Hivatalos Leírás

A Barcelon a Kulináris Intézet úgy lett kialakítva, hogy egyedi és megismételhetetlen élmény legyen a multikulturalizmus, a kreativitás és az innováció alapján.

Az iskola célja, hogy tanítsa az embereket saját jövőjük megteremtésére.

A konyha átalakítására tervezett intézet

Ez az ötlet, amellyel Barcelonában három tanár elkezdte megtervezni Culinary Institute of Barcelona , amely a 21. század konyhái és éttermeinek vezetésével foglalkozó szakemberek képzése.

Különböző képzés szakembereknek, akik nem akarják ugyanazt tenni

Tisztában vagyunk azzal, hogy olyan világban élünk, amely állandó paradigmaváltással jellemezhető, olyan világban, amely új típusú szakembert igényel, aki értékes megoldásokat tud nyújtani, és amelyben a technológia, a kreativitás és az innováció kulcsfontosságú. Ezért adaptáltuk a Szilícium-völgyben, a digitális technológia Mekkájában alkalmazott tanítási modellt a nemzetközi gasztronómia számára. Ez különbséget tesz nekünk.

Látomás

Egy változásból születünk, és folyamatosan változatlanul változunk. A változás az evolúció szinonimája. És a képzésnek is szolgálnia kell ahhoz, hogy növekedjen és fejlődjön.

Évek óta a társadalom rögeszméje a tudás túlértékelésének. Ragaszkodik ahhoz a frusztrációhoz, hogy nyomást gyakorol a fiatalokra a tanulmányaikban anélkül, hogy ápolná értékeiket, készségeiket és hozzáállásaikat. És ez nagy hiba.

A hagyományos oktatóközpontokban a diákokat nem értékelik azokért, amiket igazán jónak tartanak, hanem arra, amit elvárnak tőlük. Olyan készségek, mint a képzelet, a kreativitás, az ékesszólóság, sőt az intelligencia, büntetik. Nem motiváltak és nem képeznek újítót, de a múltból a múltba képzettek, a jövőre gondolva.

A CIB-ben azt tanítjuk, hogy javítsunk, megkérdezzük, képzeljük el, keressünk és keressünk új lehetőségeket az értelmeink felhasználásával, ami nem teljesen racionális, de teljesen érzelmi.

Többet tanítunk, mint hogy ismerjük a dolgokat. Tanítunk szeretni és túlélni, és nem elfogadni a megalapozottat. Mert tudjuk, hogy ami megállapításra kerül, átmeneti és gyakran még helytelen is.

Szenvedélyes vagyunk a tanítási eljárásainkban, hogy fiatalaink képesek legyőzni a változás forgatókönyveit, saját maguk csinálják és tudják, hogyan alkalmazkodjanak az új körülményekhez abszolút természetességgel. Megpróbálunk megtanítani a célokat, követni és elérni, ne féljünk a hibáktól. Mert csak azok, akik hajlandók hibázni, képesek nagyon csodálatos dolgokat csinálni.

Ezért hoztuk létre a CIB-t. Csinálni.

Képzési modell

Módszertanunkat 6 tengelyre alapozzuk, amelyek lehetővé teszik a 21. századi kihívásokkal szemben sikeresen képes vezetők kialakulását.

A kihívásokon alapuló tanulás

Oktatási modell, amely:

A diákokat igazi problémákkal oldja meg, támogatja transzformatív vezetői kompetenciáinak fejlődését, és versenyképesebbé teszi őket a mai világban.

A motivációt és az érzést eredményezi.

A diákot a környezethez kapcsolja, így kézzelfogható értéket generál.

Olyan kihívást jelentő tapasztalatokat nyújt, amelyek a vállalkozói szellemet és az emberi érzületeket fejlesztik.

Tapasztalati, együttműködési és tudásintegrátor.

Rugalmasság

Ezért: a rugalmasság egy élő koncepció, szabadalom minden létesítményünkben. Aktív és dinamikus tanítási terek, amelyekben a hallgató a központ. És aztán:

Tantermünk megváltozik. A székek nem csak székek, hanem egy mobil személyes munkaterület, amely alkalmazkodik az egyes hallgatók és az egyes osztályok jellemzőihez.

Minden diákunk intelligens fordító PILOT fejhallgatóval rendelkezik, amely lehetővé teszi számukra, hogy az anyanyelvükön beszéljenek és kövessék az órákat. Kábelek és komplikációk nélkül.

Idő is van arra, hogy a hallgató és az osztálytársai a szabadidőjükben dolgozhassanak.

Inspiráló tanárok

Tudjuk, bár ez az oka, hogy tanít, az érzelmekből tanul. Ezért minden tanárunk:

Élvezze szenvedélyesen a pedagógiai élményt, és megmutatja.

Érdekli a diákot, kihívást, irányítást és fejlesztést.

Fõiskolai akadémiai és vezető szerepet tölt be, innovatív, és kihasználja a technológiát.

Tevékenyen és hivatalosan részt vesz szakmai, üzleti, tudományos és társadalmi környezetében.

A diákokkal szoros kapcsolatban áll, ez jó példa, és rájuk hagy.

Emlékezetes élmény

Diákjaink legalább egy évet töltenek velünk és képzésük alatt élnek:

Globális, változatos és multikulturális tanulási közösség.

Tanulmányi és szakmai gyakorlatok a Campuson és azon kívül.

Diákfejlesztési tevékenységek, amelyek sokféle kihívást biztosítanak és ösztönzik a készségek fejlesztését.

360 fokos képzés

Nem vagyunk elégedettek a tudásszolgáltatókkal, minden diákunk 360 fokos képzést kap.

 • Tudás:
  Technológiai, termék és manipuláció.
 • képességek:
  Üzleti, mások és maguk kezelése.
 • attitűdök:
  Vezetés, társadalmi és szakmai.
 • lehetőségek:
  A környezet és a maguk elismerésére.

Mert ez az a négy kör, amikor a siker megtörténik.

Hozzáférhetőség és átláthatóság

A CIB, a tanárok és a diákok összes kommunikációja elérhető és elérhető az egész év folyamán a nap 24 órájában.

 • Személyes azonnali üzenetküldés, csoportok és általánosságban.
 • Videók, audiók és dokumentumok archiválása.
 • Video és audio valós időben.
 • Könnyű, Facebook Munkahely.
Program oktatási nyelve:
 • Spanyol
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Culinary Institute of Barcelona

A CIB Chef Diploma megszerzése sokkal több, mint egy professzionális szakács diploma. Ez az oklevél garantálja, hogy a hallgató képes innoválni és létrehozni, vagyis javí ... [+]

A CIB Chef Diploma megszerzése sokkal több, mint egy professzionális szakács diploma. Ez az oklevél garantálja, hogy a hallgató képes innoválni és létrehozni, vagyis javítani a már meglévő dolgokat, és olyan dolgokat csinálni, amelyeket senki sem tett. Ez a kurzus egy olyan út a gasztronómia művészetében és tudományában, amelyet adott esetben egy korábbi iniciációs modullal bővíthet ki azok számára, akik nem rendelkeznek szakmai tapasztalattal a főzés során.

Miután az oklevél sikeresen befejeződött, a hallgató választhat a hat kulináris specialitások állnak rendelkezésre, hogy szakosodott szakács, vagy választhat a kurzus, hogy megszerezze az Executive Chef posztgraduális diploma.... [-]

Spanyolország Barcelona
Január 2020
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Mester Oklevél

Culinary Institute of Barcelona

Az étterem sikeressége kihívás az összetettség miatt. Az étterem sikeres kezelése többet jelent, mint egy kiegyensúlyozott menüt kínálnak bevételszerzés céljából. ... [+]

Az étterem sikeressége kihívás az összetettség miatt. Az étterem sikeres kezelése többet jelent, mint egy kiegyensúlyozott menüt kínálnak bevételszerzés céljából. Számos tényező játszik szerepet egy étterem irányításában: az ügyfelekkel való kapcsolattartás képességével, a digitális médiában folytatott üzleti tevékenység megkerülésével, a kereslet hatékony megválaszolásának képességével, a bizalomra épülő kapcsolatok kialakításában és a beszállítókkal való kapcsolattartásban olyan tényezők, amelyek szerepet játszanak egy étterem irányításában.

