Asociación Profesional de Criminólogos de España

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Néhány éve, a szakmai kriminológusok Szövetsége Spanyolország éveiben kezdődött a Spanyolország-szerte nagy sikerrel, mind a szakmai feladatokat, mint a tanfolyamok és gyakorlati tevékenységek mindenképpen végre kell hajtani. Mivel a függőleges növekedés, már több, hogy hozzanak létre erre a platformra, de ez összefügg, ez teljesen független.

Mivel 2020-ban a szakmai Egyesülete kriminológusok Spanyol ( ASPROCRIME ) a származtatott minden képzési blokk a szervezet, amely már megállapodások más szervezetekkel, így a lehető legjobb minőségű diákok, akik érdeklődnek az igazságügyi tudományban . Röviden, bíznak abban, a képzési osztály, de nem vagyunk egy független cég.

Köszönhetően kapcsolatok ASPROCRIME , és kapcsolatokat a nemzeti, de mindenekelőtt a nemzetközi, kínálunk praktikus, szemináriumok és workshopok a legmagasabb technológia áll rendelkezésünkre.

Ma szakemberek célja, tanfolyamok, ahol igazán tanulni, és tudnak adni használni a karrierjét. Ezért van még igény a tanfolyamok vezető saját címét (formális és nem - formális képzés), mely kurzusokat vezető hivatalos fok (hiányában specializáció cikkét).

Helyszínek

Madrid

Address
Calle del Alcalde Sáinz de Baranda,38
28009 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: