The American College in Spain

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nyitott kapuk a szebb jövő

Kezdje egyetemi karrier Marbella, át az Egyesült Államok és szerezzen diplomát egy akkreditált amerikai egyetem.

Előnyök az amerikai egyetemi rendszer

Kezdje egyetemi karrier Marbella, át az Egyesült Államok és szerezzen diplomát egy akkreditált amerikai egyetem

Vegyen részt két évvel a diploma Spanyolországban és befejezni az USA-ban megszerezte a diplomát egy amerikai egyetemen

25 év tapasztalat és több mint 12.000 diák hagyja jóvá a siker a mi programokat.

A siker az amerikai egyetemi rendszer

A diploma egy amerikai egyetemen egy nagyszerű módja annak, hogy hozzáférjen a munkahelyen. Ez is növeli a beszerzésének lehetőségét a munkavállalási vízum az USA-ban, így diplomások a lehetőséget feljogosító munkavállalási vízum az Egyesült Államokban.

Rugalmasság és könnyedség

Az egyetemi rendszer az USA jól ismert a rugalmasság több szempontból is. Az egyik legfontosabb pontja az, hogy lehetővé teszi a diákok, hogy a teljes első 2 éves tanulmányok előtt kelljen bejelenteni jelentős. Ez a rendszer, az úgynevezett 2 + 2, egy jellegzetes egyetemi eleme, mivel lehetővé teszi a diákok, hogy kezdődik az első két évben az Általános Oktatási kurzusok időt adva nekik, hogy dönteni a karrierjét. Az American College Spanyolország következik, ugyanazt a modellt: a diákok kezdik első két évben a tanulmányok Marbella, és át Észak-Amerika, ahol majd koncentrálni a szakterületükön és szerezzen diplomát. Ez a folyamat egy előnye, mert ez segít a diákok fokozatosan alkalmazkodni az amerikai nyelv, a stílus a tanulás és a kultúra, de alacsonyabb pénzügyi megterhelést jelent a családoknak.

A Prestige egy amerikai diploma

Az American College Spanyolországban (ACS) az első észak-amerikai egyetem Andalúziában. Található, a város Marbella (Málaga), az American College Spanyolországban kínál tanterv alapján Amerikai egyetemi rendszer. A diákok kezdődik Spanyolországban az első két évben a tanulmányok kitöltésével általános tanfolyamok által megkövetelt összes amerikai egyetemeken. Befejezése után a két évben, a diákok át egy észak-amerikai egyetem (USA, vagy bármely más európai egyetem kínál az észak-amerikai egyetemi rendszer), ahol befejezheti foka: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Business Administration), vagy BSc (Bachelor of Science).

  • Több mint 12.000 egykori diákok közel 40 különböző nemzetiségű bíztak a programban.

Az észak-amerikai rendszer, a diákok ki kell töltenie egy sor általános oktatási kurzusok során az első két évben a tanulmányok, a legkülönfélébb tudományágak, mielőtt rendezni be a végleges főiskolai végzettség. Az USA vizsgálati terv alapja egy moduláris rendszer néven ismert kredit, és a diákok értékelik rendszere révén "Folyamatos értékelés" amely lehetővé teszi számukra, hogy mit tanulmányi teljesítmény mindenkor.

Elvégzése után az első két évben (vagy négy félév) és a hozzájuk tartozó hitelek, a hallgatók képesek lesznek átadni egy amerikai egyetemen, ahonnan fejezik be mértékben. Ez az úgynevezett a Egyetemi Transfer Program, Vagy 2 + 2.

Presztízsének tanult egy amerikai egyetemen azért, hogy hozzáférjen a nemzetközi munkaerőpiacon és lehetőségei ha további munka vízumok az USA-ban, amelyek előnye, hogy emelkednek egyre többek között a nemzetközi diákok egyre nap. Az USA foglalja el az első helyet, mint a kiválasztott úti cél főiskolai hallgatók és az amerikai egyetemek tekinthető a legjobb a világon.

Az American College Spanyolországban megkönnyíti az amerikai egyetemi rendszer és központok céljai en biztosít a hallgatók az oktatás a legmagasabb szinten olyan beállítás, amely elősegíti a kritikus gondolkodás alapvető pillére alapja.

A Marbella Campus

a létesítmények Az American College Spanyolországban találhatók Marbella (Málaga) A lakóövezet Sierra Blanca, a szív, a Milla de Oro A Costa del Sol-on. Marbella ismert, hogy az egyik legszebb kozmopolita célpontok Európában. Nem található a bankok a Földközi-tenger és a biztonsági másolatot készít, a hegyekben, ami garantálja, hogy a lakók élvezhetik a stabil éghajlat egész évben. Ez kevesebb, mint egy óra távolságra a vasútállomástól és a Málaga repülőtér, amely a lakosok a hozzáférést a legtöbb európai fővárosokban.

A campus felszerelt tantermek a legújabb technológiai fejlesztéseket, és úgy tervezték, kisebb csoportok, Amely lehetővé teszi a személyes tanítási tapasztalat és állandó felügyelet a diákok a kari.

A fő cél az ACS az, hogy a hallgatók a legjobb tudományos, szellemi és társadalmi előkészítése, hogy azok integrálódni az amerikai egyetemi rendszer, és ezáltal megszerezni a kívánt mértékben. Ez viszont lehetővé teszi számukra, hogy dolgozzon ki egy teljes életet, hozzáértő és elkötelezett tagjai a globális társadalomban.

Ház

Az American College Spanyolországban segíti a diákok és családjaik, hogy gondoskodjon a különböző lakhatási lehetőségeket, különösen azok számára, akik nem a lakosok a Costa del Sol-on. Az adminisztráció osztály és a hallgatói támogatási szolgáltatás a mi campus segítségével a keresési és bérleti a lakások, lakásbérlésnek családokból a területen, vagy tartózkodó szálloda a régióban.

Sport és tevékenységek

Köszönjük, hogy megállapodást között ACS és a Manolo Santana Racquets Club, a diákok a gyakorlatban, és játszani a különböző sportesemények, ideértve: tenisz, squash, általános fitness, úszás, és a harcművészetek. A klub, melynek alapítója a Manolo Santana, egykori Wimbledon, US Open, és Rolland Garros bajnok, 6 teniszpálya, 4 Rakettlabdapályák, fitness központ, edzőterem, aerobic aréna, egy medence és egy étterem / kávézó.

Helyszínek

Marbella

Address
Centro Comercial Le Village Carretera de Istán, km1
29602 Marbella, Andalúzia, Spanyolország

Davie

Address
3501 Davie Rd,
FL 33314 Davie, Florida, Amerikai Egyesült Államok