Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Bevezetés

Hivatalos Leírás

granada

Egyetemi Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas

A Egyetemi Modern Language CentreCentro de Lenguas Modernas található a központi és jellemzően "Granadino" kerületi "Realejo", kapott helyet a régi palota, Santa Cruz (16. század), amelyet speciálisan felújított oktatási célokra.

Mivel helyreállítás befejeződött 1992-ben, az új Centro de Lenguas Modernas kínál nemcsak a most ismert Spanyol kurzusok külföldiek számára (Spanyol Studies Course (CEH), spanyol nyelv és kultúra tanfolyam (CLCE), Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok (Cile), Intenzív spanyol nyelv és kultúra tanfolyam (CILYC), a spanyol, mint idegen nyelv pálya (CELE) és opcionális január pálya (CCE) ), hanem a különböző Modern nyelvtanfolyamok (Angol, francia, olasz, német, katalán, arab, japán, orosz, portugál és svéd).

Ez a kombináció a két, amelyek a központ ilyen eredeti vállalkozás; Itt a külföldi diákok megoszthatják mindennapi életüket azokkal a spanyol diákok, ezzel elősegíti a kölcsönös érdeke, hogy a különböző nyelvek és kultúrák. Ez a kapcsolat erősödik a nyelvcsere szolgáltatás, amely lehetőséget ad a diákok, hogy gyakorolják a spanyol a tanórán kívül, valamint a kulturális látogatások és tevékenységek.

granada

Amellett, hogy a fent említett képzés, a Centro de Lenguas Modernas is kínál tanfolyamokat tanítás spanyol, német, francia, angol vagy olasz mint idegen nyelv, vizsgák azok számára, akik szeretnék, hogy igazolja, hogy mennyire spanyol (DELE - Diploma spanyol, mint idegen nyelv - által szervezett Instituto Cervantes). Tanítás Üzleti spanyol és más típusú nyelvtanfolyamok speciális célra, beleértve a kifejezetten együtt különböző tudományos és szakmai intézmények is rendelkezésre állnak.

A Centro de Lenguas Modernas és a Egyetemi de Granada megtesznek azért, hogy a diákok tartózkodása kellemes és előnyös a lehető: a nyelv cseregarancia, a Szállás szolgáltatás, és kulturális rendezvények szervezése, a sport csak néhány példa.

A tudományos oldalról, a magasan képzett tanári kar speciális nyelvoktatás, és tartalmazza a Granadai Egyetem professzorai és oktatók. A központ teljesen felszerelt könyvtár, a leginkább up-to-date audiovizuális eszközök mind az osztálytermekben és a nyelvi laboratóriumok létrehozott multimédiás és audio-video tevékenységét. Emellett a diákok hozzáférést az elektronikus levél.

A cég elkötelezettsége a folyamatos fejlődés mindig szem előtt tartva, a központ végzi a külső felmérések rendszeresen, amely értékeli a tantestület, a tartalom a különböző tanfolyamok, és a minőség a Központ igazgatási és infrastrukturális.

CLM Küldetésnyilatkozat

A Centro de Lenguas Modernas Fő célja a terjesztés a spanyol nyelv és kultúra, valamint az integrációs városi élet a multikulturális közösség, akik ellátogatnak a Granada köszönhetően a bizalom általuk intézményünkben. Dolgozunk nap mint nap, hogy javítsa a minőségi oktatás és szolgáltatásokat kínálunk.

Az idegen nyelvi tagozat, CLM fő objetive, hogy minőségi oktatás alapuló kommunikatív megközelítés és a megfelelő eszközöket a diákok, hogy megszerezzék a felbecsülhetetlen képesség a mai társadalomban, hogy kommunikálni egy másik nyelvet a lehető legrövidebb idő alatt.

Helyszínek

Granada

Address
Formación y Gestión de Granada, S.L.
Placeta del Hospicio Viejo s/n 18009 GRANADA (SPAIN)

Granada, Andalúzia, Spanyolország