Barcelona Flight School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

-On Barcelona Flight SchoolArra törekszünk, hogy diákjaink a legjobb minőségű képzés lehetséges, mivel ez lehetővé teszi majd a különbség a siker és a kudarc a későbbiekben a karrierjét. Airlines mindig keressük a legjobban képzett pályázók, és próbára teszi, és az értékelést Thier tényleges tudás és a repülési szabványok előtt elhatározod, hogy egy új bérlet.

Ezért vesszük az oktatás és a képzés nagyon komolyan, és fog készíteni, nem csak átadni a vizsgák és a repülési véleménye, hanem az, hogy elérni egy kiválósági elég magas ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van a legnagyobb lehetőség, amikor a alkalmazó egy sor munkát.

a képzés A képzési programok szerint tanúsított az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) FCL rész rendeletek, és úgy tervezték, hogy segítse a hallgató pilóta, hogy elérjék a kívánt tanulási célok és a Flight tapasztalat minimum idotartamra szükség, miközben maximalizálják a foglalkoztatási lehetőségek a légitársaságokkal.

Barcelona Flight School által igazolt spanyol EASA képviselő, az Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), mint pilótaképzésen Szervezet (ATO) a szám E-ATO-037.

Forrásaink

Barcelona Flight School messze a legnagyobb szolgáltató Sabadell Airport, a Barcelona természetes üzleti és általános célú repülés repülőtér, és teljesen működik La Cerdanya Airport, irányító és hatékonyan biztosító repülőtéri szolgáltatások az Akadémia bázis, hanem számos átmeneti repülőgépek jönnek hogy élvezze a hihetetlen táj és táj, a helyszín és a régióban.

A nagy flotta több 40 síkok, legtöbbjük felszerelt digitális digitális pilótafülke, és a saját karbantartás és javítás bolt, az edzés szüneteket biztosított velünk. A profi és nagyon tapasztalt elméleti és pilótaoktatókat mindig segít előrelépni az oktatás terve.

Barcelona Flight School is része Barcelona Aviation Center, ahol lehetőség van, hogy vegyenek részt más légi tevékenységek, mint a műrepülő Flight, Vitorlázórepülő és Ultraligths.

A hely Élvezze élő Barcelona, ​​az egyik legjobb város a világon, amíg megtanuljuk. Keményen dolgozik, hogy pénzt keres a pályaválasztás, mint egy pilóta nem jelenti azt, hogy nem egy kis szünetet, hogy élvezze a strandok, vagy a színházak, a vibráló főváros Katalónia. Tény, hogy nincs más város a világon tud nyújtani egy ilyen kombináció a repülés feltételeit és kényelmet biztosít a hallgató:

Félelmetes időjárás - akkor légy több napra Jó közlekedés és a kommunikáció - a nemzetközi hallgatói Nemzetközi, globális hozzáállás - akkor érzem otthon Finom kultúra, szemüvegek és gasztronómia - egy kis szünetet Átlagon felüli életminőség - összpontosítani a képzési

Történetünk Barcelona Flight School, úttörő kísérleti képzés Spanyolországban, a légiközlekedés-képzés óta 1,953. Mivel kezdetektől fogva, iskolánk képzett több mint 4.000 pilóták és aktív mindenkor előmozdítása mindenféle repülés tanfolyamok, függetlenül attól, hogy az ab-initio pilótaképzés vagy ismétlődő és készségek fejlesztése.

Jelenleg által elismert EASA egy ATO (Aviation Training Organization) a szám E-ATO-037. Mivel szeptember 15, 2011 mi Aviation Academy által elismert EASA a képzési szervezet számára egyaránt moduláris és integrált kereskedelmi pilóta ATPL (A) tanfolyamok. Mivel július 14, 2011 mi engedélyezett, hogy a vonat a jövőben a pilóták felé Moduláris Commercial Pilot License CPL (A) Mivel augusztus 13, 2010 mi engedélyezett, hogy átadják Cabin Crew képzés. Mivel december 10, 2009 mi is TRTO-H (Típustanfolyam Szervezet), hogy támogassák a kérelmezők felé Robinson helikopterek modell R22 és R44 típusú értékelés. Mivel április 14, 2009 már engedélyezték a Flight School és Flight Center for ultrakönnyű. Mivel november 7, 2001, mi is elismerte EASA egy FTO (Flight Training Organisation) a szám E-FTO-020 engedéllyel kölcsönöz földi iskolai és repülési képzés képzés jelöltek felé PPL (A) engedély és moduláris kurzusok beszerzése Instrument Rating IR (a) és a több hajtóműves Rating ME (a) szerint a JAR-FCL 1.055 előírásoknak. Mivel február 20, 1999 mi már engedélyezett, mint a Flight School és Flight Center for vitorlázó bázisunk La Cerdanya Repülőtéri. Mivel november 10., 1,953 mi által hitelesített képzési központként Repülőgép Private Pilot (PPL-A) képzés, helikopter Private Pilot (PPL-H) képzés és vitorlázópilóta képzés.

Nincs még egy spanyolországi iskola ugyanolyan élmény képzés jövőbeni pilóták, mint a Barcelona Flight School. Ez a tény, párosítva rendkívüli időjárás és a kiváló légi flotta és oktató csapat teszi iskolánk a természetes szelekció a komoly tanuló.

Helyszínek

Barcelona

Euro Flight Support S.L.

Address
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Barcelona, Katalónia, Spanyolország
Telefonszám
+34 935 32 38 58