Basque Culinary Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2009-ben a Baszk Kulináris Központ Alapítvány létrejöttének köszönhetően Mondragon Unibertsitatea a baszk szakácsok és a közintézmények. A baszk Kulináris Center az a célja, hogy biztosítsa a folytonosságot a konyha, mint a központ az innováció a jövőben, ami magában foglalja a termelés magas szintű tudás és a képzés a képzett szakemberek a kutatás és tudástranszfer között haute cuisine szakemberek és üzleti ágazatok és a tudás kapcsolódó közvetlen és közvetett módon a gasztronómia, és elérni a nemzetközi vetülete. Fellendítése a technológia transzfer és innováció szektorban működő vállalatok egy másik a központ nagy célkitűzéseit, valamint az új üzleti kezdeményezések és projektek. A központ vonalak kutatás és innováció az élelmiszer-és Gasztronómiai dolgoznak szerte a következő rendelkezés lép: Élelmiszer-oktatás és a szokásokat. Food társadalmi felelősségvállalás. Food trendeket. Innováció az üzleti menedzsment az ágazatban. Fejlesztése a kapcsolódó technológiák. Ételkészítés, bemutatása és megőrzése. A baszk Kulináris Központ Alapítvány a következőkből áll: Board képviseletében :: o Intézmények o Vezető szakácsok o A nemzeti és nemzetközi vállalat Nemzetközi Tanácsadó Testület Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol

Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Course in Avant-Garde Culinary Techniques

Campus Nappali 2 hónapok May 2019 Spanyolország San Sebastián

[+]

Díjak / támogatások

Az ár tartalmazza:

Egyenruha

Finanszírozási lehetőségek

Támogatási lehetőségek

Azok számára, akik érdeklődnek a diák szállás Donostia-San Sebastián, fontos, hogy könyvet, hogy az asap.

Belépés

A kérelmek benyújtása

[-]

Persze a kulináris technikák tökéletesítésében

Campus Nappali 5 hetek May 2019 Spanyolország San Sebastián

Tanultál főzni és úgy érzed, hogy még sok tanulnivaló van? Hosszú tapasztalata van mint szakács, de soha nem volt hivatalosan kiképzett? Az intenzív képzés öt hete alatt a Basque Kulináris Központ oktatói által vezetett diákok tökéletesítik kulináris technikájukat; egy utazás az összes kezelési és megőrzési technikán, főzés folyamaton, cukrászsüteményen és bevezetésen keresztül az avant-guard trendekhez, amelyek mindegyike lehetővé teszi, hogy megszilárdítsa ismereteit és új készségeket szerezzen az ételek elkészítésében és bemutatásában. [+]

Tanultál főzni és úgy érzed, hogy még sok tanulnivaló van? Hosszú tapasztalata van mint szakács, de soha nem volt hivatalosan kiképzett?

Az intenzív képzés öt hete alatt a Basque Kulináris Központ oktatói által vezetett diákok tökéletesítik kulináris technikájukat; egy utazás az összes kezelési és megőrzési technikán, főzés folyamaton, cukrászsüteményen és bevezetésen keresztül az avant-guard trendekhez, amelyek mindegyike lehetővé teszi, hogy megszilárdítsa ismereteit és új készségeket szerezzen az ételek elkészítésében és bemutatásában.

Program

Ez a szakképzési program az ágazatban dolgozó szakembereknek szól, formális képzéssel és / vagy korábbi munkatapasztalattal.... [-]


Tanfolyam szakértő csapos és modern koktél előkészítés

Campus Nappali 2 hónapok October 2019 Spanyolország San Sebastián

Ez az egyetemi képzés egy teljes program, amely modern barmanévé válik. 2 hónapos intenzív program, amely magában foglalja a tanulmányi látogatásokat, a mester osztályokat a kiemelkedő csaposok, a végső projekt által támogatott oktatók és a szakmai tapasztalat az iparban. Egy tanulmányi terv, amely egy olyan globális elképzelést nyújt Önnek, amely lehetővé teszi, hogy elsajátítsák a koktélkészítés összes technikai vonatkozását, és megértsék az üzleti és a koktélbár ügyfelet. [+]

Ez az egyetemi képzés egy teljes program, amely modern barmanévé válik.

A modern koktélkészítés és a legkorszerűbb avant-őrző konyha technikája a koktélok elkészítéséhez.

2 hónapos intenzív program, amely magában foglalja a tanulmányi látogatásokat, a mester osztályokat a kiemelkedő csaposok, a végső projekt által támogatott oktatók és a szakmai tapasztalat az iparban.

Egy tanulmányi terv, amely egy olyan globális elképzelést nyújt Önnek, amely lehetővé teszi, hogy elsajátítsák a koktélkészítés összes technikai aspektusát, és megértsék az üzleti és a koktélbár ügyfelet.

A diplomát a Mondragon Egyetem és a Basque Kulináris Központ Gasztronómiai Tanszéke közösen ítéli oda.... [-]