Don Quijote Spanish Language Learning

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Don Quijote spanyol iskoláiról

A Don Quijote 1986-ban alakult, mint a spanyol nyelviskolákat képviselő nyelvi utazási iroda. A vállalat egyszersmind elkötelezett a szolgáltatás és a minőség iránt, ami gyors növekedést eredményezett, és hamarosan hírnevet szerzett az innováció, a személyre szabott szolgáltatás és a kiválóság terén. 1989-ben, a magas színvonalú spanyol nyelvtanfolyamok növekvő igényével szemben, elkezdtük fogadni a diákokat az első don Quijote iskolába, Salamancában. Alapításunk óta hét vállalati tulajdonban van Spanyolországban és Latin-Amerikában, valamint több mint 30 partneriskola hálózatán keresztül, több mint 150.000 elégedett diák ajánlásával.

A Don Quijote-nál a szavazataink a minőség, az innováció és a partnerség. Miközben továbbra is vezető szerepet töltünk be az akadémikusok, az értékek és az innováció terén, folyamatosan keressük meg új módjainkat, hogy a tanfolyamaink minőségét és szolgáltatásainkat a következő szintre emeljük.

10 ok a spanyol tanulással Don Quijote-val

1. Bizonyított tapasztalat

Több mint 30 éve tanítottunk spanyolul világszerte több mint egymillió diákra. Tanulmányoztuk hallgatóinkat, hogy fokozatosan bizalmat és szakértelmet szerezzenek, mivel új nyelvi készségeiket a mindennapi helyzetekre és a szakmai környezetre alkalmazzák. Bizonyított, gyakorlati módszertanunk biztosítja, hogy gyorsan és egyszerűen kommunikáljon spanyolul a gyakorlat és a folyamatos interakció révén.

2. Egyedülálló tanulási környezet

Egyedülálló tanulási környezetünk folyamatosan újradefiniálja a spanyol tanítás módját. Felkészítjük Önt a sikerre, ösztönözve Önt, hogy fejlessze teljes nyelvi lehetőségeit az osztályteremben és azon kívül.

3. Személyre szabott tanulói megközelítés

Olyan személyre szabott és hallgatói központú megközelítést alkalmazunk, amelyben a tanárok és a diákok aktívan részt vesznek a tanulási tapasztalatokban. Egy olyan támogató közösséghez csatlakozol, amely értékeli az egyediségedet, és irányítja a saját nyelvi útját.

4. Legjobb létesítmények

Minden iskolánk stratégiai helyen található történelmi városrészekben, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és légkondicionálással, Wi-Fi hozzáféréssel, a legmodernebb technológiával és mindennel, amire szüksége van ahhoz, hogy tanulási tapasztalatát emlékezetessé tegye.

5. 24-7-365 Tanulás

Mielőtt és miután velünk maradna, csatlakozhat a 24-7-365-es platformunkhoz. Most elkezdheti tanulásukat az érkezés előtt, vagy frissítő tanfolyamokat folytathat, miután elmész, Don Quijote online iskolájával. Hozzáférést kaphat a natív tanárokhoz digitális tankönyvek és alkalmazások mellett bármikor, bármikor.

6. Magas szintű tanítás

A Don Quijote nemzetközileg elismert kiváló minőségű nyelvoktatásért. Karunk kiváló és tapasztalt akadémiai szakemberekből áll. Mi több, a tanáraink elérhetők az Ön számára. Napi kapcsolatban áll a tanárokkal, akik rendszeres visszajelzést és útmutatást nyújtanak Önnek.

7. Magas hivatalos vizsgák átadási aránya

Tanítási módszertanunk olyan egyedülálló és hatékony, hogy szinte minden diákunk átadja a hivatalos DELE vizsgát. Ez azt jelenti, hogy ha spanyolul tanulsz velünk, sikered majdnem garantált!

8. Valódi nemzetközi tapasztalat

Ossza meg nyelvi útját barátainak a világ minden tájáról. Évente iskoláink több mint 25 000 diákot fogadnak minden korosztályból több mint 85 országból. Különféle hallgatói testünk nagy nemzetközi kilátást biztosít. Ismerje meg az emberek világszerte!

9. 32 különböző kulturális élmény

13 spanyol nyelvű országban gondosan választottunk 32 különböző kulturális élményt, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben merüljön el a spanyol nyelv és a spanyol kultúra iránt. Spanyolországtól Latin-Amerikáig válassza ki a leginkább megfelelő kulturális merülést.

10. 100% elégedettség

Büszkék vagyunk arra, hogy több diák érkezik hozzánk személyesen átküldve, mint bármely más forráson keresztül, és hogy a diákok 35% -a ismét tanulni szeretne velünk.

Szeretjük a diákjaink üdvözlését.

Helyszínek

Barcelona

Address
Carrer de Mallorca, 27
08029 Barcelona, Katalónia, Spanyolország