Hivatalos Leírás

Cambridge Institute egy privát oktatási központ, amely elsősorban angol, spanyol, francia és német nyelvtanfolyamokra szakosodott, bizonyított tapasztalattal rendelkezik az ágazat és a nemzetközi lefedettség területén. A munkamódszerünk garantált sikere a diákoknak, akik elkötelezettek a képzési programjaink iránt, akiknek minőséget, innovációt és oktatási tervet kínálunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek igényeiknek. Ezzel a filozófiával a Cambridge Institute most az ágazat élvonalában áll, és napi munkájával azon elhatározással veszi tudomásul, hogy ezt a pozíciót még a jövőben is megtartja, a hallgatók bizalmának és tiszteletének megszerzésével. Számos szolgáltatásnyújtást kínálunk a nyelvtanulás megkönnyítésére mind a mindennapi használatra, mind a munkára. Ráadásul a diákjaink aktív részvételére és a nyelv alapkészségeinek kiegyensúlyozott fejlesztésére számítunk: hallgatás, olvasás és írás. Bármelyik kurzust is választja, a Cambridge Institute fő célja, hogy optimalizálja diákjaink lehetőségeit a legjobb erőforrásokkal. Tapasztalataink és nemzetközi presztízsünk támasztja alá, amelyek évek kemény munkájának eredménye.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Cambridge Institute

Ha szeretne spanyolul tanulni, miközben élvezheti az UNFORGETTABLE HOLIDAY-ot, és felfedezheti az ország kultúráját, a Cambridge Institute az, amit keres. Ebben az iskolá ... [+]

INTENZÍV SPANISH NYELVTUDÁS MADRID-ben

Még nem tervezed a nyaralását? Cambridge Institute olyan ajánlatot nyújt be, amelyet nem lehet visszautasítani.

Ha szeretne spanyolul tanulni, miközben élvezheti az UNFORGETTABLE HOLIDAY-ot, és felfedezheti az ország kultúráját, a Cambridge Institute az, amit keres. Ebben az iskolában a spanyol kultúra szívében a legkülönfélébb képzési programokat kínálunk Önnek: Madrid.

Használja ki ezt a lehetőséget! Jöjjön és javítsa spanyolját Madridban, találkozzon az emberek világszerte, és élvezze az éghajlatot, az ételeket és a spanyol főváros varázsát.

Ahol?

Cambridge Institute Spanyolország, a nemzetközi iskolánk a madridi (Spanyolország) híres Plaza España-ban található, a város egyik legnagyobb turisztikai látványossága. Kínálunk spanyol nyelvtanfolyamokat külföldieknek minden szinten és minden profilhoz.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul