Hivatalos Leírás

granada

Egyetemi Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas

A Egyetemi Modern Language CentreCentro de Lenguas Modernas található a központi és jellemzően "Granadino" kerületi "Realejo", kapott helyet a régi palota, Santa Cruz (16. század), amelyet speciálisan felújított oktatási célokra.

Mivel helyreállítás befejeződött 1992-ben, az új Centro de Lenguas Modernas kínál nemcsak a most ismert Spanyol kurzusok külföldiek számára (Spanyol Studies Course (CEH), spanyol nyelv és kultúra tanfolyam (CLCE), Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok (Cile), Intenzív spanyol nyelv és kultúra tanfolyam (CILYC), a spanyol, mint idegen nyelv pálya (CELE) és opcionális január pálya (CCE) ), hanem a különböző Modern nyelvtanfolyamok (Angol, francia, olasz, német, katalán, arab, japán, orosz, portugál és svéd).

Ez a kombináció a két, amelyek a központ ilyen eredeti vállalkozás; Itt a külföldi diákok megoszthatják mindennapi életüket azokkal a spanyol diákok, ezzel elősegíti a kölcsönös érdeke, hogy a különböző nyelvek és kultúrák. Ez a kapcsolat erősödik a nyelvcsere szolgáltatás, amely lehetőséget ad a diákok, hogy gyakorolják a spanyol a tanórán kívül, valamint a kulturális látogatások és tevékenységek.

granada

Amellett, hogy a fent említett képzés, a Centro de Lenguas Modernas is kínál tanfolyamokat tanítás spanyol, német, francia, angol vagy olasz mint idegen nyelv, vizsgák azok számára, akik szeretnék, hogy igazolja, hogy mennyire spanyol (DELE - Diploma spanyol, mint idegen nyelv - által szervezett Instituto Cervantes). Tanítás Üzleti spanyol és más típusú nyelvtanfolyamok speciális célra, beleértve a kifejezetten együtt különböző tudományos és szakmai intézmények is rendelkezésre állnak.

A Centro de Lenguas Modernas és a Egyetemi de Granada megtesznek azért, hogy a diákok tartózkodása kellemes és előnyös a lehető: a nyelv cseregarancia, a Szállás szolgáltatás, és kulturális rendezvények szervezése, a sport csak néhány példa.

A tudományos oldalról, a magasan képzett tanári kar speciális nyelvoktatás, és tartalmazza a Granadai Egyetem professzorai és oktatók. A központ teljesen felszerelt könyvtár, a leginkább up-to-date audiovizuális eszközök mind az osztálytermekben és a nyelvi laboratóriumok létrehozott multimédiás és audio-video tevékenységét. Emellett a diákok hozzáférést az elektronikus levél.

A cég elkötelezettsége a folyamatos fejlődés mindig szem előtt tartva, a központ végzi a külső felmérések rendszeresen, amely értékeli a tantestület, a tartalom a különböző tanfolyamok, és a minőség a Központ igazgatási és infrastrukturális.

CLM Küldetésnyilatkozat

A Centro de Lenguas Modernas Fő célja a terjesztés a spanyol nyelv és kultúra, valamint az integrációs városi élet a multikulturális közösség, akik ellátogatnak a Granada köszönhetően a bizalom általuk intézményünkben. Dolgozunk nap mint nap, hogy javítsa a minőségi oktatás és szolgáltatásokat kínálunk.

Az idegen nyelvi tagozat, CLM fő objetive, hogy minőségi oktatás alapuló kommunikatív megközelítés és a megfelelő eszközöket a diákok, hogy megszerezzék a felbecsülhetetlen képesség a mai társadalomban, hogy kommunikálni egy másik nyelvet a lehető legrövidebb idő alatt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

A Granadai Egyetem Idegennyelvi Központ (CLM) az egyik vezető intézmények Spanyolország területén laguage tanulás. Ez egy olyan fajta, köszönhetően a magasan képzett és s ... [+]

A Granadai Egyetem Idegennyelvi Központ (CLM) az egyik vezető intézmények Spanyolország területén laguage tanulás. Ez egy olyan fajta, köszönhetően a magasan képzett és specializált tantestület. Egy kommunikatív megközelítés, különös hangsúlyt kap a kölcsönhatás valós élethelyzetekben.

A központ telepítés található a régi Realejo kerületben, a következő két fő épület: a gyönyörű, 16. századi palota, Santa Cruz és a Huerta de los Angeles Mansion. Mindkét egyesíti a szépséget és a meleget a történelmi épületek a legmodernebb technikai eszközök.

A másik vonzereje CLM van annak egyedülálló multikulturális és többnyelvű környezetben. Külföldi diákok megoszthatják mindennapi életüket azokkal a spanyol tanulók különböző idegen nyelveket, így ösztönözve a kölcsönös érdeke, hogy a különböző nyelvek és kultúrák.... [-]

Spanyolország Granada
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a spanyol Granada a spanyol Studies Course célja a hallgatók és a szakemberek, akik szeretnék megszerezni a mélyebb ismerete spanyol ... [+]

Bár hivatalosan két különböző program Hispanisztika pálya (CEH) és Spanyol nyelv és kultúra tanfolyam (CLCE) fellépnie, mert nem választás kérdése, hanem egy tényleges szintjét a spanyol nyelvet. Más szóval, az a követelmény, hogy beiratkozik a CEH az, hogy a fejlett és a parancsot a nyelvet, mivel csak akkor kell lennie egy közbenső spanyol tanuló el kell fogadni CLCE.

Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a spanyol Granada a Hispanisztika pálya célja a hallgatók és a szakemberek, akik szeretnék megszerezni a mélyebb ismerete spanyol nyelvet és kultúrát. Ez természetesen széles választékát kínálja tantárgyi szakemberek, a University of Granada.... [-]

Spanyolország Granada
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a spanyol Granada Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok (cíle) tervezték azokat a fiatalokat, akik szeretnék kezdeni tanulási vagy javít ... [+]

Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a spanyol Granada Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok (cíle) tervezték azokat a fiatalokat, akik szeretnék kezdeni tanulási vagy javítsák spanyol alatt a rövid tartózkodás hazánkban. Lényegében kommunikatív megközelítést követi ezeket a tanfolyamokat, valamint a használata a leginkább up-to-date audio-vizuális technika. Az átlaglétszám csoportonként 12.

A Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok (Čilės) kínálnak januártól decemberig; előtti napon minden kurzus kezdődik, van egy szint teszt, ami azt jelenti, hogy bárki érkező CLM elején egy természetesen is csatlakozhatnak a cíle saját megfelelő szintre. Kurzusok kezdődő felénél a hónap, csak akkor tudjuk garantálni a szintet, amely már folyamatban vannak, ajánlom kezdőknek és kezdjük az elején a hónap. Az is lehetséges, hogy a következő tanfolyamokat több hónapot is garancia arra, hogy a csoport létezik minden szinten A1 C1 (CLM-1 kezdőtől a CLM-8 Superior), mindaddig, amíg van legalább tíz diák egy csoport.... [-]

Spanyolország Granada
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Centro de Lenguas Modernas (Versión en Español)

HDL Centro de Lenguas Modernas (Universidad de Granada) - Educación