Ezeknek a tényezőknek a meghatározása kulcsfontosságú annak érdekében, hogy biztonságosan és koherens módon végrehajthassuk mindazt, amit üzleti tevékenységünkről megvitattunk és tervezünk. Ez egy folyamatosan változó állapotú ágazat, ahol a verseny erős és ahol az ügyfelek elvárásainak kell megfelelniük. Ennek eredményeképpen az újdonságnak és tendenciáknak olyan eszközöknek kell lenniük, amelyek segítenek a vállalkozás sikerének elérésében.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Posztgraduális Oklevél

Culinary Institute of Barcelona

Ez a Posztgraduális Executive Chef fokozat egy három hónapos kurzus kifejezetten szakácsok, akik szeretnék lépni tovább a tudományos képzés, amelynek középpontjában a men ... [+]

Posztgraduális képzés F-benAz Étel és Ital, valamint az Executive Chef diploma egy komplett program, amelynek célja a hallgatók képzése a konyhában és az FEz az ügyvezető szakács diploma és F

ObjetivesIsmerje meg a konyha látványát és forgalmas nyelvét , valamint az ügyfélszolgálat területeit.Beépíteni egy olyan vezetői hozzáállást, amely képes megtervezni, irányítani és felhatalmazni egy összetett és multidiszciplináris munkacsoportot.Tanulja meg a mérés és a gazdasági ellenőrzés pénzügyi vonatkozásait, a hatékony és tapasztalati szolgáltatások nyújtásától kezdve, hogy maximalizálja a jövedelmezőséget, és igazodjon a vállalat értékeihez és céljaihoz.Szerezzen ismereteket a folyamatok menedzsmentjéhez, a folyamatok tervezéséhez, szervezéséhez, irányításához és felügyeletéhez, amelyek meghatározzák a tapasztalatok generálását és a jövedelmezőség hozzájárulását bármilyen szolgáltatási vagy helyreállítási és vendéglátóipari üzletágban.... [-]
Spanyolország Barcelona
Szeptember 2020
Spanyol
Részidős oktatás
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute of Barcelona

Ebben a posztgraduális programban megszerzi az üzleti terv kidolgozásához szükséges kulcsfontosságú ismereteket, hogy növelje az új üzleti kezdeményezések sikerességének, ... [+]

Annak érdekében, hogy a vendéglátó-ipari vállalkozás fejlődjön, hatékonyan kell reagálnia a külső környezetre anélkül, hogy szem elől tenné a rendelkezésére álló erőforrásokat, saját képességeit és erősségeit. Ezért az üzleti tevékenység méretétől függetlenül kulcsfontosságú, hogy olyan elemzési és tervezési eszközöket használjunk, amelyek stratégiai megközelítést biztosítanak számunkra, amely meghatározza vállalkozásunk és környezetének helyzetét. Csak így képes lesz kiválasztani és megvalósítani a növekedéshez legmegfelelőbb és versenyképesebb stratégiákat.

Ebben a posztgraduális programban megszerzi az üzleti terv kidolgozásához szükséges kulcsfontosságú ismereteket, hogy növelje az új üzleti kezdeményezések sikerességének, vagy a meglévő vállalkozások esetében az új megközelítéseknek az esélyeit. Mindkét esetben az üzleti terv végrehajtásának olyan módszereket kell használnia, amelyek megkönnyítik a projekt irányítását ellenőrzött környezetben, hogy elkerüljék a meglepetéseket és az előre nem látható eseményeket.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
15 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute of Barcelona

Az üzleti tevékenységünk mélyreható megtanulása és irányítása biztosítja számunkra a nyugalmat és a jövőképet, amikor változtatásokat javasol, új kockázatokat vállal, és ... [+]

Az üzleti tevékenységünk mélyreható megtanulása és irányítása biztosítja számunkra a nyugalmat és a jövőképet, amikor változtatásokat javasol, új kockázatokat vállal, és olyan új formátumokat választ, amelyek megfelelnek a piac igényeinek. A változás előrejelzésének képessége rendkívül fontos. Ennek érdekében ismerni kell a rendelkezésre álló erőforrásokat, hogy meglepetések nélkül optimalizálhassuk őket.

A posztgraduális program célja az Executive Restaurant Managementben:

Tanulni a diákokat, hogyan lehet a legtöbbet hozni a létesítményből és személyzetéből.Ennek ismerete mélyreható és vezető munkacsoportok.Annak érdekében, hogy a diákok széles körű gazdasági vízióval rendelkezzenek az üzleti életben, annak kihasználása és a teljesítmény maximalizálása érdekében.A kurzus 20% -a arra irányul, hogy a hallgatók a szükséges ismeretekkel rendelkezzenek a tárgyalási technikák, az intenzív kommunikáció, az értékek kezelése és a válságkezelés terén, különös hangsúlyt fektetve a három legmegfelelőbb üzleti modellek forgatókönyvére, beleértve a három 6 órás tapasztalati látogatók.... [-]
Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
15 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute of Barcelona

A Mesterfokozat első modulja az éttermi üzleti menedzsmentben - MRBM. ... [+]

A Mesterfokozat első modulja az éttermi üzleti menedzsmentben - MRBM

Az étterem sikeressége kihívás az összetettség miatt. Az étterem sikeres kezelése többet jelent, mint egy kiegyensúlyozott menüt kínálnak bevételszerzés céljából. Számos tényező játszik szerepet egy étterem irányításában: az ügyfelekkel való kapcsolattartás képességével, a digitális médiában folytatott üzleti tevékenység megkerülésével, a kereslet hatékony megválaszolásának képességével, a bizalomra épülő kapcsolatok kialakításában és a beszállítókkal való kapcsolattartásban olyan tényezők, amelyek szerepet játszanak egy étterem irányításában.

Ezeknek a tényezőknek a meghatározása kulcsfontosságú annak érdekében, hogy biztonságosan és koherens módon végrehajthassuk mindazt, amit üzleti tevékenységünkről megvitattunk és tervezünk. Ez egy folyamatosan változó állapotú ágazat, ahol a verseny erős és ahol az ügyfelek elvárásainak kell megfelelniük. Ennek eredményeképpen az újdonságnak és tendenciáknak olyan eszközöknek kell lenniük, amelyek segítenek a vállalkozás sikerének elérésében.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
15 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute of Barcelona

A konyha több mint 25 éve fejlődött, mint az elmúlt 250 évben. A konyha a tudomány, a fizika és a kémia. Ennek eredményeképpen ebben a kurzusban fognak tudósok, fizikusok ... [+]

A konyha több mint 25 éve fejlődött, mint az elmúlt 250 évben. A konyha a tudomány, a fizika és a kémia. Ennek eredményeképpen ebben a kurzusban fognak tudósok, fizikusok és vegyészek az Ön oldalán, valamint a világ nagy séfjei.

Tudásukat a konyhába fogják és átadják a hallgatóknak a folyamatok rendszerezése, a formatervezés koncepcionálása, a gázok szén-karbonát-viselkedésének vizsgálata és az emulziók reakciója felfedezése egy élvágó szerszámokkal és gépekkel.

Ez a kurzus messze túlmutat az avantgárd konyhán. Ez a tanfolyam túlmutat a régi paradigmákon, hogy megtörje a szabályokat, és vezet a gasztronómia felé a jövőben, a tudományt a vendéglátás szolgálatába helyezve.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute of Barcelona

Kerámia, szobor, üveg ... számos olyan művészeti diszciplína van, amelyben a tűz fontos szerepet játszik. A konyha egy másik. ... [+]

Kerámia, szobor, üveg ... számos olyan művészeti diszciplína van, amelyben a tűz fontos szerepet játszik. A konyha egy másik. Közvetlenül és közvetve, és ősidők óta a tüzet a konyhában használják: ez a fő összetevő és ugyanakkor a legnehezebb, amely időnként nem kapja meg a megérdemelt fontosságot vagy figyelmet. Nem indokolja, hogy a kályha a konyhák középpontjában áll.

A tűzfészek lángja, a nyitott grill melegje, a sütő-BBQ, a szabadtéri kályhák és a dohányzás művészete különböző technikákat és módszereket kínál a tökéletes tanuláshoz szükséges tűz kezelésére. Azonban a vákuumkészítés és az alacsony hőmérsékletek számos lehetőséget kínálnak konyhánk számára. A faégető vagy gőzkályha lángja, a kályhák ereje vagy akár a mikrohullámú sütő. Nem csak arról van szó, hogy hogyan használják a tüzet, hanem a különböző hőmérsékleteket is, amelyek széles körű kulináris érzékenységet kínálnak számunkra.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute of Barcelona

Az egészséges konyha divatos. Most jobban, mint valaha. De az egészségesek mellett az emberek most azt szeretnék, hogy a konyhájuk gasztronómiai legyen. ... [+]

Az egészséges konyha divatos. Most jobban, mint valaha. De az egészségesek mellett az emberek most azt szeretnék, hogy a konyhájuk gasztronómiai legyen. A szakácsok egyre inkább ökológiai szakácsok, zöld szakácsok, szakácsok, akik az egészséges termékeken, a fenntarthatóságon és a környezeten alapuló világot szeretnék megváltoztatni ...

A táplálkozás és a táplálkozás tele van stigmákkal olyan társadalomban, amely trendeket, márkákat, neveket, fogalmakat, gyors étrendeket és mindenekelőtt sok csodát keres. Ebben a posztgraduális fokozatban új dimenziót szeretnénk nyitni az egészséges konyhában, mint az élelmezési paradigma és a kulináris és gasztronómiai gondolkodás középpontjában. Szeretnénk lebontani a táplálkozás koncepcionális korlátait és megtalálni magunkban az egészséges táplálkozás, az életmód és a termékek közötti integrációt, és hogyan kell főzni őket.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute of Barcelona

A bankett, a vendéglátás vagy a csoportos vacsora egyedülálló esemény. Az egyik nem készít egy étkezést, mint egy hagyományos étteremben: nincsenek ugyanazok a bejegyzése ... [+]

A bankett, a vendéglátás vagy a csoportos vacsora egyedülálló esemény. Az egyik nem készít egy étkezést, mint egy hagyományos étteremben: nincsenek ugyanazok a bejegyzések vagy ugyanaz a protokoll a szolgáltatáshoz.

A bankettekhez készült konyha sajátos sajátosságai vannak, amelyek túlmutatnak az étteremben. A kollektív élelmiszerek előkészítésekor vannak olyan szabályok és követelmények, valamint a logisztika és a végrehajtás, amelyek eltérnek a hagyományos vendéglátóhelyektől. Sem a költségek, sem a margók semmilyen hasonlóságot nem mutatnak a hagyományos étteremmel. A szakácsnak egy másik gondolkodásmódot kell elfogadnia - ugyanúgy, mint egy maitre - és az események szervezője ugyanúgy lép be, mint egy hotelben lévő élelmiszer- és italkezelő.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute of Barcelona

Figyelembe véve az istenek ételeit, a csokoládé soha senki sem mozdul el. Szenvedélyeket emel, és mindig van hely. Sokkal több, mint egy csokoládé bár, a kakaó a civilizá ... [+]

Figyelembe véve az istenek ételeit, a csokoládé soha senki sem mozdul el. Szenvedélyeket emel, és mindig van hely. Sokkal több, mint egy csokoládé bár, a kakaó a civilizáció élővilága és számos kultúra fejlődése. Ezért a CIB-nél azt szeretnénk, ha felfedeznéd a konyha barna aranyának és a cukrászati ​​termelésnek a szenvedélyét.

Ez a kurzus célja szakácsoknak és professzionális cukrászoknak, akik elmélyítik tudásukat, és átfogó képet kapnak a kívánt összetevő lehetőségeiről, a kezdetektől a kulináris élcsapatig és a kakaó által kínált átalakulásokig. új technikákat kell bevezetni a konyhájukban.

célok

1. A szakemberek felkészítése a szilárd csokoládé specializációra.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul