Autonomous University of Madrid - Summer School of Economics and Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Madridi Nyári Egyetem Közgazdaságtudományi Egyetem (SSEB) egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a világ egyik legszebb és legélelmesebb városában tágítsa fel a látóterét a felső egyetemen tanult.

Felhívjuk Önt, hogy csatlakozzon az életet megváltoztató utazáshoz, hogy új perspektívát nyerjen tanulmányaival, új barátjait szerelje fel a világ minden tájáról, merítse magát egy másik kultúrába, és fedezzen fel magának valami újat! Csatlakozzon egy exkluzív 4 hetes tanulmányi programhoz , amely az UAM kiváló minőségű kurzusait kínálja, amelyeket az UAM Gazdasági és üzleti Tanszékének felső professzorai és kutatói angol nyelven tanítanak.

A Közgazdasági és Üzleti Nyári Egyetem olyan nemzetközi és hazai hallgatókat célozza meg, akik szeretnének szerezni egyetemi gazdagodást az állami környezetvédelmi politikák, a környezetvédelmi adózás, az éghajlatváltozás közgazdaságtan, a globális marketing menedzsment és más csúcstechnológiai tudományágak irányításában.

A Universidad Autónoma de Madrid (UAM) a világ egyik legjobb egyeteme. A QS Top 50 Under 50 rangsor, amely kiemeli a világ legmagasabb 50 év alatti egyetemeit, az UAM-ot rangsorolja a # 1 Spanyolországban, a # 3 Európában és a # 10 a világon.

Az UAM-ról

Az UAM a spanyol felsőoktatás vezetője a kutatásban. Az UAM Campus, a Spanyol Nemzeti Kutatási Tanács (CSIC) társelnöke, a Spanyol Oktatási és Tudományügyi Minisztérium mint nemzetközi kiválósági kampusz nevezte ki.

Az UAM szoros kapcsolatokat tart fenn az önkormányzatokkal, intézményekkel, vállalkozásokkal és nem kormányzati szervezetekkel, és aktívan támogatja a vállalkozói tevékenységet a Vállalkozói Kezdeményezések Központján keresztül.

Helyszínek

Madrid

Address
C/ Francisco Tomás y Valiente, 5 · Universidad Autónoma de Madrid
28049 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország