Hivatalos Leírás

-On Barcelona Flight SchoolArra törekszünk, hogy diákjaink a legjobb minőségű képzés lehetséges, mivel ez lehetővé teszi majd a különbség a siker és a kudarc a későbbiekben a karrierjét. Airlines mindig keressük a legjobban képzett pályázók, és próbára teszi, és az értékelést Thier tényleges tudás és a repülési szabványok előtt elhatározod, hogy egy új bérlet.

Ezért vesszük az oktatás és a képzés nagyon komolyan, és fog készíteni, nem csak átadni a vizsgák és a repülési véleménye, hanem az, hogy elérni egy kiválósági elég magas ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van a legnagyobb lehetőség, amikor a alkalmazó egy sor munkát.

a képzés A képzési programok szerint tanúsított az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) FCL rész rendeletek, és úgy tervezték, hogy segítse a hallgató pilóta, hogy elérjék a kívánt tanulási célok és a Flight tapasztalat minimum idotartamra szükség, miközben maximalizálják a foglalkoztatási lehetőségek a légitársaságokkal.

Barcelona Flight School által igazolt spanyol EASA képviselő, az Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), mint pilótaképzésen Szervezet (ATO) a szám E-ATO-037.

Forrásaink

Barcelona Flight School messze a legnagyobb szolgáltató Sabadell Airport, a Barcelona természetes üzleti és általános célú repülés repülőtér, és teljesen működik La Cerdanya Airport, irányító és hatékonyan biztosító repülőtéri szolgáltatások az Akadémia bázis, hanem számos átmeneti repülőgépek jönnek hogy élvezze a hihetetlen táj és táj, a helyszín és a régióban.

A nagy flotta több 40 síkok, legtöbbjük felszerelt digitális digitális pilótafülke, és a saját karbantartás és javítás bolt, az edzés szüneteket biztosított velünk. A profi és nagyon tapasztalt elméleti és pilótaoktatókat mindig segít előrelépni az oktatás terve.

Barcelona Flight School is része Barcelona Aviation Center, ahol lehetőség van, hogy vegyenek részt más légi tevékenységek, mint a műrepülő Flight, Vitorlázórepülő és Ultraligths.

A hely Élvezze élő Barcelona, ​​az egyik legjobb város a világon, amíg megtanuljuk. Keményen dolgozik, hogy pénzt keres a pályaválasztás, mint egy pilóta nem jelenti azt, hogy nem egy kis szünetet, hogy élvezze a strandok, vagy a színházak, a vibráló főváros Katalónia. Tény, hogy nincs más város a világon tud nyújtani egy ilyen kombináció a repülés feltételeit és kényelmet biztosít a hallgató:

Félelmetes időjárás - akkor légy több napra Jó közlekedés és a kommunikáció - a nemzetközi hallgatói Nemzetközi, globális hozzáállás - akkor érzem otthon Finom kultúra, szemüvegek és gasztronómia - egy kis szünetet Átlagon felüli életminőség - összpontosítani a képzési

Történetünk Barcelona Flight School, úttörő kísérleti képzés Spanyolországban, a légiközlekedés-képzés óta 1,953. Mivel kezdetektől fogva, iskolánk képzett több mint 4.000 pilóták és aktív mindenkor előmozdítása mindenféle repülés tanfolyamok, függetlenül attól, hogy az ab-initio pilótaképzés vagy ismétlődő és készségek fejlesztése.

Jelenleg által elismert EASA egy ATO (Aviation Training Organization) a szám E-ATO-037. Mivel szeptember 15, 2011 mi Aviation Academy által elismert EASA a képzési szervezet számára egyaránt moduláris és integrált kereskedelmi pilóta ATPL (A) tanfolyamok. Mivel július 14, 2011 mi engedélyezett, hogy a vonat a jövőben a pilóták felé Moduláris Commercial Pilot License CPL (A) Mivel augusztus 13, 2010 mi engedélyezett, hogy átadják Cabin Crew képzés. Mivel december 10, 2009 mi is TRTO-H (Típustanfolyam Szervezet), hogy támogassák a kérelmezők felé Robinson helikopterek modell R22 és R44 típusú értékelés. Mivel április 14, 2009 már engedélyezték a Flight School és Flight Center for ultrakönnyű. Mivel november 7, 2001, mi is elismerte EASA egy FTO (Flight Training Organisation) a szám E-FTO-020 engedéllyel kölcsönöz földi iskolai és repülési képzés képzés jelöltek felé PPL (A) engedély és moduláris kurzusok beszerzése Instrument Rating IR (a) és a több hajtóműves Rating ME (a) szerint a JAR-FCL 1.055 előírásoknak. Mivel február 20, 1999 mi már engedélyezett, mint a Flight School és Flight Center for vitorlázó bázisunk La Cerdanya Repülőtéri. Mivel november 10., 1,953 mi által hitelesített képzési központként Repülőgép Private Pilot (PPL-A) képzés, helikopter Private Pilot (PPL-H) képzés és vitorlázópilóta képzés.

