesült Államok Davie
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul