Hivatalos Leírás

A Don Quijote spanyol iskoláiról

A Don Quijote 1986-ban alakult, mint a spanyol nyelviskolákat képviselő nyelvi utazási iroda. A vállalat egyszersmind elkötelezett a szolgáltatás és a minőség iránt, ami gyors növekedést eredményezett, és hamarosan hírnevet szerzett az innováció, a személyre szabott szolgáltatás és a kiválóság terén. 1989-ben, a magas színvonalú spanyol nyelvtanfolyamok növekvő igényével szemben, elkezdtük fogadni a diákokat az első don Quijote iskolába, Salamancában. Alapításunk óta hét vállalati tulajdonban van Spanyolországban és Latin-Amerikában, valamint több mint 30 partneriskola hálózatán keresztül, több mint 150.000 elégedett diák ajánlásával.

A Don Quijote-nál a szavazataink a minőség, az innováció és a partnerség. Miközben továbbra is vezető szerepet töltünk be az akadémikusok, az értékek és az innováció terén, folyamatosan keressük meg új módjainkat, hogy a tanfolyamaink minőségét és szolgáltatásainkat a következő szintre emeljük.

10 ok a spanyol tanulással Don Quijote-val

1. Bizonyított tapasztalat

Több mint 30 éve tanítottunk spanyolul világszerte több mint egymillió diákra. Tanulmányoztuk hallgatóinkat, hogy fokozatosan bizalmat és szakértelmet szerezzenek, mivel új nyelvi készségeiket a mindennapi helyzetekre és a szakmai környezetre alkalmazzák. Bizonyított, gyakorlati módszertanunk biztosítja, hogy gyorsan és egyszerűen kommunikáljon spanyolul a gyakorlat és a folyamatos interakció révén.

2. Egyedülálló tanulási környezet

Egyedülálló tanulási környezetünk folyamatosan újradefiniálja a spanyol tanítás módját. Felkészítjük Önt a sikerre, ösztönözve Önt, hogy fejlessze teljes nyelvi lehetőségeit az osztályteremben és azon kívül.

3. Személyre szabott tanulói megközelítés

Olyan személyre szabott és hallgatói központú megközelítést alkalmazunk, amelyben a tanárok és a diákok aktívan részt vesznek a tanulási tapasztalatokban. Egy olyan támogató közösséghez csatlakozol, amely értékeli az egyediségedet, és irányítja a saját nyelvi útját.

4. Legjobb létesítmények

Minden iskolánk stratégiai helyen található történelmi városrészekben, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és légkondicionálással, Wi-Fi hozzáféréssel, a legmodernebb technológiával és mindennel, amire szüksége van ahhoz, hogy tanulási tapasztalatát emlékezetessé tegye.

5. 24-7-365 Tanulás

Mielőtt és miután velünk maradna, csatlakozhat a 24-7-365-es platformunkhoz. Most elkezdheti tanulásukat az érkezés előtt, vagy frissítő tanfolyamokat folytathat, miután elmész, Don Quijote online iskolájával. Hozzáférést kaphat a natív tanárokhoz digitális tankönyvek és alkalmazások mellett bármikor, bármikor.

6. Magas szintű tanítás

A Don Quijote nemzetközileg elismert kiváló minőségű nyelvoktatásért. Karunk kiváló és tapasztalt akadémiai szakemberekből áll. Mi több, a tanáraink elérhetők az Ön számára. Napi kapcsolatban áll a tanárokkal, akik rendszeres visszajelzést és útmutatást nyújtanak Önnek.

7. Magas hivatalos vizsgák átadási aránya

Tanítási módszertanunk olyan egyedülálló és hatékony, hogy szinte minden diákunk átadja a hivatalos DELE vizsgát. Ez azt jelenti, hogy ha spanyolul tanulsz velünk, sikered majdnem garantált!

8. Valódi nemzetközi tapasztalat

Ossza meg nyelvi útját barátainak a világ minden tájáról. Évente iskoláink több mint 25 000 diákot fogadnak minden korosztályból több mint 85 országból. Különféle hallgatói testünk nagy nemzetközi kilátást biztosít. Ismerje meg az emberek világszerte!

9. 32 különböző kulturális élmény

13 spanyol nyelvű országban gondosan választottunk 32 különböző kulturális élményt, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben merüljön el a spanyol nyelv és a spanyol kultúra iránt. Spanyolországtól Latin-Amerikáig válassza ki a leginkább megfelelő kulturális merülést.

10. 100% elégedettség

Büszkék vagyunk arra, hogy több diák érkezik hozzánk személyesen átküldve, mint bármely más forráson keresztül, és hogy a diákok 35% -a ismét tanulni szeretne velünk.

Szeretjük a diákjaink üdvözlését.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Don Quijote Spanish Language Learning

Ez az intenzív spanyol tanfolyam hetente 20 spanyol osztályból áll, valamint további 5 kulturális és beszélgetéses műhelyből áll. Gyorsan és hatékonyan tanuljon, javítsa ... [+]

Áttekintés

Ez az intenzív spanyol tanfolyam hetente 20 spanyol osztályból áll, valamint további 5 kulturális és beszélgetéses műhelyből áll. Gyorsan és hatékonyan tanuljon, javítsa folyékonyan és bizalmasan beszéljen spanyolul.

Ki ez a program?

Az Intenzív Plusz kurzust indító hallgatók a spanyol nyelvet tanulják és kevéssé javítják szintjüket, és részt vesznek benne az osztályok legtöbbje. Emellett különös érdeklődést mutatnak a beszélgetési osztályok iránt, mivel céljuk minden nap kommunikálni és spanyolul beszélni.

A kisebb csoportoknak köszönhetően az egyes diákok aktívan részt vehetnek az osztályban. A tanárok válaszolhatnak a diákok szükségleteire, ha bármilyen kérdéseik vannak, és lehetővé teszik a diákok számára, hogy osztoznak az osztálytársaikkal megtanulva.... [-]

Spanyolország Barcelona
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Don Quijote Spanish Language Learning

Ez az átfogó, intenzív spanyol tanfolyam heti 30 órát tartalmaz, 20 intenzív spanyol nyelvórára, 5 spanyol kultúrára és beszélgetésre, 5 magán- vagy félig magánórára oszt ... [+]

Áttekintés

Ez az átfogó, intenzív spanyol tanfolyam heti 30 órát tartalmaz, 20 intenzív spanyol nyelvórára, 5 spanyol kultúrára és beszélgetésre, 5 magán- vagy félig magánórára osztva legfeljebb 8 tanulóból álló csoportokban. az idő, hogy van.

Ki ez a program?

Ez a kurzus célja minden olyan diák számára, aki folyékonyan beszélni szeretne spanyolul. Érdeklik az interakció az osztályban és javítják a kommunikáció képességét a nyelvben. Sokan szeretne dolgozni vagy tanulni Spanyolországban és Latin-Amerikában, spanyolul hozzáfűzné az életrajzukat, és kétnyelvű, professzionális környezetben képesek nőni.

Tanulmányozza ezt a programot valamennyi helyünkön Spanyolországban és a legtöbb latin-amerikai iskolában.... [-]

Spanyolország Barcelona
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Don Quijote Spanish Language Learning

Don Quijote Spanish Language Learning