Nincs még egy spanyolországi iskola ugyanolyan élmény képzés jövőbeni pilóták, mint a Barcelona Flight School. Ez a tény, párosítva rendkívüli időjárás és a kiváló légi flotta és oktató csapat teszi iskolánk a természetes szelekció a komoly tanuló.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Barcelona Flight School

A műszeres minősítéssel (IR) pálya cél az, hogy a tanulási kellékei földi iskola és repülési képzés, a szakértelem és tapasztalat szükséges annak érdekében, hogy az IR (A ... [+]

A műszeres minősítéssel (IR) pálya cél az, hogy a tanulási kellékei földi iskola és repülési képzés, a szakértelem és tapasztalat szükséges annak érdekében, hogy az IR (A) osztály. A hallgató a PPL (A) vagy CPL (A) engedély szerint kapott FCL rész.

A végén a kurzus, a hallgatók bizonyítania kell a megfelelő szintű tudás gyakorlására kiváltságait birtokosa az IR (A), mint a cselekmény a PIC egy egymotoros vagy több hajtóműves repülőgép IFR az IMC (műszeres meteorológiai körülmények között), az olyan határozat magassága 200ft.

Minden földi iskola lehet részt venni a helyszínen, és a diákok részt kell vennie legalább 75% osztályú ülések minden egyed ahhoz, hogy jogosultak az AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea) vizsgák.... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol
Nappali
12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Barcelona Flight School

Az integrált ATPL (A) program egy kereskedelmi pilóta természetesen kiegészítve egy MCC egy Airbus A320-as vagy Beechcraft King Air B200, azoknak szól, akik igazi komolya ... [+]

Az integrált ATPL (A) program egy kereskedelmi pilóta természetesen kiegészítve egy MCC egy Airbus A320-as vagy Beechcraft King Air B200, azoknak szól, akik igazi komolyan kezd egy légitársaság munkát.

Ez a program egy ab-initio természetesen mindazoknak szól jövőbeli pilóták szeretnének egy CPL (Commercial Pilot License) az ME (Multi-motor) és IR (eszköz) alapján, valamint az elméleti tudás szükséges irányába ATP License .

Szintén a program keretében, a hallgató befejezi az MCC (Multi-személyzet koordináció) képzés köteles eljárni, mint egy optikai (első tiszt) többpilótás szállítási kategóriába tartozó repülőgép, alapvető fontosságú annak érdekében, hogy a munkáltató által Airline, partnerünknél létesítmények .... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol
Nappali
55 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Barcelona Flight School

Ez ATPL program lehetővé teszi, hogy szerezzen egy ATPL engedély lépésről lépésre, a moduláris megközelítést egy sor egyéni tanfolyamokat és engedélyek, amit tehet szerin ... [+]

Ez ATPL program lehetővé teszi, hogy szerezzen egy ATPL engedély lépésről lépésre, a moduláris megközelítést egy sor egyéni tanfolyamokat és engedélyek, amit tehet szerint a saját ütemezése és igényeit. Mert akkor kap hitelt a korábbi légiforgalmi tapasztalat, hogy lehet, hogy ez a program lehetővé teszi, hogy személyre szabott a ATPL képzés a valós helyzetet kihasználva bármilyen licenc már rendelkeznek.

Mivel a modulok vagy persze független a többitől, és az Ön egyedi engedély vagy minősítés, akkor nem kell, hogy vegye őket egyszerre. Ehelyett beállíthatja az ütemben akkor vállalja az egyes modulok és megszerezni a tudást és tapasztalatot szükséges, hogy jogosultak legyenek a ATPL licenc, amely meg fogja kapni, miután befejezte az összes modult. Az út során, akkor is megszerezni az egyéni képesítés, mint PPL, CPL, ME-IR és MCC elvégzése után minden modul. Barcelona Flight School engedélyezett létesítményben az Agencia Estatal de Seguridad Aérea alatt EASA FCL részben a ATO szám E-ATO-037, hogy a repülőgépes oktatás, több mint 60 éves tapasztalattal.... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Barcelona Flight School

A repülést oktató (FI) Természetesen az első és egyszerűbb módja, hogy adjunk repülési tapasztalattal a napló alkalmazása előtt egy légitársaság. Miután elvégezte a szüks ... [+]

A repülést oktató (FI) Természetesen az első és egyszerűbb módja, hogy adjunk repülési tapasztalattal a napló alkalmazása előtt egy légitársaság.

Miután elvégezte a szükséges képzést, a repülést oktató Rating lehetővé teszi, hogy jár, mint a repülés oktató, tanítás Groundschool és biztosítja Flight képzés a többi diáknak.

A kezelés ideje alatt egy munkát repülést oktató egy Flight School az egyik legjobb módja lehet építeni óra edzés közben más pilóták, és megszilárdítsa a repülő készségek bejegyzés munkát teszi repülés, amely ugyanabban az időben, lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon a pilóta munkaerőpiacon.... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol
Nappali
9 hetek
Campus
Bővebben magyarul